sağol babyyyy sanada afiyet olsun
BENCEDE DOĞRU CNMM
BEBİŞİNİ DOYA DOYA EMZİRRRR
PARA ER YADA GEÇ KAZANILIYORRRRR
merhaba yasemin ewet zaten bu parayı bulanı war ya...diette misin kaç kilo werdin nasıl zayıflıyorsun ben de 70 kilo yum emziriyorum önerebileceğin bişiler var mı canım balık etli olmak istemiyom artık
merhaba yasemin ewet zaten bu parayı bulanı war ya...diette misin kaç kilo werdin nasıl zayıflıyorsun ben de 70 kilo yum emziriyorum önerebileceğin bişiler var mı canım balık etli olmak istemiyom artık
evet diyetiimmmm
boşver ben kendi mi bildim bileli diyet yaprımmmmmmmmmm
canım diyet topiğimizde varr
gel sende katılll
diyet günlüklerinde
bu maç bizim olacak
en doğrusunu yapıyorsun anne sütüne eşdeğer hiç bişey yok canımmege de karadeniz de iidir. biz bu dönemi raporla kapatıp seneye de ücretsiz izini patlatıp seneye mayıs veya haziran gb düşünüyorum işe dönüşü. ama kısmet tabi belli olmaz . bebişimi doya doya emzirmek istiyorum pompa mompa bir sürü alternatifi var dondurucuda saklamaya kadar ama güvenemiyorum. ona olan bu en önemli sorumluluğumu yerine getirmek istiyorum yanında olarak. aslında çok anaç değilimdir veya bana öyle geliyor çocuğumun sağlıklı bir ruha ve bedene sahip olmasını çok istiyorum. ben de hakkı kalmasın en azında hakkı olan sütümü doya doya içsin.
para kazanılıp giidiyo veya doydum artık bilmiyorum. bazen teknolojiden uzak yerlilere bile özeniorum bakma sen bana şimdilik düşüncem bu yönde sen ne düşünüyorsun
tabi anne sevgisi ve şevkatinede
ben büyükşehirde büyüdüm için alıştığım için seviyorum sanırım,
şuan küçük bişehirde yim sosyal hayat sıfır diyebilirim iş olmasa sıkılırım eminimm
hayırdırrrToplanın millet olay varrr
en doğrusunu yapıyorsun anne sütüne eşdeğer hiç bişey yok canımm
tabi anne sevgisi ve şevkatinede
ben büyükşehirde büyüdüm için alıştığım için seviyorum sanırım,
şuan küçük bişehirde yim sosyal hayat sıfır diyebilirim iş olmasa sıkılırım eminimm
hayırdırrr
Herkes gelsin öyle söylücemmm
ooo harika yaaaaa...ne iyiler.o konuda hakkını yemiyeyimm yemek için k.validem ıvır zıvır pek vermezzz
dedemiz sorun akşamlları bizimdeee
babaannemiz kuruyemiş verir
meyve suyu olarakda kompostosu herzaman vardırrr
hımmmmmmmm..Basedemiyorum ışte çok kötü patlicam kv az kaldı ona göre ela mükemmel harika bi çocuk ben buyuttum onu bak göreceksiniz nasıl terbiyeli olacak bla bla
Çok sıkıldım artık
Herkes gelsin öyle söylücemmm
söylesene yaaa nere kayboldun herkes ortalıktaaa
naz yapmasanaaaa
Kimi bekliyon kim kaldı lannnnnnnn
dagıldık gittik kim kaldı
Hala kimse yok söylemicemmm
Altta 6 üye yazısını görene kadar söylemicemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?