zelişşş tamam sen kesin hamilesin canımmm
hormonlar şimdiden tavan yapmışşşş
Hamile kalanlar ancak istediğini yiyebilir
Hamile kalanlar ancak istediğini yiyebilir
yok anam yok..ayyy kız olur belkimmmmm
benim şuan cesaretim yok kuzummm ama istiyorum kardeşi olsun inşallahh
tamam..şaka yaptın demi.
hamile kalan sen ..hassaslaşan ben..
ablam bile derken..........
ablam bile vermiş hamilellik kilolarınıııı
canımmmmm tebrikkk ederimmmm kuzummm çok sevindimCanım benim çok teşekkür ederimmm tekrar tekrar. Öpüyorum...
keşke öyle olsaHamile kalanlar ancak istediğini yiyebilir
benim oğlan 4,5 yaşındakiii dilekkkyok anam yok..
hep kız diye niyetlendik ..artık buna şükür..Allah olanlara ömür versin inşallah..
sen yap .
oğluşun 3,5 -4 yaşına doğru gelince yap..arayı açma
ablam bile derken..........
neden ablan veremesin ki.
iyiyim.. ediz ,kardeşim , kardeşimin 4 yaşındaki oğlu ve annem çarşıya gitti. çok kalabalık..korkiyamm..içim bir hoş.Yaaa kıyamam iyisin dimi sen bu arada
selam kızlar
bir yoğunluktur gidiyorrrrr
ne oluyor burda biri özet geçsinnnnnnnnn
aaaaaaaaaaaaa..vefa..kınıyorum seni.benim oğlan 4,5 yaşındakiii dilekkk
ya ben doğum yapalı 4,5 sene oldu
ablam d.yapalı 3 ay olduuuu
vefaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bende veremeyenlerdenim boşverben kendimi özet geçeyim kilo alıyorummm gitgidee
evet katılıyorum.keşke öyle olsahamileyken istediğini yemeyi bırak yemek yiyemedim, perhiz yaptım 5 ay boyunca. Doktorum da çok katıydı bu konuda her ay 1 kilo verdim "bide aferim mi deyeyim" diye dalga geçerdi benle. z_e_l_i_s dilerim çok rahat bir hamilelik geçirirsin hamilelikte en önemli şey pozitif düşünüp, pozitif düşündüren insanlarla vakit geçirmek :)
bebek 1 yaşına geldikten sonra ..hatta 1,5 yaşına gelsin..emzirme olayı iyice yavaşlasın ..belki bitsin..o zaman başlarsınız diyete.vefaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bende veremeyenlerdenim boşver
bak yılbaşı itibari ile başlıyorum diyete
canım geliyorum işte..geldim bak burdayım..aman yazdım yazdım gitti hepsi
yasmin zeliş hamile
zeliş b oşver ye gitsin diyeceğim lile katılıyorum
ama sen yine de çok yeme olar mı
dilekçim gel arasıra cidden özlüyoruz sizi
he o zaman sen 2. bebeği düşünmeye başla artık..doğuncaya kadar oğluşun 5,5 olur..yeter gari o kadar yaş farkı...arayı açma.benim oğlan 4,5 yaşındakiii dilekkk
ya ben doğum yapalı 4,5 sene oldu
ablam d.yapalı 3 ay olduuuu
canımmmmm tebrikkk ederimmmm kuzummm çok sevindim
keşke öyle olsahamileyken istediğini yemeyi bırak yemek yiyemedim, perhiz yaptım 5 ay boyunca. Doktorum da çok katıydı bu konuda her ay 1 kilo verdim "bide aferim mi deyeyim" diye dalga geçerdi benle. z_e_l_i_s dilerim çok rahat bir hamilelik geçirirsin hamilelikte en önemli şey pozitif düşünüp, pozitif düşündüren insanlarla vakit geçirmek :)
iyiyim.. ediz ,kardeşim , kardeşimin 4 yaşındaki oğlu ve annem çarşıya gitti. çok kalabalık..korkiyamm..içim bir hoş.
aman yazdım yazdım gitti hepsi
yasmin zeliş hamile
zeliş b oşver ye gitsin diyeceğim lile katılıyorum
ama sen yine de çok yeme olar mı
dilekçim gel arasıra cidden özlüyoruz sizi
aaaaaaaaaaaaa..vefa..kınıyorum seni.
bebek 1 yaşına geldikten sonra ..hatta 1,5 yaşına gelsin..emzirme olayı iyice yavaşlasın ..belki bitsin..o zaman başlarsınız diyete.
senin için demiyorum yalnız vefa..sen hala emzirmiyorsun zannımca..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?