ayy zeliş nasıl öğrendiniz eşinin oğlunun tepkisi nasıldı anlatsana çok mutlu oldum ben yaaa
cuma veya haftasonu öğrendin sanırım perşembe görüştük diye hatırlıyorum en son o zaman bebişten hiç konuşmadık
Sağol canım benim iyiyim çok ükür patron doğalgazı açmaığı için acık üşüyorum o kadarChoqSeqeR sen nasılsın tatlım oğluş nasıl
çok sevindim canım sağlıkla kucağına alırsın inşoğluşa söylemedik vefacan ve 3 ay oluncaya kadar sölemicem en azından hem kritik dönem geçsin hemde cinsiyet belli olsun istiyorum...
Eşimin tepkisi aslında beklememize rağmen biraz şaşkınlık her ne kadar bana belli etmemeye çalışsa da sanırım biraz tedirginlik. Ama içten içten gülümsüyorum hareketlerine, davranışlarına sanki ilk hamileliğim gibi..
evet canım cuma izinliydim ya doktora gittim akşam üzeri o zaman belli oldu aslında gecikmem vardı ama son iki hafta sürekli regl olacakmışım gibi ağrılarım vardı o yüzden emin olamadım evde yaptığım testler bir negatif bir pozitif çıkınca oda endişelendirdi olmayabilir diye...
oğluşa söylemedik vefacan ve 3 ay oluncaya kadar sölemicem en azından hem kritik dönem geçsin hemde cinsiyet belli olsun istiyorum...
Eşimin tepkisi aslında beklememize rağmen biraz şaşkınlık her ne kadar bana belli etmemeye çalışsa da sanırım biraz tedirginlik. Ama içten içten gülümsüyorum hareketlerine, davranışlarına sanki ilk hamileliğim gibi..
evet canım cuma izinliydim ya doktora gittim akşam üzeri o zaman belli oldu aslında gecikmem vardı ama son iki hafta sürekli regl olacakmışım gibi ağrılarım vardı o yüzden emin olamadım evde yaptığım testler bir negatif bir pozitif çıkınca oda endişelendirdi olmayabilir diye...
Sağol canım benim iyiyim çok ükür patron doğalgazı açmaığı için acık üşüyorum o kadar
oğluşa söylemedik vefacan ve 3 ay oluncaya kadar sölemicem en azından hem kritik dönem geçsin hemde cinsiyet belli olsun istiyorum...
çok sevindim canım sağlıkla kucağına alırsın inş
en doğrusunu yapmışsın oğlan için canımmm bencede bekle
ve ona bu süreçte ısınma alıştırma turu yaparsın hem
Allah olmayanlarada nasip etsin çok güzel duygular arkadaşımm
canım benim yaa çok sevindim iyi yapmışsın söylememekle biraz büyüsün ufaklık
sağlıkla tamamlarsın inşallah
azıcık pintidir de kendisi sağolsunneden açmıyorki doğalgazı canım yaa
Kızlar şuan sizinle 2 kişi olarak yazışmaktayız
zelişim çok güzel bir haber bu.oğluşa söylemedik vefacan ve 3 ay oluncaya kadar sölemicem en azından hem kritik dönem geçsin hemde cinsiyet belli olsun istiyorum...
azıcık pintidir de kendisi sağolsun
kızlar bende hamile olmak istiyorum ya dua edin Allah bana da nasip etsin 2. bebişi
Teşekkür ederim genicim canım...zelişim çok güzel bir haber bu.
tabrik ederim canım
hadi bakalım 9 ayı birlikte geçiricez seninleTeşekkür ederim genicim canım...
aminnnn;İnşallah canım benim Rabbim sanada nasip eder tez zamanda...
hadi bakalım 9 ayı birlikte geçiricez seninle
şimdi tam olarak kaç haftalık
bana birini bulun beeğğğ sevabına
Bende anlamadımm1.ci ne kız
kıyamam sana her zaman yanındayız hep destek tam destekEvet canım ve tecrübelerinize öncerilerinize ihtiyacım olacak hep...
Şuan 5 haftalık canım
kıyamam sana her zaman yanındayız hep destek tam destek
çok ama çok sevindim allahım sağlıkla kavuştursun inşallah bana da 2. yi nasib etsin mevlam :)Evet canım ve tecrübelerinize öncerilerinize ihtiyacım olacak hep...
Şuan 5 haftalık canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?