Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

canım oğluşunu neden boğuyorsun..o suçlu değil ki
adamın yapmak istediği de tam bu yani..senin oğluşunla aranı açmak..yoksa neden alsın bu telefonu ona..seni bildiği halde..

sen oğluşuna kızma..ama üzüldüğünü söyle..erkek çocukları üzülmesine dayanamaz annesinin...kıyamaz..bağırıp çağırırsan babasından yana olur..çünkü o bağırmıyor belki de..
ve erkekler bağıran kadını sevmez..bu oğluşun olsa bile..sonuçta o"da erkek.

adileee selam verdim canım görmedinnn nasılsınnn
ay canım benim..kusura bakma görmedim..
seni seviyorum vefammmmmmmmmmmmmmm

adım Dilek "ti ya..unuttun mu?
anladım dilek bakıcı nasıl biri canım, yine özleyeceğiz desene seni

yani bakıcı iyi bi kadın..öyle görünüyor..tavsiye de ediyor oğluşumun öğretmeni..
o vesile ile bulduk.
umarım üzülmeyiz..
haziranın 2 sinde çocukları ona bırakmaya başlıyorum..inşallah..

temizlikçinin yarı parasını o versin o zaman..öyle konuşmak kolay..bıdı bıdı..

beni,mkide alma der kendin yap der cinssler işteee
kendi eltisi demiş kendine temizlikçi al diye
bu zamana kadar almadım niye alimmm dedim diyo(bana işittiriyor)
benim bu işe girdiğimde maaşımı ilk sordu 50 lirası benim aylık temizlikçi tuttarız dediydi
bende içimden dedimm ebeannene ....söylee diyee
aynen kafa basmıyor
kadın hem nasıl kazanacağını biliyo hemde nasıl harcayacağını
ah bu adamlarrr

Lafa bak lafaa heyy allam,
sabırr yasminn sabırrrr
İyiyim canımm sınav stresi var üzerimde :18::18::18:
sen nasılsınn gamzemm
İyiyimm kuzu yapma sitres salavat çek bol bol,
sen başarırsın eminimm
Ahhh ahhhh kıymet beilmeyenin önde gideni bunlarrrr

haklısın cnm da

bazen bende çıldırıyorum artıkkkkkk

kadın gelmesine karşımı senin kyv şimdi nasıl sinir oldum yaaa
karnın burnunda tabiki alacaksın

yok tatlım sen yanlış anladın .temizlikçi tutmama birşey demiyor .ama bundan sonra haftada bir tam gün gelsin senin eve temizlikçi diyor .
ee günlüğü 100 liradan 400 lira her ay ben temizlikçiye para mı vericem .
yani varya o kadar pervasızca konuşuyorki yakında agzını bantlıcam .

temizlikçinin yarı parasını o versin o zaman..öyle konuşmak kolay..bıdı bıdı..

aynenn ,ev hanımları çalışan kadının halinden ,nasıl para kazanıldıgından anlarlar mı ,onlar icin kocadan alcan parayı harcayıp durucan .

yemin ediyorum size ,bi hiç susmadan konuşma yarısması düzenlense benim kv birinci secilir ,cok ciddiyim ! onun sesi rüyalarıma giriyor ya bilip bilmedigi ne olursa olsunnn yeter ki konuşşun .

tamam sorarım sana nasıl yapacağım diye
inşallah kuzumla bunalmadan hallederiz
dikkat dağınıklığı var benim oğlanda
çabuk sıkılıyor o ürkütüyor beni

ben sabah 6,30da kalkıyorum kahvaltı hazırla oğlanı uyandır kahvaltı edip kendimizi arabaya atıyoruz oğlanı okula bizler işe
akşam ben oğlanı okuldan alıyorum eşim okula geliyor bizi alıyor eve gir yemek ye bulaşık makinasını doldur
ertesi güne yemek yapılacaksa onun ön hazırlığını yap oğlanın yanına geç onunla oyna ilgilen onu uyut sonra tekrar mutfak yemek yap
pişene kadar tvde ne varsa ona bak veya gazetelere göz gezdir yemek pişince balkona atıp yemeği yatağa geçiyorum saat 12yi buluyor
yemek yapınca iki gün yiyiyoruz onun için hergün yemek telaşım olmuyor
ayda bir kadın alıyorum perşembe ve cuma akşamı çamaşırlar yıkanıyor cuma yapabilirsem cuma yapamazsam cumartesi akşam yatmadan ütümü yapıyorum işte böyle bende günler, hafta sonu cumartesi paso gezeriz pazarları evimde olmayı tercih ederim

o zaman iyidir canım tavsiye edildiyse iyidir

unutmadımmm bebeğimm öle yazıvermişimmmmm

bende seni seviyorum nasılsınnnn

haklısın canım o zanan parayı o versin

Topikte öğretmene ihtiyacımız vardı benimde kızım dört yaşında bu sene lerde başlayacak.son zamanlarda iyice söyleştik sanki annesi degilimde yedi kat yabanciyim ona bahaneyi benden daha çok seviyo sanırım dün onlarda kalacak diye ağladı zorladı çok uzuldummmmmmm

lafa bak lafaa heyy allam,
sabırr yasminn sabırrrr

Iyiyimm kuzu yapma sitres salavat çek bol bol,
sen başarırsın eminimm

lilynaa sen olsan kesin çatlardınnnnnnnn

canm sabır

herşeyin başı sabırr

benim kv görümcemin bir ve eltim de çok konuşurduuuuuuuuuuu

Lafa bak lafaa heyy allam,
sabırr yasminn sabırrrr

İyiyimm kuzu yapma sitres salavat çek bol bol,
sen başarırsın eminimm

İnşAllah canım yaa çünkü hepsini geçersem eğer seneye 2015 yazında mezunum vee eğer üniv.sınavlarınıda geçersem umduğum gibi giderse 2015 sonbaharda üniversiteye başlamış olcamm

İnşAllah canım yaa çünkü hepsini geçersem eğer seneye 2015 yazında mezunum vee eğer üniv.sınavlarınıda geçersem umduğum gibi giderse 2015 sonbaharda üniversiteye başlamış olcamm

İnşallah canım, emeğinin karşılığını alacaksın inşallahhh

Kız senin kv benimkiyle yarisamaz bile valla bit bit hiç bitmez çenesi her konu hakkında mutlaka bi yorumu vardır alacak ikisinide kapatacn bi odaya ceneleriyle yesinler birbirlerini ozaman anlarlar bizi belku

PrezentabLkonteS alttan mölüm mölüm ne bakarsın kaç saattirr

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…