Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

allah razı olsun kyv ve kybdan canım
allah şifa versin kybabana
Amin canım
Allah kimselere vermesin.
o tedavi sürecinde adım atamadı..ben gittim gördüm..kemoterapi ilaçları insanın iliğini kurutuyor..konuşmaya bile gücü yoktu..şükür daha iyi..Allah bu günlerimizi aratmasın.Dermansız dert vermesin. Zor günlerdi geçti şükür.

allah yar ve yardımcısı olsun maşallah 6 aylık oldu haa dün gibi hamile dediğin zaman
cinsiyeti bellimi canım
evet canım
rüzgarımız geliyooo inşallah
ama çok zor oldu kardeşime
bidaha çocuk mu tövbee diyo
doğsun poposuna poposuna vurucam

ne diyorsun .Allah yardımcısı olsun..annende de olur muymuş ..genetik mi..çünkü kardeşinin de zor geçmesi bunu düşündürdü..
biz 3 kız kardeşiz..hiç birimizde ne bulantı ne bişe..günlük hayatımıza devam ettik..
.Az kalmış kardeşin için..tabi bi de ona sormak lazım..3 ay az mı , çok mu ??

benim kızkardeşimde hamile biliyormusunuz kızlar allahım esirgesin
2 ayını doldurdu dr gitti bu ay için bu gün dr maşallah şimdilik iyi gidiyorlar allahım sen hayırlısı ile kucağında göster

2 ayını doldurdu dr gitti bu ay için bu gün dr maşallah şimdilik iyi gidiyorlar allahım sen hayırlısı ile kucağında göster
hayrlı olsun canm rabbim kucagına almayıda nasip etsin

hayırlı olsun.sağlıkla alsın kucağına inşallah

iyi kuzucum..naptın ..alaman çikolatası yedin mi dün akşam.
Haha yedim yedim, çok sağlam arkadaşlıklar edindim burdan gerçekten.. Sanki kırk yıldır yan yanaymışız gibiydik, kadınlar klübündeki nick ismi Dilay80 :) Ama bugün dönüyor, kim bilir ne zaman görüşücez bir daha, gördün mü facebookta resimlerimizi

günaydın elanoracım..evet yeni yeni ekliyorlar sanıyorum.düzenleme halindeler sanki.

lili cim facende yazı var.kankimle buluştuk sonunda diye..ama resim yok..göremedim..ben bazı resimleri neden göremiyorum acep..heee

günaydın elanoracım..evet yeni yeni ekliyorlar sanıyorum.düzenleme halindeler sanki.

lili cim facende yazı var.kankimle buluştuk sonunda diye..ama resim yok..göremedim..ben bazı resimleri neden göremiyorum acep..heee
CANIM ADERSİNİ VERDE BENDE EKLEYİM SENİ FACEYE

canım özel mesaj yazmak istiyorsan yazmak istediğin kişinin nickinin üzerine tıkla..açılan sayfada konuşmayı başlata tıkla..anlık mesajlaşma canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…