Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

CANIM BENİM YAAA GÜZEL GÖNÜLLÜ KUZUMUN DUALARI KABUL ETTİ

canimm, kendini müdafa etmesini söyle, ne olursa olsun karsilik versin, bak bakalim yine zarar görüyormu. Oda patlatsin bikac tane, aaa kizarim ben ya!! ben cocugumu kareteye goturuyorum sirf olurda bu tip vakalarla karsilasirsa diye, gerci buyuk benim oglum ama..nolur nolmaz. Lutfen, pisirik olmasin, karsiligini muhakkak versin. Tabi baslatan o olmasin kavganin, ama bulasanada oda bi iki caksin!

Hoşgeldin Nikita nasılsın canım

Makbule öğretmeni tatlı sert uyar canım dikkat etsin birde kızına sende sana vurana sende vur de
bende buna karşı idim vurmanın öğretilmesine ama baktım oğlum zarar geriyor söylüyorum artık

sagol ablam, iyidir...bilindik isler iste...geldik yine yerimize , senden naber?

bende iyiyim tatlım iş güç
oğlanın dersleri derken haftasonunu yedik

sizede nasip etsin Allah inşallahhh

selam canımm iyiyizz çok şükür sen nasılsınnn

alooooo kısssss zelişş hamileeee
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

uyyyyy demek aramizda hamile var , Zelishhhh, canim gozun aydin!!!
Allah kucagina alip ninilerle uyutabilmenide nasip etsin canimm benimm,
ne kadarliksin? biraz anlat baci

5 haftalıkmış canım yeni öğrenmiş istiyordu yazdan beri Rabbim aratmadı meleğini gönderdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…