Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

ayy zeliş nasıl öğrendiniz eşinin oğlunun tepkisi nasıldı anlatsana çok mutlu oldum ben yaaa

oğluşa söylemedik vefacan ve 3 ay oluncaya kadar sölemicem en azından hem kritik dönem geçsin hemde cinsiyet belli olsun istiyorum...

Eşimin tepkisi aslında beklememize rağmen biraz şaşkınlık her ne kadar bana belli etmemeye çalışsa da sanırım biraz tedirginlik. Ama içten içten gülümsüyorum hareketlerine, davranışlarına sanki ilk hamileliğim gibi..

cuma veya haftasonu öğrendin sanırım perşembe görüştük diye hatırlıyorum en son o zaman bebişten hiç konuşmadık

evet canım cuma izinliydim ya doktora gittim akşam üzeri o zaman belli oldu aslında gecikmem vardı ama son iki hafta sürekli regl olacakmışım gibi ağrılarım vardı o yüzden emin olamadım evde yaptığım testler bir negatif bir pozitif çıkınca oda endişelendirdi olmayabilir diye...

çok sevindim canım sağlıkla kucağına alırsın inş

en doğrusunu yapmışsın oğlan için canımmm bencede bekle

ve ona bu süreçte ısınma alıştırma turu yaparsın hem

Allah olmayanlarada nasip etsin çok güzel duygular arkadaşımm

canım benim yaa çok sevindim iyi yapmışsın söylememekle biraz büyüsün ufaklık
sağlıkla tamamlarsın inşallah

çok sevindim canım sağlıkla kucağına alırsın inş

Aminnnn çok teşekkürler...

en doğrusunu yapmışsın oğlan için canımmm bencede bekle

ve ona bu süreçte ısınma alıştırma turu yaparsın hem

Allah olmayanlarada nasip etsin çok güzel duygular arkadaşımm

Evet canım darısı başınızaaa....

canım benim yaa çok sevindim iyi yapmışsın söylememekle biraz büyüsün ufaklık
sağlıkla tamamlarsın inşallah

evet canım az biraz bekleyelim... Benimki zaten sorup duruyor anne karnına ne zaman gelecek bebek diye ... Birde cinsiyet sipariş ediyor sıpa ya...

Kızlar şuan sizinle 2 kişi olarak yazışmaktayız

zelişim çok güzel bir haber bu.
tabrik ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…