PrezentabLkonteS alttan mölüm mölüm ne bakarsın kaç saattirr
Son zamanlarda elayla anlaşamıyoruz kızlar ya inanılmaz agresiflesti beni hiç sevmiyo gibi geliyo artikvarsa yoksa bahanesigecen gün bana vurdu bende kızım anneye el kalkar mu ben seni dogurdum,buyuttum neden bolesin dedim.
Ne dese benirdiniz beni sen mi büyüttük anne,beni babanem büyüttü dedi.bi bozuldum bu onun lafları değil ama neyse.çok ucerledim.dünde babanemr gidicem orada klacam diye bi saat zirladi bense akşamı zor ediyorum onun için napicam ben bunla yaaa beni sevmiyoooooooo
Topikte öğretmene ihtiyacımız vardı benimde kızım dört yaşında bu sene lerde başlayacak.son zamanlarda iyice söyleştik sanki annesi degilimde yedi kat yabanciyim ona bahaneyi benden daha çok seviyo sanırım dün onlarda kalacak diye ağladı zorladı çok uzuldummmmmmm
Son zamanlarda elayla anlaşamıyoruz kızlar ya inanılmaz agresiflesti beni hiç sevmiyo gibi geliyo artikvarsa yoksa bahanesigecen gün bana vurdu bende kızım anneye el kalkar mu ben seni dogurdum,buyuttum neden bolesin dedim.
Ne dese benirdiniz beni sen mi büyüttük anne,beni babanem büyüttü dedi.bi bozuldum bu onun lafları değil ama neyse.çok ucerledim.dünde babanemr gidicem orada klacam diye bi saat zirladi bense akşamı zor ediyorum onun için napicam ben bunla yaaa beni sevmiyoooooooo
yani hepimiz yaşıyoruz o çıldırma anını..ama işte..sen şu ara yaşamazsın inşallah..haklısın cnm da
bazen bende çıldırıyorum artıkkkkkk
canım ya..aynı koşturmaca bende de var..makina gibi olduk.robot olduk.tamam sorarım sana nasıl yapacağım diye
inşallah kuzumla bunalmadan hallederiz
dikkat dağınıklığı var benim oğlanda
çabuk sıkılıyor o ürkütüyor beni
ben sabah 6,30da kalkıyorum kahvaltı hazırla oğlanı uyandır kahvaltı edip kendimizi arabaya atıyoruz oğlanı okula bizler işe
akşam ben oğlanı okuldan alıyorum eşim okula geliyor bizi alıyor eve gir yemek ye bulaşık makinasını doldur
ertesi güne yemek yapılacaksa onun ön hazırlığını yap oğlanın yanına geç onunla oyna ilgilen onu uyut sonra tekrar mutfak yemek yap
pişene kadar tvde ne varsa ona bak veya gazetelere göz gezdir yemek pişince balkona atıp yemeği yatağa geçiyorum saat 12yi buluyor
yemek yapınca iki gün yiyiyoruz onun için hergün yemek telaşım olmuyor
ayda bir kadın alıyorum perşembe ve cuma akşamı çamaşırlar yıkanıyor cuma yapabilirsem cuma yapamazsam cumartesi akşam yatmadan ütümü yapıyorum işte böyle bende günler, hafta sonu cumartesi paso gezeriz pazarları evimde olmayı tercih ederim
o zaman iyidir canım tavsiye edildiyse iyidir
unutmadımmm bebeğimm öle yazıvermişimmmmm
bende seni seviyorum nasılsınnnn
kuzu çocukların dönemselll bu benimkide yapıyorrr emin ol bazen ağlıyorummm
bana salak dedi geçen
oğlum anneye denirmi hiççç dedimmm
bal gibi denir kötü kötü konuşmlar öğrenmiş
senin hiç kafan çalışmıyormu diyi bana
bide hangi kafadasın lafını öğrenmişşş
allahım sabır dedim yaaa
bak bizleri görmediği için dikkat çekmek için yapıyorlar emin olll canımm geçecek sabırlı olmalıyızz
Kız senin kv benimkiyle yarisamaz bile valla bit bit hiç bitmez çenesi her konu hakkında mutlaka bi yorumu vardır alacak ikisinide kapatacn bi odaya ceneleriyle yesinler birbirlerini ozaman anlarlar bizi belku
h.geldiniz ögretmenimmm
ben vefa özel bi şirkette santral görevlisiyim
ilk defa size söylüyorum bunu (30 yaşındayım)
4 yaşında efelerin efesi bir oğlum var
bide arada beni kızdıran bi kocamm
benimkiyle yarıştıralım ne olurrrrr
bakma ben muhabbete pek girmiyorumm
yoksa çene birmilyon
dün parktalardı oğlan oynuyor banka oturmamla başladı
parkda tanışdığı kadının seceresini anlatıyorrr
daha eve geldik yemek yiyozzz baktım eşime anlatıyooo
o derece yaniii
desenize al birini vur ötekine kv lerin çenesi konusunda..
anaaa vefaaa 30 mu dedin ,seni tebrik ederim arkdasımmm
mümkün oldugunca elayla fazla zaman gecirmeye bak yagmur .
Beni sen mi buyuttun babanem büyüttü demesi ole zoruma gittiki gece uyuyamadim.p.
Bana da dese oğlan öyle bende üzülürüm ama
inan geçici bişi kuzu bu ağlama
yani hepimiz yaşıyoruz o çıldırma anını..ama işte..sen şu ara yaşamazsın inşallah..
canım ya..aynı koşturmaca bende de var..makina gibi olduk.robot olduk.
tamam sen ne istiyorsan yaz..adile de dilek de..fark etmez.
iyiyiz.bu ara mutluyum biraz..
oğluşumun öğretmeninden övgüler geldi..
ayy çok sevindimmm darısı bizim başımıza inşallahhh ne güzel bi duygudur yaaa canımmmyani hepimiz yaşıyoruz o çıldırma anını..ama işte..sen şu ara yaşamazsın inşallah..
canım ya..aynı koşturmaca bende de var..makina gibi olduk.robot olduk.
tamam sen ne istiyorsan yaz..adile de dilek de..fark etmez.
iyiyiz.bu ara mutluyum biraz..
oğluşumun öğretmeninden övgüler geldi..
tek ayak üstünde durdu bizimkideBana dicek kırmızı biberi sürmüştüm ağzına..
aynen yaaa keske yapabilsek öyle birşey...
desenize al birini vur ötekine kv lerin çenesi konusunda..
anaaa vefaaa 30 mu dedin ,seni tebrik ederim arkdasımmm
mümkün oldugunca elayla fazla zaman gecirmeye bak yagmur .
dedim ya dedimmmm
30 yaşındayımmm dedimmm
Umarimm geçer. Canım babaneyide sevsin ama benimde annesi olduğumun farkına varsın,kv belki yanında çok konuşuyorsa ben buyuttum seni diye ondan duymuştur kesin,en sinir olduğum şeyde benim hayır dediğine evetdiyo ya kv ee haliyle elada onu tutuyo offfffff
ayy çok sevindimmm darısı bizim başımıza inşallahhh ne güzel bi duygudur yaaa canımmm
tek ayak üstünde durdu bizimkide
babasına söledim
oda diyo birhakine resmini çek öle her terbiyesizliğinde evin duvarlarına asalım
gelen misafirler görsün haliniii diyo
bidaha yapmicam dedi ya bakalımmm
Oda iyi fikirrrraynen yaaa keske yapabilsek öyle birşey...
dedim ya dedimmmm
30 yaşındayımmm dedimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?