Amin cnm..
Dişin ne durumda :26:
hoşbuldm canımmmmcımmmm
tamam sorarım sana nasıl yapacağım diye
inşallah kuzumla bunalmadan hallederiz
dikkat dağınıklığı var benim oğlanda
çabuk sıkılıyor o ürkütüyor beni
ben sabah 6,30da kalkıyorum kahvaltı hazırla oğlanı uyandır kahvaltı edip kendimizi arabaya atıyoruz oğlanı okula bizler işe
akşam ben oğlanı okuldan alıyorum eşim okula geliyor bizi alıyor eve gir yemek ye bulaşık makinasını doldur
ertesi güne yemek yapılacaksa onun ön hazırlığını yap oğlanın yanına geç onunla oyna ilgilen onu uyut sonra tekrar mutfak yemek yap
pişene kadar tvde ne varsa ona bak veya gazetelere göz gezdir yemek pişince balkona atıp yemeği yatağa geçiyorum saat 12yi buluyor
yemek yapınca iki gün yiyiyoruz onun için hergün yemek telaşım olmuyor
ayda bir kadın alıyorum perşembe ve cuma akşamı çamaşırlar yıkanıyor cuma yapabilirsem cuma yapamazsam cumartesi akşam yatmadan ütümü yapıyorum işte böyle bende günler, hafta sonu cumartesi paso gezeriz pazarları evimde olmayı tercih ederim
o zaman iyidir canım tavsiye edildiyse iyidir
hmm bizimkinden biraz farklı çalışıyorken biz de 6 30 kalkardık kahvaltıiçin 7 20 arabasıyla ilçeye git 4 45 de ewe geliodum. senle tek farkımız ya yemeği önceden yapmayı sewemedim bi türlü tek çeşit olacak ve illa hergün pişecek. yemek olayı pisikolojime göre değişiyor. ama daha oturmadı bende zamanla oturuo bunlar inanmazsın ama kabaran kek yapmayı daha geçen hafta öğrendim :) daha önckiler hiç ama hiç kabarmıyordu. ya bi de ben eşimden inanılmaz derecede ilgi bekliorum. kedi gbym yazık garibim bana şefkat ilgi göstere göstere bi hal oldu
nasıl oldun bebeğim sağlığın nasıll
bu hafta sonu dayımın düğünü var p.tesi gününe randevu alıp çektireceğim ama ağrım geçti ..
Ewet çektirde bir daha o ağrıyı çekme
Geldim lili :)) işlerim vardı ya çekler ödemeler vs derken anca gelebildim..
aynı canım değişen birşey yok.
p.tesi günü tahlil yaptıracağım..
sen nasılsın?
evde durumlar nasıl?
ihmal etme sakınnnn kuzuuuuu
bende iyiyimmm aynı bildiğin gibiii zayıflama derdindeyimmm
evde durumlar aynı tasss aynı hamam canımmm
iyiyiz genel itibari ileee
Alttan mölüm mölüm bakıyosun, yemek saati geldi la
Kaçta çıkıyosun yemeğe ..
12 de çıkıyorum bebikim.
ama yiyesim yok peh..
fit ficudumu bozamam
h.geldiniz ögretmenimmm
ben vefa özel bi şirkette santral görevlisiyim
ilk defa size söylüyorum bunu (30 yaşındayım)
4 yaşında efelerin efesi bir oğlum var
bide arada beni kızdıran bi kocamm
teşekkür edrim yaşıtız ben de 30 olmuştum şubatta :) şu an 30 tam onda beş yani otuz buçuk :) ay oğlunuzu allah bağışlasın bizimki 4 aylık henüz ali eymen ismi . çocukla geçekten anneler için ne kadar özel varlıklar Allah onların eksikliklerini bize göstermesin. NİCKiniz çok güzelmiş beğendim siz de hayat nasıl gidiyor
Topikte öğretmene ihtiyacımız vardı benimde kızım dört yaşında bu sene lerde başlayacak.son zamanlarda iyice söyleştik sanki annesi degilimde yedi kat yabanciyim ona bahaneyi benden daha çok seviyo sanırım dün onlarda kalacak diye ağladı zorladı çok uzuldummmmmmm
sağol babyyyy sanada afiyet olsunHepinize afiyet olsun..
