Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

iyi ters ters bakmış sadce.. korkutmuş seni... kadın kısmısı beyinden korkacak azcık

ayyy heycan yaptımmmm :18::18::18::18: . banamı geliyonuz evi toplayayım hemen
Yazdımmm
Aahahha kafayı bozmuşsunn bu çocukla
bilinç altına yerleşmiş..
Eee ozaman siz başladınız tekrardan öyle mi eylül?

iyi ters ters bakmış sadce.. korkutmuş seni... kadın kısmısı beyinden korkacak azcık

Yazdımmm

Aahahha kafayı bozmuşsunn bu çocukla
bilinç altına yerleşmiş..
Eee ozaman siz başladınız tekrardan öyle mi eylül?

ahaha aynen çok tuhaftı hayır ne akla hizmet insan yurtdışına gezmeye gidermi hemde hiç öğrenmıycek sankı

yok canım barışmadık sana dedim ya sınav haftası bana destek ol dedi bu sınavları geçerse okulu biticek çok sıkıntılıyım dedi işte öyle sadece sınavlarına destek oluyorum o kadar

Nasıl destek oluyosun, napıyosun yani destek anlamında?
O seni düşünüyormuydu?

bölümü ne bu çocuğun. ayrılarak mı destek oluyosun.. kafam karıştı ayol :44::44::44::44:

kız biz 40 dakikayız oraya günü birlik gidip geliyoz... kuştur yada kalamaki ye. tavsiye ederim... ama siz mecbur otelde kalıcanız... çadır açmayacaksanız

yaaaaa ne güzel yok canım ya biz oteli ayaraladık bilemmm

haaa bu arada ben sana güzergahı yazacağımmm yola çıkmadan sende bana tavsiye verecen dimi kızzz

ne yiyelim İzmirde yol üstünde diyeee

bu arada geçen bir yerde ilk defa boyoz yedim ve çok beğendim severmisin sendee

ayyy olsada yesek dicem ama kaloride yüksekkkk

Ayyy yazıkk kıyamamm

biz fakırık

sevmemmi boyozu(ama sıcak olacak soğunu sevmem) sen bana yağlı hamur de yeterki.. olur olur o zaman konuşuruz yine zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…