ALAMADIM PARAMI HALAA
VERDİM MUHASEBECİYE YİNE PARA
AYNENsıkma canını kuzum yaaa
sana mert adamlar rastlamıyorsa senin suçun değil
NEDEN GİZLENİYOR Kİ SİZDEN BÖYLEKardeşim erkek arkadaşı ile face açmış
Bana ablama face kullanmıyorum diyordu
Başkalarından duydum gücüme gittiii
Off ne yapacağız biz bu kızla yaaa
aynen yaaavefa senin bacıda varya tam sopalıkk
AYNEN
NEDEN GİZLENİYOR Kİ SİZDEN BÖYLE
yaaaaaaaaaaaKardeşim erkek arkadaşı ile face açmış
NEDEN İSTEMİYOR SİZİNKİLER.aynen yaaa
karşı çıkıyoruzzz diye annem istemiyor oğlanı
bizimkide ayrılmıyor
dur bakalım vefam vardır mutlaka bir açıklamasıKardeşim erkek arkadaşı ile face açmış
işte bak karşı çıkmayın ses etmeyin bakalım bir de böyle deneyinaynen yaaa
karşı çıkıyoruzzz diye annem istemiyor oğlanı
bizimkide ayrılmıyor
NEDEN İSTEMİYOR SİZİNKİLER.
ÇOCUK NE İŞ YAPIYOR NERELİ?
dur bakalım vefam vardır mutlaka bir açıklaması
hem siz böyle istemiyorum dedikçe ona cazip geliyor olabilir...
işte bak karşı çıkmayın ses etmeyin bakalım bir de böyle deneyin
NEDENN Kİİİ VERİLMEZZZZ LAZLARAAolanın babası müteahhit
oğlan trabzonda okuyor inşaat mühendisi
Trabzonlular
babası üşkağıtçının tekii
birde bizde lazlara pek kız verilmez ailemizde
yaaa asla yanlış anlaşılıp ayrım yapmak istememNEDENN Kİİİ VERİLMEZZZZ LAZLARAA
hımmmmmmmolanın babası müteahhit
oğlan trabzonda okuyor inşaat mühendisi
Trabzonlular
babası üşkağıtçının tekii
birde bizde lazlara pek kız verilmez ailemizde
evettt tümmm hanımları bazılarııııhımmmmmmm
ben de lazım ..
bazı laz erkekleri yalanı ve tüm hanımları çok sever
Benim oğlum 5 yaşında ben çalışmıyordum 5 aylık olduğu zamanlarda,Hatunlar merhaba size sorum olacak şimdik oğluşum 5,5 aylık ilk 4 ay sadece anne sütü aldı lojistik bir şirkette finans sorumlusuyum işim stresli şube müdürüyle de anlaşamıyorum, süt sağacağım sırada bana sesleniyorlar telefonla arıyorlar bu daha çok stres yapıyor dolayısıyla sütüm azaldıoğlumda vitamin eksikliği varmış sütümü nasıl arttırabilirim galactago diye bir bitkisel damla varmış bugün işten erken çıkıp onu alıp kullanmayı düşünüyorum belki işe yarar siz nasıl sağıyordunuz sütünüzde azalma oldu mu benimki gibi, nasıl baş edicem bi sürü ilaç verdi dr çinko eksikliği demir eksikliği vitamin eksikliği...
Hatunlar merhaba size sorum olacak şimdik oğluşum 5,5 aylık ilk 4 ay sadece anne sütü aldı lojistik bir şirkette finans sorumlusuyum işim stresli şube müdürüyle de anlaşamıyorum, süt sağacağım sırada bana sesleniyorlar telefonla arıyorlar bu daha çok stres yapıyor dolayısıyla sütüm azaldıoğlumda vitamin eksikliği varmış sütümü nasıl arttırabilirim galactago diye bir bitkisel damla varmış bugün işten erken çıkıp onu alıp kullanmayı düşünüyorum belki işe yarar siz nasıl sağıyordunuz sütünüzde azalma oldu mu benimki gibi, nasıl baş edicem bi sürü ilaç verdi dr çinko eksikliği demir eksikliği vitamin eksikliği...
önce stres yapmayacaksınızHatunlar merhaba size sorum olacak şimdik oğluşum 5,5 aylık ilk 4 ay sadece anne sütü aldı lojistik bir şirkette finans sorumlusuyum işim stresli şube müdürüyle de anlaşamıyorum, süt sağacağım sırada bana sesleniyorlar telefonla arıyorlar bu daha çok stres yapıyor dolayısıyla sütüm azaldıoğlumda vitamin eksikliği varmış sütümü nasıl arttırabilirim galactago diye bir bitkisel damla varmış bugün işten erken çıkıp onu alıp kullanmayı düşünüyorum belki işe yarar siz nasıl sağıyordunuz sütünüzde azalma oldu mu benimki gibi, nasıl baş edicem bi sürü ilaç verdi dr çinko eksikliği demir eksikliği vitamin eksikliği...
canım bol bol su iç bana aşure çok iyi gelirdi içindeki kuru bakliyatlar süt yapar
ama stresten etkileniyorsun belli, ben işyerinde sağardım sabah emzirir saat 10-11 arası tekrar sağardım göğsümü, öğlen eve gider emzirir ve sütümü bırakırdım öğleden sonra 3 gibi tekrar sağardım
Stres yapmamaya çalışıyorum ama maalesef olmuyor şubedeki tek bayan benim toplantı odasında sağıyorum geldiğimde napıyorsun yukarıda seni bekliyoruz gibi yorumlar aldıkça geriliyorum... bulgur hemen hemen her öğlen yiyorum ama tık yok lactamil içiyorum pek doğal gelmiyor bana, boza içsem olur mu süt yapar diyenler var, kuru dut evde vardı onu da iş yerine getirip içicem sağolun :)önce stres yapmayacaksınız
dinleneceksiniz yeteri kadar tabi.
bol su
ben dut kurusunu kaynatıyordum suyunu içiyordum
bulgur da güzel süt yapar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?