isterim tabi kızımın bir kardeşi olmasın mı şu hayatta...CANIM SENDE İSTİYORMUSUN
AMİNN
valla ben hep "aman kızım arkadaşlarına vurma, oyuncağını paylaş" diyordum ama artık demicem okuldaki öğretmeni de aynını dedi zaten kendini savunsun diyor..canimm, kendini müdafa etmesini söyle, ne olursa olsun karsilik versin, bak bakalim yine zarar görüyormu. Oda patlatsin bikac tane, aaa kizarim ben ya!! ben cocugumu kareteye goturuyorum sirf olurda bu tip vakalarla karsilasirsa diye, gerci buyuk benim oglum ama..nolur nolmaz. Lutfen, pisirik olmasin, karsiligini muhakkak versin. Tabi baslatan o olmasin kavganin, ama bulasanada oda bi iki caksin!
müdrümüz çok tatlı bir hanım sabah okuldaydım zaten, hiç boş bırakırmıyım. Konuştum anlattım ufak tefek çizikler benim evimde kaosa dönüşüyor çünkü eşim çok takıntılı, müdürümüz de zaten ben kendini savunmasını söylüyorum dedi. ama tabii durduk yere vurmasını değil bundan da korkarım akıllı uslu kızımı yoldan çıkmaracaklar elbirliğiyle diye... hayırlısı ama bende bundan sonra kendini savun diyorum, sana vurmalarına müsade etme...Hoşgeldin Nikita nasılsın canım
Makbule öğretmeni tatlı sert uyar canım dikkat etsin birde kızına sende sana vurana sende vur de
bende buna karşı idim vurmanın öğretilmesine ama baktım oğlum zarar geriyor söylüyorum artık
Allah arkadaşıma da nasip etsin inşallah..canım benim..kocana hap almaya başladım de..bundan sonra ben koruncam de. hem kistim varmış onu küçültürmüş de..hahhahaha..olmaaa mı???????evet yeni bir hayat katılacak aramıza allahın izniyle tazeleneceğiz
benmi yok beya benimki ancak hayallerde kaldı
benim 2 bebe de kız görünüyordu zeliş..çıka çıka pipili çıktılar.
isterim tabi kızımın bir kardeşi olmasın mı şu hayatta...
valla ben hep "aman kızım arkadaşlarına vurma, oyuncağını paylaş" diyordum ama artık demicem okuldaki öğretmeni de aynını dedi zaten kendini savunsun diyor..
müdrümüz çok tatlı bir hanım sabah okuldaydım zaten, hiç boş bırakırmıyım. Konuştum anlattım ufak tefek çizikler benim evimde kaosa dönüşüyor çünkü eşim çok takıntılı, müdürümüz de zaten ben kendini savunmasını söylüyorum dedi. ama tabii durduk yere vurmasını değil bundan da korkarım akıllı uslu kızımı yoldan çıkmaracaklar elbirliğiyle diye... hayırlısı ama bende bundan sonra kendini savun diyorum, sana vurmalarına müsade etme...
iyi seninki tutmuş fulyam..:)benim tutuyor oğlanın doğum ayı ve benim yaşıma göre
merhaba . hoş geldiniz . böyle böyle büyüycekler . kendini korumayı böyle böyle öğrenecek annesi. korkma.isterim tabi kızımın bir kardeşi olmasın mı şu hayatta...
valla ben hep "aman kızım arkadaşlarına vurma, oyuncağını paylaş" diyordum ama artık demicem okuldaki öğretmeni de aynını dedi zaten kendini savunsun diyor..
müdrümüz çok tatlı bir hanım sabah okuldaydım zaten, hiç boş bırakırmıyım. Konuştum anlattım ufak tefek çizikler benim evimde kaosa dönüşüyor çünkü eşim çok takıntılı, müdürümüz de zaten ben kendini savunmasını söylüyorum dedi. ama tabii durduk yere vurmasını değil bundan da korkarım akıllı uslu kızımı yoldan çıkmaracaklar elbirliğiyle diye... hayırlısı ama bende bundan sonra kendini savun diyorum, sana vurmalarına müsade etme...
benim 2 bebe de kız görünüyordu zeliş..çıka çıka pipili çıktılar.
Allah arkadaşıma da nasip etsin inşallah..canım benim..kocana hap almaya başladım de..bundan sonra ben koruncam de. hem kistim varmış onu küçültürmüş de..hahhahaha..olmaaa mı???????
kocan dayak istiyor fulyam.
allah seni ne etsin kızzzyemez benimki o istemezsem yapmam doğru değil zaten
ay inşallah gönlüne göre olur .hahahaaaa kız hiç güvenilir değil o zaman benimki erkek demişti sanırım ama bende çok inanmıyorum açıkçası...
aynen bazıları genç uyandı canımmmVEFAM SEN BEN VE GENÇ FARKETTİ SANIRIM ZELİŞİN HAMİŞ HABERİNİ
ya şoka girersin öle sabah yazdı kızzz nerdesin sen nerdeeeŞu an şoktayım hamilelik haberi aldım da
bende iyiyim canımmmvefaaa, iyidir gulum, sende iyisin???
erkek kız farketmez dicem amaaa insann gönlü kız istiyo var zaten paşalar bisdeeeErkek diyor valla
Şimdi istediğin kadar yiyebilirsinn
ay inşallah gönlüne göre olur .
ben kızın olsun isterdim zeliş..cicili giydirirdin. sırdaşın olur büyüyünce.
aynen bazıları genç uyandı canımmm
ya şoka girersin öle sabah yazdı kızzz nerdesin sen nerdeee
bende iyiyim canımmm
erkek kız farketmez dicem amaaa insann gönlü kız istiyo var zaten paşalar bisdeee
bende mi hamile kalsammm aceppp
sesli gülmek yasak kızlar !!.
nein !!!!!!!!
ne yiyor..
ilk 3 ay kilo almak yok diyor tohturdar emme !
lili kız napıyon
aman 4 kilodan birşey olmaz zelişim sağlıklı beslen yeterahh ahhhhhh tam 4 kilo fazlayla hamile kaldım lilican bunun birde doğumdan sonrası var kuzuuu
olmaz mı kız sende çok fenasın ahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaAllah arkadaşıma da nasip etsin inşallah..canım benim..kocana hap almaya başladım de..bundan sonra ben koruncam de. hem kistim varmış onu küçültürmüş de..hahhahaha..olmaaa mı???????
canım dur daha 4 kilodan bir şey olmazayy ben bunu yeni gördüm ama haklısın ilk 3 ay kilo alınmaz ben şimdiden fazlalıklarla başladım bu sürece
hayır..niye doğurayım kız.2 tane istiyordum.Allah nasip etti.balım sen 3. bebeişi doğurmuyonmuuuu
ilk 3 ay sen kilo versen bile bebek güzel gelişir. aama sonraki aylarda kilo almak lazım.ayy ben bunu yeni gördüm ama haklısın ilk 3 ay kilo alınmaz ben şimdiden fazlalıklarla başladım bu sürece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?