Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

midem ve belim çok ağrıyor yaaa bayılıcam nerdeyse off ne oldu kiii :2::2:

kontrolden geldim sizin kullandığınız ilaçları aldım yara iz bırakarak geçmiş.işin kötüsü zovirax merhem ve birde onun farklı isimde olanı var ikiside artık üretimde değilmiş burdurda 15 tane eczana gezdim birinde tek kalmış eskiden onu aldım aslen izmirliyim izmiri aradık eczacı akrabamız var oda aynı şeyi söyledi ve bu hastalığın tek ilacı oymuş onuda bulmak artık imkansız şimdi biz ve bizim gibi durumda olanalr ne olacak körmü olcaz dedim doktora oda yapcak bişey yok ben sadece yazarım bulmak size kalmış dedi inşallah seninki nükx etmesin ilacımız yok

nasıl olurda ilaç üretimden kalkar anlamadım. eğer onu kaldırdılarsa belki başka ilaç üretirler, belki daha etkilisi üretilir. allahım ne sana ne bana ne diğer hastalara herpesi nüksettirmesin. hastalığınızın geçtiğine sevindim. benimde öyle gözümde o yara izi herzaman var iki tane nokta gibi iz bıraktı.ama görmeye engel değil. yeterki aktif hale gelmesin. tekrar geçmiş olsun.allah tüm hastalara şifa versin...

Gunaydın kızlar...

Bu arada lili demek 26 lık bir çıtır o gördügüm güzel kadın vay anasını :)) ben 30 oldum yaaaaa bazen gerçekten çok koyuyor 30 olmak

Gunaydın kızlar...

Bu arada lili demek 26 lık bir çıtır o gördügüm güzel kadın vay anasını :)) ben 30 oldum yaaaaa bazen gerçekten çok koyuyor 30 olmak

Günaydınn lati lokumum

Beni utandırıyosun he çıtır mıtır

Senide gördük seksii hatunn, eltin yanında halt etmişş

Gunaydın kızlar...

Günaydınn lati lokumum

Beni utandırıyosun he çıtır mıtır

Senide gördük seksii hatunn, eltin yanında halt etmişş

günaydınnnn güzellerrr

30 haaa güleyim bariii

kısss ben 29,5 yaşındayım sende ölesindirrr

bugün diyet topice gidesim yokkkk

:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

çocuklar büyüdükçe bizde büyüyoruss canımmm

ama gönül gençç kalsın şen ol mutlu oll tatlımm önemli olanda bu ruhun genç kalsın

aynen vefa gönlüm genç ALLAH'dan ..eşim 38 yasında onda da 40 yaş sendromu baş gösteriyor son zamanlar ne ara 40a yaklaştım diyor habire

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…