h.geldiniz ögretmenimmm
ben vefa özel bi şirkette santral görevlisiyim
ilk defa size söylüyorum bunu (30 yaşındayım)
4 yaşında efelerin efesi bir oğlum var
bide arada beni kızdıran bi kocamm
teşekkür edrim yaşıtız ben de 30 olmuştum şubatta :) şu an 30 tam onda beş yani otuz buçuk :) ay oğlunuzu allah bağışlasın bizimki 4 aylık henüz ali eymen ismi . çocukla geçekten anneler için ne kadar özel varlıklar Allah onların eksikliklerini bize göstermesin. NİCKiniz çok güzelmiş beğendim siz de hayat nasıl gidiyor
ayyy benim gibi buçukları sayanlardansınızz
duyun kıslarr duyunnn
ben hep 29,5 diyordum ilk size dedim 30 diye,kızlarda bana takılırr
evlatlar çok güzel kokuları dokuları muhteşemmm
tşk ederimm nickim içinn
hayatımız koşuşturma il gidiyor
babaannemiz bakıyor ben aslen Karadenizliyim eşim egelii
eşimin memlekette kaldığımız için gurbetteyiz benim için zorlu bir süreçti artık alıştımm mecburr
sizin nasıl bebeğiniz ççok küçük göreve nezaman başlayacaksınız
sağol babyyyy sanada afiyet olsun
ayyy benim gibi buçukları sayanlardansınızz
duyun kıslarr duyunnn
ben hep 29,5 diyordum ilk size dedim 30 diye,kızlarda bana takılırr
evlatlar çok güzel kokuları dokuları muhteşemmm
tşk ederimm nickim içinn
hayatımız koşuşturma il gidiyor
babaannemiz bakıyor ben aslen Karadenizliyim eşim egelii
eşimin memlekette kaldığımız için gurbetteyiz benim için zorlu bir süreçti artık alıştımm mecburr
sizin nasıl bebeğiniz ççok küçük göreve nezaman başlayacaksınız
ege de karadeniz de iidir. biz bu dönemi raporla kapatıp seneye de ücretsiz izini patlatıp seneye mayıs veya haziran gb düşünüyorum işe dönüşü. ama kısmet tabi belli olmaz . bebişimi doya doya emzirmek istiyorum pompa mompa bir sürü alternatifi var dondurucuda saklamaya kadar ama güvenemiyorum. ona olan bu en önemli sorumluluğumu yerine getirmek istiyorum yanında olarak. aslında çok anaç değilimdir veya bana öyle geliyor çocuğumun sağlıklı bir ruha ve bedene sahip olmasını çok istiyorum. ben de hakkı kalmasın en azında hakkı olan sütümü doya doya içsin.
para kazanılıp giidiyo veya doydum artık bilmiyorum. bazen teknolojiden uzak yerlilere bile özeniorum bakma sen bana şimdilik düşüncem bu yönde sen ne düşünüyorsun
sağol babyyyy sanada afiyet olsun
ege de karadeniz de iidir. biz bu dönemi raporla kapatıp seneye de ücretsiz izini patlatıp seneye mayıs veya haziran gb düşünüyorum işe dönüşü. ama kısmet tabi belli olmaz . bebişimi doya doya emzirmek istiyorum pompa mompa bir sürü alternatifi var dondurucuda saklamaya kadar ama güvenemiyorum. ona olan bu en önemli sorumluluğumu yerine getirmek istiyorum yanında olarak. aslında çok anaç değilimdir veya bana öyle geliyor çocuğumun sağlıklı bir ruha ve bedene sahip olmasını çok istiyorum. ben de hakkı kalmasın en azında hakkı olan sütümü doya doya içsin.
para kazanılıp giidiyo veya doydum artık bilmiyorum. bazen teknolojiden uzak yerlilere bile özeniorum bakma sen bana şimdilik düşüncem bu yönde sen ne düşünüyorsun
BENCEDE DOĞRU CNMM
BEBİŞİNİ DOYA DOYA EMZİRRRR
PARA ER YADA GEÇ KAZANILIYORRRRR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?