canım oğluşunu neden boğuyorsun..o suçlu değil kicnm haklısın
ay bazaen oluyor hiç sağlıklı düşenemiyorum
dün akşam nerdeyse çocuğu boğacaktımmmmm
kalktım çocuğa sarmamak için namazlarımı kıldım kuran çalıştım değilse çocukta telefonda elimde kalacaktı
ay canım benim..kusura bakma görmedim..adileee selam verdim canım görmedinnn nasılsınnn
anladım dilek bakıcı nasıl biri canım, yine özleyeceğiz desene seni
onu bunu bilmem sesimizi cıkarmadıkca tepemize cıkıyorlar analı ogullu ...
ii demissin vefa .
bu kafta kv hep bendeydi ya ,dün aksam pandaya biseyler anlatıorum ,ya her dakka lafa giriyor ,birşey anlattırmadı ya .
karsı koltuga uçacaktımmmm..
haziranın 2. haftası temizlikçi alıcam 2 gün .,bunu söylüorum pandaya.
bu hemen : bak bundan sonra hr hafta tam gün bir kadın al kızım ,ayda 4 kez gelsin .
bende dedim ki : günlüğü 100 liradan ayda 400 lira sırf temizlikçiye veremem .
panda da : anne naptın sende ya ,ayda bir yeter dedi .
bu sefer: aaa nolcak ki,hayır alman lazım ,bıdı bıdı bıdı konuştu konuştuuuuu durdu .artık aydınla ben tv. izliyoruz ,cvbı bırak dinlemiyoruz bile .
beni,mkide alma der kendin yap der cinssler işteeeonu bunu bilmem sesimizi cıkarmadıkca tepemize cıkıyorlar analı ogullu ...
ii demissin vefa .
bu kafta kv hep bendeydi ya ,dün aksam pandaya biseyler anlatıorum ,ya her dakka lafa giriyor ,birşey anlattırmadı ya .
karsı koltuga uçacaktımmmm..
haziranın 2. haftası temizlikçi alıcam 2 gün .,bunu söylüorum pandaya.
bu hemen : bak bundan sonra hr hafta tam gün bir kadın al kızım ,ayda 4 kez gelsin .
bende dedim ki : günlüğü 100 liradan ayda 400 lira sırf temizlikçiye veremem .
panda da : anne naptın sende ya ,ayda bir yeter dedi .
bu sefer: aaa nolcak ki,hayır alman lazım ,bıdı bıdı bıdı konuştu konuştuuuuu durdu .artık aydınla ben tv. izliyoruz ,cvbı bırak dinlemiyoruz bile .
aynen kafa basmıyorAl yasmin hem çalışıyor, hemde ew bakıyor.
Adamda oğlana telefon derdinde.
Ona vereceğin parayla, çocuğuna yazlık alışveriş yap..
Sevdiği ayakkabıdan al ne bilim..
Hep boşş işler peşindeler..
kaçıncı sınıfları okutuyorsun vilma...hoş geldin bu arada ..
h. bulduk teşekkürler canım 1 ve 2 birleştirilmiş sınıftı ben şu an izindeyim doğum izni :)
Lafa bak lafaa heyy allam,sorm ayrı birdert
öğretmen geliyordu eve bıraktım tam bu hafta gelemesi gerekirkenn
adamdan para istediğimi zamanda
git deden den alll
lann ş......
Zaten oğlunu kim büyüütüüüü
çok sinirliyim çokkk
İyiyimm kuzu yapma sitres salavat çek bol bol,İyiyim canımm sınav stresi var üzerimde :18::18::18:
sen nasılsınn gamzemm
Ahhh ahhhh kıymet beilmeyenin önde gideni bunlarrrrbeni,mkide alma der kendin yap der cinssler işteee
kendi eltisi demiş kendine temizlikçi al diye
bu zamana kadar almadım niye alimmm dedim diyo(bana işittiriyor)
benim bu işe girdiğimde maaşımı ilk sordu 50 lirası benim aylık temizlikçi tuttarız dediydi
bende içimden dedimm ebeannene ....söylee diyee
aynen kafa basmıyor
kadın hem nasıl kazanacağını biliyo hemde nasıl harcayacağını
ah bu adamlarrr
canım oğluşunu neden boğuyorsun..o suçlu değil ki
adamın yapmak istediği de tam bu yani..senin oğluşunla aranı açmak..yoksa neden alsın bu telefonu ona..seni bildiği halde..
