Amin canımallah razı olsun kyv ve kybdan canım
allah şifa versin kybabana
evet canımallah yar ve yardımcısı olsun maşallah 6 aylık oldu haa dün gibi hamile dediğin zaman
cinsiyeti bellimi canım
ne diyorsun .Allah yardımcısı olsun..annende de olur muymuş ..genetik mi..çünkü kardeşinin de zor geçmesi bunu düşündürdü..benim kız kardeşim fena canım yaaa
ilk dört ay mide bulantısı çekti
ama hayattan sogudu kız resmen nerdeyse gece bile uyumadı
şimdide ayakları şişiyor
hemde ne şişmek
6.ayına girdi çok erken şişmeye başladı
bakalım 9 ayı naıl doldurcaz
Bu sıkıntılar da unutuluyor canım biliyor musun?evet canım
rüzgarımız geliyooo inşallah
ama çok zor oldu kardeşime
bidaha çocuk mu tövbee diyo
doğsun poposuna poposuna vurucam
hayrlı olsun canm rabbim kucagına almayıda nasip etsinbenim kızkardeşimde hamile biliyormusunuz kızlar allahım esirgesin
2 ayını doldurdu dr gitti bu ay için bu gün dr maşallah şimdilik iyi gidiyorlar allahım sen hayırlısı ile kucağında göster
hayırlı olsun.sağlıkla alsın kucağına inşallahbenim kızkardeşimde hamile biliyormusunuz kızlar allahım esirgesin
2 ayını doldurdu dr gitti bu ay için bu gün dr maşallah şimdilik iyi gidiyorlar allahım sen hayırlısı ile kucağında göster
Günaydınnn kuzummm nabersinnhayırlı olsun.sağlıkla alsın kucağına inşallah
iyi kuzucum..naptın ..alaman çikolatası yedin mi dün akşam.Günaydınnn kuzummm nabersinn
Haha yedim yedim, çok sağlam arkadaşlıklar edindim burdan gerçekten.. Sanki kırk yıldır yan yanaymışız gibiydik, kadınlar klübündeki nick ismi Dilay80 :) Ama bugün dönüyor, kim bilir ne zaman görüşücez bir daha, gördün mü facebookta resimlerimiziiyi kuzucum..naptın ..alaman çikolatası yedin mi dün akşam.
CANIM ADERSİNİ VERDE BENDE EKLEYİM SENİ FACEYEgünaydın elanoracım..evet yeni yeni ekliyorlar sanıyorum.düzenleme halindeler sanki.
lili cim facende yazı var.kankimle buluştuk sonunda diye..ama resim yok..göremedim..ben bazı resimleri neden göremiyorum acep..heee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?