teşekkürler canım ciğerimmmcanım özel mesaj yazmak istiyorsan yazmak istediğin kişinin nickinin üzerine tıkla..açılan sayfada konuşmayı başlata tıkla..anlık mesajlaşma canım..
GÜNAYDINgünaydın kızlarrrrrrrr özle mesaj bölümü nerde burda yaaaaaaaaaa
yok kızzz erkan bana ben ekrana bakışıyoss merak ettimdeeGÜNAYDIN
BANA ÖZEL BİŞİLER Mİ SÖLÜCEN YOKSA KIZ
ERKAN KİM KIZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZyok kızzz erkan bana ben ekrana bakışıyoss merak ettimdee
GEL YARUM BURDAYIM NE YEDİNİZ ÖGLENkızlar kızlar gelem mi..kimseler gelmiyırrrrrr
kelebekkkkkk
kelebekkkkkkkkk
güneş çavması bi harika ..ne iyi ettin arkadaşım bana yollayarak..harikasın..öpüyorum seni kelebek..hu huuuuuuuuuu
canımcım iyiyim..oğluşların biri bakıcıda..diğeri babaanne ve dedeyle birlikte tokat ta..düğün var ya..ordalar..öğlen aradım..dedesiyle terete çocuk izliyorlarmış..dilek nasılsın tatlım oğluşlar nasıl
yedim yimeemi..GEL YARUM BURDAYIM NE YEDİNİZ ÖGLEN
canım benim teşekkür ederim..siz de öyle..kızın maşallah maviş..benim annem maviş ama beni m çocuklardan maviş çıkmadı..küçük gamzeli iki yanaktan..onda babama benzettim şükür..BU ARADA DİLEK EŞİN VE SEN ÇOK YAKIŞIYORSUNUZ
OĞLANLAR DA ÇOK TATLILAR EDİZ ÇOK SEMPATİK BÜYÜKDE YAKIŞIKLI
zeliş bak mesajını yeni gördüm..Ohhh maşallah herkes buradaymış bende diyorum niye kimse yazmıyor, yeni topicte kimin ne yaptığınız online olup olmadığınıda göremiyoruz. İnsan bir haber verir yani. Aşk olsun...
aaaaaaaaaaaaaa kızlar ama ya..kimse gelmemiş..yorum yapılmamış yazdıklarıma..küstüm yaaaaaaaaaa
güneş çavması 3. bolum bitti..4 . ye mi geçeyim..biraz başım ağrıdı..geçmesem de siz gelseniz ya buraya.
zeliş bak mesajını yeni gördüm..
kim var kim yok belli değil..göremiyoruz..hiç hoş değil demii.
zeliş ..zeliş , zeliş..mucuk.
canım güneş çavmasına mı başladın..sarmadı mı..merhaba dilekçim
bende bu kitabı siperiş etmiştim kargo bugün geldi elimden kitap pek sarmadı belki bitirmeden buna başlayıp sonra diğerine geri dönerim bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?