2-3 sene tadını cıkarın yahu evlılıgın sımdıkı aklım olsa ılk 5 yıl bebek yapmazdım
YADA SEN iSTANBULDA
NOLCEK KIZZZ 2-3 SAATLİK YOLLL İSTEDİKTEN SONRA YANİİİİ
ah canımcığım..çok stres yaptın ama bence hamile değilsin..bu kadar stres yapma.içine sinmiyorsa antibiyotikleri içme tamam mı.
maşallah ne guselmıs ben senın kadar bekleseydım bıle yapmazdım cocugu demekkı kocamın ne mal oldugu cıkardı o vakıt ortaya :)yok canımcım ya..o kadar de değildir..ben 3 sene sonra yaptım bebişi..3 sene gezdim tozdum..oh mis gibi..Allah isteyince de verdi şükür , aratmadı rabbim.
maşallah ne guselmıs ben senın kadar bekleseydım bıle yapmazdım cocugu demekkı kocamın ne mal oldugu cıkardı o vakıt ortaya :)
ama oglum ıyıkı var kocamı kaybetsemde ona tutunuyorum
bebek bazı aılelerı bırlestırıo bazılarınıda dağıtıyo koca cıbılıyetsız olunca anne ve ablalarının laflarıyla hareket edınce evlılık uzun surmuyo :26:ay ..canım ayrıldınız mı..daha bebiş küçük ama ya..en güzel günlerinizin olması lazım bu günlerrr
bebek bazı aılelerı bırlestırıo bazılarınıda dağıtıyo koca cıbılıyetsız olunca anne ve ablalarının laflarıyla hareket edınce evlılık uzun surmuyo :26:
oğlum 27 aylık teyzesı ellerınden oper arap şükrüm benım
kocalardan çok kaynana ve görümceleri........................ay canım benim..ah o koca kafalı kocalar..Allah onları bildiği gibi yapsın.
kocalardan çok kaynana ve görümceleri........................yuvamı el birliği ile bitirttiler
İNŞALLAH CNM O GÜNLERİ GÖRMEK NASİP OLUR İNŞALLAH ...yuva yıkanın yuvası olmaz. Çok yakınlarımızda görüyoruz. sen içini ferah tut ve Allah'a havale et. Bir gün herkes cezasını veya mükafaatını alacaktır.
Allah herkesin gönlüne göre versin. İyiyse iyi kötüyse kötü.
Günaydın kızlarr...
Telefonumu ewde unuttum bugün yanımda değil..
Haberiniz olsunn
Öyle ewet, kapattırdım anneme telefonumu, akşama kadar ayrıyızzgünaydın
tel olmadımı hayat bitmiş oluyorrr yaa
geçmiş olsun
günaydın kızlar
Öyle ewet, kapattırdım anneme telefonumu, akşama kadar ayrıyızz
telefonumla
Günaydınnnn
nıye evde unuttun
Ya bilmiyorum kafa dolu olunca,
en önemli şeyi telefonu bile unutabiliyormuş insan
GÜNAYDIN GÜNAYDINNN KKNIN UNUTKan bayanlarıııı ahahahahaa
ben çok yorgunum başım beynim yerinde diil valla
hafta içi düğünmü olur yaaaa
ela da çok yordu ziillliiü
bi damat halayı çekemedim halay başıydım attım en son mendili((((
neyse güzeldi bir evden çıktı karşı apartmana gelin oldu kuzenim
gece gelinle damadı evlerine koydular
kızın eski sevgilisi damadın eski en yakın arkadaşı geldi arabasını bagırttı lastik izi oldu heryer nasıl içi yanıyorsa yazık(((
bi kızı 100 kişi ister biri alır yapacak bişi yok
hımm olsun bişey olmaz bir günden canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?