Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

2-3 sene tadını cıkarın yahu evlılıgın sımdıkı aklım olsa ılk 5 yıl bebek yapmazdım

yok canımcım ya..o kadar de değildir..ben 3 sene sonra yaptım bebişi..3 sene gezdim tozdum..oh mis gibi..Allah isteyince de verdi şükür , aratmadı rabbim.

yok canımcım ya..o kadar de değildir..ben 3 sene sonra yaptım bebişi..3 sene gezdim tozdum..oh mis gibi..Allah isteyince de verdi şükür , aratmadı rabbim.
maşallah ne guselmıs ben senın kadar bekleseydım bıle yapmazdım cocugu demekkı kocamın ne mal oldugu cıkardı o vakıt ortaya :)
ama oglum ıyıkı var kocamı kaybetsemde ona tutunuyorum

maşallah ne guselmıs ben senın kadar bekleseydım bıle yapmazdım cocugu demekkı kocamın ne mal oldugu cıkardı o vakıt ortaya :)
ama oglum ıyıkı var kocamı kaybetsemde ona tutunuyorum

ay ..canım ayrıldınız mı..daha bebiş küçük ama ya.. en güzel günlerinizin olması lazım bu günlerrr

ay ..canım ayrıldınız mı..daha bebiş küçük ama ya.. en güzel günlerinizin olması lazım bu günlerrr
bebek bazı aılelerı bırlestırıo bazılarınıda dağıtıyo koca cıbılıyetsız olunca anne ve ablalarının laflarıyla hareket edınce evlılık uzun surmuyo :26:
oğlum 27 aylık teyzesı ellerınden oper arap şükrüm benım

Son düzenleme:

ay canım benim..ah o koca kafalı kocalar..Allah onları bildiği gibi yapsın.

kocalardan çok kaynana ve görümceleri........................ yuvamı el birliği ile bitirttiler

yuva yıkanın yuvası olmaz. Çok yakınlarımızda görüyoruz. sen içini ferah tut ve Allah'a havale et. Bir gün herkes cezasını veya mükafaatını alacaktır.

Allah herkesin gönlüne göre versin. İyiyse iyi kötüyse kötü.

İNŞALLAH CNM O GÜNLERİ GÖRMEK NASİP OLUR İNŞALLAH ...
GÖZ BEBEĞİMİ BENDEN ALDILAR

Günaydın kızlarr...
Telefonumu ewde unuttum bugün yanımda değil..
Haberiniz olsunn

GÜNAYDIN GÜNAYDINNN KKNIN UNUTKan bayanlarıııı ahahahahaa

ben çok yorgunum başım beynim yerinde diil valla
hafta içi düğünmü olur yaaaa
ela da çok yordu ziillliiü
bi damat halayı çekemedim halay başıydım attım en son mendili((((
neyse güzeldi bir evden çıktı karşı apartmana gelin oldu kuzenim
gece gelinle damadı evlerine koydular
kızın eski sevgilisi damadın eski en yakın arkadaşı geldi arabasını bagırttı lastik izi oldu heryer nasıl içi yanıyorsa yazık(((
bi kızı 100 kişi ister biri alır yapacak bişi yok

Günaydınnn...
Kızın eski sewgilisi damadın yakın arkadaşımıydı anlamadım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…