hoşgeldiniz hanımlar
nasılsınız
zeliş kutlarım canım inceliyorsun vallahi
sen niye yapmıyon bakem diyettttttttttttttttttttt
hoşgeldiniz hanımlar
nasılsınız
zeliş kutlarım canım inceliyorsun vallahi
yardımcı olduysam çok sevindim gerçekten. benim de sol gözümde 2 tane noktacık oldu korneanın üzerinde fakat göz bebeğimde değil biraz yukarısında olduğundan görmede sorunum yok. benimkide stresten oldu. Allah babanızada rahmet etsin.mekanı cennet olsun. tekrar geçmiş olsun . kontrolden iyi haberlerle dönersiniz inş.
kontrolden geldim sizin kullandığınız ilaçları aldım yara iz bırakarak geçmiş.işin kötüsü zovirax merhem ve birde onun farklı isimde olanı var ikiside artık üretimde değilmiş burdurda 15 tane eczana gezdim birinde tek kalmış eskiden onu aldım aslen izmirliyim izmiri aradık eczacı akrabamız var oda aynı şeyi söyledi ve bu hastalığın tek ilacı oymuş onuda bulmak artık imkansız şimdi biz ve bizim gibi durumda olanalr ne olacak körmü olcaz dedim doktora oda yapcak bişey yok ben sadece yazarım bulmak size kalmış dedi inşallah seninki nükx etmesin ilacımız yok
Gunaydın kızlar...
Bu arada lili demek 26 lık bir çıtır o gördügüm güzel kadın vay anasını :)) ben 30 oldum yaaaaa bazen gerçekten çok koyuyor 30 olmak
Gunaydın kızlar...
Bu arada lili demek 26 lık bir çıtır o gördügüm güzel kadın vay anasını :)) ben 30 oldum yaaaaa bazen gerçekten çok koyuyor 30 olmak
Günaydınn lati lokumum
Beni utandırıyosun he çıtır mıtır
Senide gördük seksii hatunn, eltin yanında halt etmişş
Günaydınn lati lokumum
Beni utandırıyosun he çıtır mıtır
Senide gördük seksii hatunn, eltin yanında halt etmişş
günaydınnnn güzellerrr
30 haaa güleyim bariii
kısss ben 29,5 yaşındayım sende ölesindirrr
günaydınnnn eylüşşşşşş
gunaydın eylül hg
hoşbuldum kontes nasılsın :102::102:
benim derdim bi vefa anlar 30a gircekmiş nasılsa :)) büyüyoruz resmen ya
çocuklar büyüdükçe bizde büyüyoruss canımmm
ama gönül gençç kalsın şen ol mutlu oll tatlımm önemli olanda bu ruhun genç kalsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?