Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

kızlar kızlar gelem mi..kimseler gelmiyırrrrrr

kelebekkkkkk

kelebekkkkkkkkk

güneş çavması bi harika ..ne iyi ettin arkadaşım bana yollayarak..harikasın..öpüyorum seni kelebek..hu huuuuuuuuuu

kızlar kızlar gelem mi..kimseler gelmiyırrrrrr

kelebekkkkkk

kelebekkkkkkkkk

güneş çavması bi harika ..ne iyi ettin arkadaşım bana yollayarak..harikasın..öpüyorum seni kelebek..hu huuuuuuuuuu
GEL YARUM BURDAYIM NE YEDİNİZ ÖGLEN

BU ARADA DİLEK EŞİN VE SEN ÇOK YAKIŞIYORSUNUZ
OĞLANLAR DA ÇOK TATLILAR EDİZ ÇOK SEMPATİK BÜYÜKDE YAKIŞIKLI

dilek nasılsın tatlım oğluşlar nasıl
canımcım iyiyim..oğluşların biri bakıcıda..diğeri babaanne ve dedeyle birlikte tokat ta..düğün var ya..ordalar..öğlen aradım..dedesiyle terete çocuk izliyorlarmış..
iyilermiş..

sen nasılsın..çalışmaya devam mı kız...

yazan: uzman jinekolog dilek adilemir.heheehe

GEL YARUM BURDAYIM NE YEDİNİZ ÖGLEN
yedim yimeemi..
domates yemeği..bilir misiniz..anneannem çok yapardı rahmetli..bayılırdım..ben de yapıyorum ..ama evde benden başkası yemiyor..koca tencere bana kalıyor ..oh olsun..

sen ne yedin kuzum.

BU ARADA DİLEK EŞİN VE SEN ÇOK YAKIŞIYORSUNUZ
OĞLANLAR DA ÇOK TATLILAR EDİZ ÇOK SEMPATİK BÜYÜKDE YAKIŞIKLI
canım benim teşekkür ederim..siz de öyle..kızın maşallah maviş..benim annem maviş ama beni m çocuklardan maviş çıkmadı..küçük gamzeli iki yanaktan..onda babama benzettim şükür..

büyük yakışıklı evet ya..yakacak canları ..Allah ömür versin de..

fulya senin facen yok mu..bugün face avına çıktım ben hee..herkese soruyom da..sana sorayım dedim bi de.

fulya bebeemm..bu güneş çavmasını sana da yollamış mıydı ki kelebek..oku bak çok harika..
3. bölüme geçtim..

Ohhh maşallah herkes buradaymış bende diyorum niye kimse yazmıyor, yeni topicte kimin ne yaptığınız online olup olmadığınıda göremiyoruz. İnsan bir haber verir yani. Aşk olsun...

aaaaaaaaaaaaaa kızlar ama ya..kimse gelmemiş..yorum yapılmamış yazdıklarıma..küstüm yaaaaaaaaaa

güneş çavması 3. bolum bitti..4 . ye mi geçeyim..biraz başım ağrıdı..geçmesem de siz gelseniz ya buraya.

Ohhh maşallah herkes buradaymış bende diyorum niye kimse yazmıyor, yeni topicte kimin ne yaptığınız online olup olmadığınıda göremiyoruz. İnsan bir haber verir yani. Aşk olsun...
zeliş bak mesajını yeni gördüm..
kim var kim yok belli değil..göremiyoruz..hiç hoş değil demii.

zeliş ..zeliş , zeliş..mucuk.

merhaba dilekçim

bende bu kitabı siperiş etmiştim kargo bugün geldi elimden kitap pek sarmadı belki bitirmeden buna başlayıp sonra diğerine geri dönerim bende.

merhaba dilekçim

bende bu kitabı siperiş etmiştim kargo bugün geldi elimden kitap pek sarmadı belki bitirmeden buna başlayıp sonra diğerine geri dönerim bende.
canım güneş çavmasına mı başladın..sarmadı mı..

olmadı başka birine başla..sonra yine okursun ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…