- 25 Mart 2014
- 4.535
- 2.573
- 178
sınavlarla boğuşuyor
ayyyyyyyh rüyamda havaalanındayım benimkine söylemeden yurt dışına bi yere gidiyorum gezmeye tam uçağa doğru giderken birden benimkini göüveriyorum yanımdan bana sert sert bakarak geçip gidiyor ay beni bir telaş alıyor sanki görmeseydi hiç gideceğimi anlamıycaktı bilmiycekti gibi bir görsen :26:
Yazdımmmayyy heycan yaptımmmm :18::18::18::18: . banamı geliyonuz evi toplayayım hemen
Aahahha kafayı bozmuşsunn bu çocuklasınavlarla boğuşuyor
ayyyyyyyh rüyamda havaalanındayım benimkine söylemeden yurt dışına bi yere gidiyorum gezmeye tam uçağa doğru giderken birden benimkini göüveriyorum yanımdan bana sert sert bakarak geçip gidiyor ay beni bir telaş alıyor sanki görmeseydi hiç gideceğimi anlamıycaktı bilmiycekti gibi bir görsen :26:
oğluşlar ve kocalar aynı yaaa inanmıyorum
iyi ters ters bakmış sadce.. korkutmuş seni... kadın kısmısı beyinden korkacak azcık
Yazdımmm
Aahahha kafayı bozmuşsunn bu çocukla
bilinç altına yerleşmiş..
Eee ozaman siz başladınız tekrardan öyle mi eylül?
Yazdımmm
Aahahha kafayı bozmuşsunn bu çocukla
bilinç altına yerleşmiş..
Eee ozaman siz başladınız tekrardan öyle mi eylül?
ahaha aynen çok tuhaftı hayır ne akla hizmet insan yurtdışına gezmeye gidermihemde hiç öğrenmıycek sankı
yok canım barışmadık sana dedim ya sınav haftası bana destek ol dedi bu sınavları geçerse okulu biticek çok sıkıntılıyım dedi işte öyle sadece sınavlarına destek oluyorum o kadar
lilim 5 dak engeline takıldım yazıcam bekle... sizin gibi pro deilik biz napak
Nasıl destek oluyosun, napıyosun yani destek anlamında?
O seni düşünüyormuydu?
ahaha aynen çok tuhaftı hayır ne akla hizmet insan yurtdışına gezmeye gidermihemde hiç öğrenmıycek sankı
yok canım barışmadık sana dedim ya sınav haftası bana destek ol dedi bu sınavları geçerse okulu biticek çok sıkıntılıyım dedi işte öyle sadece sınavlarına destek oluyorum o kadar
kız biz 40 dakikayız oraya günü birlik gidip geliyoz... kuştur yada kalamaki ye. tavsiye ederim... ama siz mecbur otelde kalıcanız... çadır açmayacaksanız
bölümü ne bu çocuğun. ayrılarak mı destek oluyosun.. kafam karıştı ayol :44::44::44::44:
Ayyy yazıkk kıyamamm
yaaaaa ne güzel yok canım ya biz oteli ayaraladık bilemmm
haaa bu arada ben sana güzergahı yazacağımmm yola çıkmadan sende bana tavsiye verecen dimi kızzz
ne yiyelim İzmirde yol üstünde diyeee
bu arada geçen bir yerde ilk defa boyoz yedim ve çok beğendim severmisin sendee
ayyy olsada yesek dicem ama kaloride yüksekkkk
ay uzun hikaye canım destek olmak derken kava etmıyorum bısey demıyorum sınavlarıyla mesgul zaten sureklı ders calısıyor
hımmmm anladım.. neyse az kaldı zaten finaller bitiyo..
yaptım testi tüm heyecanım gene boşa çıktı
biz fakırık
sevmemmi boyozu(ama sıcak olacak soğunu sevmem) sen bana yağlı hamur de yeterki.. olur olur o zaman konuşuruz yine zaten.
yaptım testi tüm heyecanım gene boşa çıktı
hayırlısı be canım.... zaten çok düşük ihtimaldi.. iyiki erken yapmışsın yoksa bikaç güne sen iyice gaza getirirdin kendini.. hiç hafif pembemsilik de mi yok
Üzülme her şeyde bir hayır wardırrr ağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?