Sen oğluşuna kızma..ama üzüldüğünü söyle..erkek çocukları üzülmesine dayanamaz annesinin...kıyamaz..bağırıp çağırırsan babasından yana olur..çünkü o bağırmıyor belki de..
Ve erkekler bağıran kadını sevmez..bu oğluşun olsa bile..sonuçta o"da erkek.
Ay canım benim..kusura bakma görmedim..
Seni seviyorum vefammmmmmmmmmmmmmm
adım dilek "ti ya..unuttun mu?
Yani bakıcı iyi bi kadın..öyle görünüyor..tavsiye de ediyor oğluşumun öğretmeni..
O vesile ile bulduk.
Umarım üzülmeyiz..
Haziranın 2 sinde çocukları ona bırakmaya başlıyorum..inşallah..
kadın gelmesine karşımı senin kyv şimdi nasıl sinir oldum yaaa
karnın burnunda tabiki alacaksın
temizlikçinin yarı parasını o versin o zaman..öyle konuşmak kolay..bıdı bıdı..
beni,mkide alma der kendin yap der cinssler işteee
kendi eltisi demiş kendine temizlikçi al diye
bu zamana kadar almadım niye alimmm dedim diyo(bana işittiriyor)
benim bu işe girdiğimde maaşımı ilk sordu 50 lirası benim aylık temizlikçi tuttarız dediydi
bende içimden dedimm ebeannene ....söylee diyee
aynen kafa basmıyor
kadın hem nasıl kazanacağını biliyo hemde nasıl harcayacağını
ah bu adamlarrr
öncelikle panik yok her çocuk okumayı yazmayı öğrenir önemli olan çalışma dürtüsünü yıkmadan sıkmadan bezdirmeden oyunlarla bunu başarabilmek.önemli olan öğretmenn anne ve babanın çewrenin ii bir model olması. ii bir modelin varlığı her yönde eğitim için şart way way şanslıyım yönetici bir arkadaşım oldu. canım günün nasıl geçiyor. ben çok yoruluyordum zira çalışıyorken eşimle twnin karşısında uyuyakalıyorduk . sen neler yapıosun nasıl dengeliosun iş ew çocuk film izliyor musun kendine vakit ayırabiliyor musunne önerirsin bana
o zaman iyidir canım tavsiye edildiyse iyidircanım oğluşunu neden boğuyorsun..o suçlu değil ki
adamın yapmak istediği de tam bu yani..senin oğluşunla aranı açmak..yoksa neden alsın bu telefonu ona..seni bildiği halde..
sen oğluşuna kızma..ama üzüldüğünü söyle..erkek çocukları üzülmesine dayanamaz annesinin...kıyamaz..bağırıp çağırırsan babasından yana olur..çünkü o bağırmıyor belki de..
ve erkekler bağıran kadını sevmez..bu oğluşun olsa bile..sonuçta o"da erkek.
ay canım benim..kusura bakma görmedim..
seni seviyorum vefammmmmmmmmmmmmmm
adım Dilek "ti ya..unuttun mu?
yani bakıcı iyi bi kadın..öyle görünüyor..tavsiye de ediyor oğluşumun öğretmeni..
o vesile ile bulduk.
umarım üzülmeyiz..
haziranın 2 sinde çocukları ona bırakmaya başlıyorum..inşallah..
canım oğluşunu neden boğuyorsun..o suçlu değil ki
sen oğluşuna kızma..ama üzüldüğünü söyle..erkek çocukları üzülmesine dayanamaz annesinin...kıyamaz..bağırıp çağırırsan babasından yana olur..çünkü o bağırmıyor belki de..
ve erkekler bağıran kadını sevmez..bu oğluşun olsa bile..sonuçta o"da erkek.
ay canım benim..kusura bakma görmedim..
seni seviyorum vefammmmmmmmmmmmmmm
adım Dilek "ti ya..unuttun mu?
yani bakıcı iyi bi kadın..öyle görünüyor..tavsiye de ediyor oğluşumun öğretmeni..
o vesile ile bulduk.
umarım üzülmeyiz..
haziranın 2 sinde çocukları ona bırakmaya başlıyorum..inşallah..
yok tatlım sen yanlış anladın .temizlikçi tutmama birşey demiyor .ama bundan sonra haftada bir tam gün gelsin senin eve temizlikçi diyor .
ee günlüğü 100 liradan 400 lira her ay ben temizlikçiye para mı vericem .
yani varya o kadar pervasızca konuşuyorki yakında agzını bantlıcam .
aynenn ,ev hanımları çalışan kadının halinden ,nasıl para kazanıldıgından anlarlar mı ,onlar icin kocadan alcan parayı harcayıp durucan .
yemin ediyorum size ,bi hiç susmadan konuşma yarısması düzenlense benim kv birinci secilir ,cok ciddiyim ! onun sesi rüyalarıma giriyor yabilip bilmedigi ne olursa olsunnn yeter ki konuşşun .
