Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

napayım be eylül kahvaltı ediyorum işyerindeyim sıkılıyorum...işten çıkmak istiyorum biran önce eylül gelsin istiyorum..çok şey istiyorum

al benden de o kadar işten çıkmak istiyorum bende ama mümkün değil eylül gelsin o zaman hemen

günaydınnnn güzellerrr

30 haaa güleyim bariii

kısss ben 29,5 yaşındayım sende ölesindirrr
Hala 30 deyemiyo ya
ahaha aman ne seksi ne seksi ama gerçekten maşallah güzel hatunsun...

Oglun napıyor sıpacık kaç yasında tosun paşa
Çok mersi teşekkür ederimm
İyi yatağı sünnet yatağı süslendi bi mutluydu ki dün sorma..
4,5 yaşında teyzesii 2009 doğumlu..
Senin kızçen ne yapıyor
günaydın kızlaar
GÜnaydın ciğerimm, ne var ne yokk
bugün diyet topice gidesim yokkkk

:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
Allah için söyle ne yedin dün akşamm

Son düzenleme:

benim karnımda bir şişlik var yaaaa :26::26:

bişey yok ne olsun sende ne var ne yok

aynen vefa gönlüm genç ALLAH'dan ..eşim 38 yasında onda da 40 yaş sendromu baş gösteriyor son zamanlar ne ara 40a yaklaştım diyor habire

al benden de o kadar işten çıkmak istiyorum bende ama mümkün değil eylül gelsin o zaman hemen

İşten çıkıp ne yapacaksınız bea,
ewde kadın prpgramı mı izleyeceksinizzz...
Yapmayın etmeyin eylemeyinn

kızçem napsın 1 aydır babaannem bizde kreşe göndermiyorum işte...İyi kızım

valla eylül ayının ortasında çıkmayı planlıyorum çok mutsuzum ya bu iş yerinde..Kızım okula başlayınca İstanbul'da kimsemiz olmadıgı için mecburen çıkmam gerekiyor..Eşimin maaşına kalacagız anlayacagın

neden olmasın çalışmak falan istemiyorum ben
Amannn be çalışmaa otur ewde şişşş

Babanne başa çıkabiliyor mu, dinç sanırım babanne

hımmm hayırlısı olsun canım idare ediceksin artık birazcık eylüle de daha var yaaa
Hasta olucaksındır ondandor, ne yedin sabah..
Ben dışarda kahvaltı ettimm

sandiviç yedim yine domestli peynirli yok hasta falan olmuyorum

ne yedin dışarda

3 yıl olacak bu şirkette çalışalı...Arkadaş ortamım güzel ama patronlarımız bir garip..Herkes ayrı telden çalıyor..İşyerim uzak işe 45 dakika erken geliyorum servisle geleyim diye..

Kızımı 6:45 de kaldırıyorum düşünün...Okul zamanı bu saatlerde kaldıramam çünkü öglenci olacak eger bizim buradaki okula giderse

hımmm hayırlısı olsun canım idare ediceksin artık birazcık eylüle de daha var yaaa

sandiviç yedim yine domestli peynirli yok hasta falan olmuyorum

ne yedin dışarda

Gözleme yedim ama 1 tanecik hacı sayidde
Öğlen yemeğini salata ile geçireceğim

aybükem 6 yasında o sebeble kendi ihtiyaçlarını karşılayabiliyor babaanneme birşey kalmıyor yani..Usludur kızım kuzum yaaaa

Son düzenleme:

Sanırım senin işten çıkman gerekecekk konseSim :26:

tamam

oo her gün hacı sayiddesin hanfendiii

ben çok sinir olmaya başladım artıkkk karın bölgeme
Ben bi kaç gündür dikkat ediyorum, sanki bu ara iyice göbişim...
Hareket yap ewde
aybükem 6 yasında o sebeble kendi ihtiyaçlarını karşılayabiliyor babaanneme birşey kalmıyor yani..Usludur kızım kuzum yaaaa
Benim oğlanda usludur..
Abimin kızıyla yan yana gelince azıtıyor okadarr

Sanırım senin işten çıkman gerekecekk konseSim :26:

evet lilim yoksa mümkün degil o şartlarda kızımı okula yolllamak...düşünsene öglenci olursa ögleden sonra 1 de gidicek okula

eee ben çalışırsam taaa 6:45 de kalkmak zorunda..Çünkü kreşe gidicek sabah oradan da servis alıp okula götürücek...

evimi taşıyayı istiyorum..lan ne sorunlu bir karıyım ben yaa...Avrupa yakasına gidelim diyorum bizimki kalabalık oralar diyor ehehe

Ewett çok sıkıntılı, ordan oraya paket gibi yawrum çok yorulacakk

aynen vefa gönlüm genç ALLAH'dan ..eşim 38 yasında onda da 40 yaş sendromu baş gösteriyor son zamanlar ne ara 40a yaklaştım diyor habire
benim eşimde aynı 38 yaşındaa oda 40lık sendromunda
kızımmm olmadığım hissetmediğm yaşı niye söylimm allamm yaa
çok zorr ya benimkide 4 yaşında eylüde kreşe bırakıcazz şuan babaannemiz bakıyor sabah götür akşam getirr
Gözleme yedim ama 1 tanecik hacı sayidde
Öğlen yemeğini salata ile geçireceğim
sabah mı yedin gözlemeyiii

bende akşam yedim

k.valide çağırdı gözleme yapıyorum gelin diyee

kendimi alıkoyamadım:18::18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…