- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Aminnnn çok teşekkürler...
Evet canım darısı başınızaaa....
evet canım az biraz bekleyelim... Benimki zaten sorup duruyor anne karnına ne zaman gelecek bebek diye ... Birde cinsiyet sipariş ediyor sıpa ya...
azıcık pintidir de kendisi sağolsun
kızlar bende hamile olmak istiyorum ya dua edin Allah bana da nasip etsin 2. bebişi
aminnn rabbim gönlüne göre versinçok ama çok sevindim allahım sağlıkla kavuştursun inşallah bana da 2. yi nasib etsin mevlam :)
çok ama çok sevindim allahım sağlıkla kavuştursun inşallah bana da 2. yi nasib etsin mevlam :)
çok ama çok sevindim allahım sağlıkla kavuştursun inşallah bana da 2. yi nasib etsin mevlam :)
CANIM BENİM YAAA GÜZEL GÖNÜLLÜ KUZUMUN DUALARI KABUL ETTİ
canimm, kendini müdafa etmesini söyle, ne olursa olsun karsilik versin, bak bakalim yine zarar görüyormu. Oda patlatsin bikac tane, aaa kizarim ben ya!! ben cocugumu kareteye goturuyorum sirf olurda bu tip vakalarla karsilasirsa diye, gerci buyuk benim oglum ama..nolur nolmaz. Lutfen, pisirik olmasin, karsiligini muhakkak versin. Tabi baslatan o olmasin kavganin, ama bulasanada oda bi iki caksin!Kızlar çok ama çok Üzgünüm bana bir akıl verin kızım kreş te ve sürekli diğer çocuklar tarafından zarar veriliyor yüzü çiziliyor ısırılıyor vs. Öğretmenleri her seferinde Özüt kıyamet benim kızım çok uysal inanılmaz uyumlu ne yapsam bilemedim ki kızıma sürekli arkadaşlarınla kavga etme diyordum ama artık demicem sen de vur dicem ya çok kötüyüm ağlıcam ne yapmam lazım akıl verin.
sagol ablam, iyidir...bilindik isler iste...geldik yine yerimize , senden naber?Hoşgeldin Nikita nasılsın canım
Makbule öğretmeni tatlı sert uyar canım dikkat etsin birde kızına sende sana vurana sende vur de
bende buna karşı idim vurmanın öğretilmesine ama baktım oğlum zarar geriyor söylüyorum artık
aaah tatilll olsaaabende iyiyim tatlım iş güç
oğlanın dersleri derken haftasonunu yedik
sizede nasip etsin Allah inşallahhhazıcık pintidir de kendisi sağolsun
kızlar bende hamile olmak istiyorum ya dua edin Allah bana da nasip etsin 2. bebişi
selam canımm iyiyizz çok şükür sen nasılsınnnof hepsini okuyamiyorum, cok yazismisiniz kizlar.
hepiniz iyisiniz insallah.
Kızlarrr napıyonuzzzz
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesizede nasip etsin Allah inşallahhh
selam canımm iyiyizz çok şükür sen nasılsınnn
alooooo kısssss zelişş hamileeee
Şu an şoktayım hamilelik haberi aldım dacalisiyorum beyaa
sen nabion? liliii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?