öncelikle panik yok her çocuk okumayı yazmayı öğrenir önemli olan çalışma dürtüsünü yıkmadan sıkmadan bezdirmeden oyunlarla bunu başarabilmek.önemli olan öğretmenn anne ve babanın çewrenin ii bir model olması. ii bir modelin varlığı her yönde eğitim için şart way way şanslıyım yönetici bir arkadaşım oldu. canım günün nasıl geçiyor. ben çok yoruluyordum zira çalışıyorken eşimle twnin karşısında uyuyakalıyorduk . sen neler yapıosun nasıl dengeliosun iş ew çocuk film izliyor musun kendine vakit ayırabiliyor musunne önerirsin bana
lafa bak lafaa heyy allam,
sabırr yasminn sabırrrr
Iyiyimm kuzu yapma sitres salavat çek bol bol,
sen başarırsın eminimm
Ahhh ahhhh kıymet beilmeyenin önde gideni bunlarrrr
yok tatlım sen yanlış anladın .temizlikçi tutmama birşey demiyor .ama bundan sonra haftada bir tam gün gelsin senin eve temizlikçi diyor .
Ee günlüğü 100 liradan 400 lira her ay ben temizlikçiye para mı vericem .
Yani varya o kadar pervasızca konuşuyorki yakında agzını bantlıcam .
Aynenn ,ev hanımları çalışan kadının halinden ,nasıl para kazanıldıgından anlarlar mı ,onlar icin kocadan alcan parayı harcayıp durucan .
Yemin ediyorum size ,bi hiç susmadan konuşma yarısması düzenlense benim kv birinci secilir ,cok ciddiyim ! Onun sesi rüyalarıma giriyor yaBilip bilmedigi ne olursa olsunnn yeter ki konuşşun .
Lafa bak lafaa heyy allam,
sabırr yasminn sabırrrr
İyiyimm kuzu yapma sitres salavat çek bol bol,
sen başarırsın eminimm
Ahhh ahhhh kıymet beilmeyenin önde gideni bunlarrrr
lilynaa sen olsan kesin çatlardınnnnnnnn
canm sabır
herşeyin başı sabırr
benim kv görümcemin bir ve eltim de çok konuşurduuuuuuuuuuu
İnşAllah canım yaaçünkü hepsini geçersem eğer seneye 2015 yazında mezunum vee eğer üniv.sınavlarınıda geçersem umduğum gibi giderse 2015 sonbaharda üniversiteye başlamış olcamm
Kız senin kv benimkiyle yarisamaz bile valla bit bit hiç bitmez çenesi her konu hakkında mutlaka bi yorumu vardır alacak ikisinide kapatacn bi odaya ceneleriyle yesinler birbirlerini ozaman anlarlar bizi belkuyok tatlım sen yanlış anladın .temizlikçi tutmama birşey demiyor .ama bundan sonra haftada bir tam gün gelsin senin eve temizlikçi diyor .
aynenn ,ev hanımları çalışan kadının halinden ,nasıl para kazanıldıgından anlarlar mı ,onlar icin kocadan alcan parayı harcayıp durucan .
yemin ediyorum size ,bi hiç susmadan konuşma yarısması düzenlense benim kv birinci secilir ,cok ciddiyim ! onun sesi rüyalarıma giriyor yabilip bilmedigi ne olursa olsunnn yeter ki konuşşun .
h.geldiniz ögretmenimmmkaçıncı sınıfları okutuyorsun vilma...hoş geldin bu arada ..
h. bulduk teşekkürler canım 1 ve 2 birleştirilmiş sınıftı ben şu an izindeyim doğum izni :)
ben vefa özel bi şirkette santral görevlisiyim
ilk defa size söylüyorum bunu (30 yaşındayım)
4 yaşında efelerin efesi bir oğlum var
bide arada beni kızdıran bi kocamm
benimkiyle yarıştıralım ne olurrrrr
bakma ben muhabbete pek girmiyorumm
yoksa çene birmilyon
dün parktalardı oğlan oynuyor banka oturmamla başladı
parkda tanışdığı kadının seceresini anlatıyorrr
daha eve geldik yemek yiyozzz baktım eşime anlatıyooo
o derece yaniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?