merhaba hanımlar; ben sitenizde yeniyim kendi kendime konuları okuyup yorum yapıyorum ama görüyorum ki siz bu sayfada bayaa kaynaşmış tanışmışsınız, bende size katılabilirmiyim? beni de kabul eder misiniz? 29 yaşinda, 7 yıllık evli, 2.5 yaşında bir kız annesiyim, çalışıyorum tam zamanlı... MERHABA
hehehe 2 ay oluyor ben işe dönelimaşallah arkadaşınız çok şanslı herkes aynı olmuyor maalesef, humanaya da el atayım galactago, humana, kuru dut, su içeyim belki sütüm gelir.
bide memişlerim çatlıyomuş sütten
sandalyeyi çeviriyorum bende göbüşşş erisin diyeeeoturdun yerde erir miiiii senceeeeeeee
daha dans yapmammmAKŞAMA EWDE ANADOLU ATEŞİ DANSI YAPARSIN SENDE OZAMAN SÖNER ATEŞİN BİRAZDA
Bizde o iş beybiii
merhaba hanımlar; ben sitenizde yeniyim kendi kendime konuları okuyup yorum yapıyorum ama görüyorum ki siz bu sayfada bayaa kaynaşmış tanışmışsınız, bende size katılabilirmiyim? beni de kabul eder misiniz? 29 yaşinda, 7 yıllık evli, 2.5 yaşında bir kız annesiyim, çalışıyorum tam zamanlı... MERHABA
yasmin erastaya gittim kızafiyet olsunnn
nere gittinnn ne aldınnnn
ben varya avm gitmeyeli nerdeyse 2 ay olacakk
benimde evde giymeye eşofman almam lazımmmmm
DAHA DANS YAPMAM MI,sandalyeyi çeviriyorum bende göbüşşş erisin diyeee
daha dans yapmammm
tabikisiiii hoşgeldinnn
bende 7 yıllık evlii 4,5 yaşında paşam varrr özel şirkette santraldeyimmm
siz?? şehir?? çocuğunuza kim bakıyor
DAHA DANS YAPMAM MI,
Eee NE YAPARSIN PEKİİ
benim bugün canım köfte istedi yuttum yemedim resmen kıtlıktan çıkmış gibi yedim
SÖYLE KIZIM NE VAR YANİİİ ALLA ALLA,Kocaya ne yaparım bilmem ama
Sağa şimdi bi aduket yapaacammm
BAK BAK BAKKK 2.VEFA BURDAYMIŞTA HABERİMİZ YOKMUŞŞŞŞbenim bu kadınsal mazeretlerden anadolu ateşi filan kalmadı yaaa
eskiden ne danslar yapar ne mumlar üflerdikk üfff yeniden düzelirim inşallah
kız benim oğlan ve kişisel sorunlardan sizin muhabetlere dahil olamadım kiiiBAK BAK BAKKK 2.VEFA BURDAYMIŞTA HABERİMİZ YOKMUŞŞŞŞ
OL ARTIK OZAMANkız benim oğlan ve kişisel sorunlardan sizin muhabetlere dahil olamadım kiii
3,5 aylıkken başladım işe 5,5 aylık oğluşum şimdiSEN BEBİŞ 2 AYLIKKEN Mİ BAŞLADIN İŞE YANLIŞ ANLAMADIM DEMİİİİ
sandalyeyi çeviriyorum bende göbüşşş erisin diyeee
daha dans yapmammm
tabikisiiii hoşgeldinnn
bende 7 yıllık evlii 4,5 yaşında paşam varrr özel şirkette santraldeyimmm
siz?? şehir?? çocuğunuza kim bakıyor
benim bugün canım köfte istedi yuttum yemedim resmen kıtlıktan çıkmış gibi yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?