Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

CANIM SENDE İSTİYORMUSUN
AMİNN
isterim tabi kızımın bir kardeşi olmasın mı şu hayatta...

valla ben hep "aman kızım arkadaşlarına vurma, oyuncağını paylaş" diyordum ama artık demicem okuldaki öğretmeni de aynını dedi zaten kendini savunsun diyor..

müdrümüz çok tatlı bir hanım sabah okuldaydım zaten, hiç boş bırakırmıyım. Konuştum anlattım ufak tefek çizikler benim evimde kaosa dönüşüyor çünkü eşim çok takıntılı, müdürümüz de zaten ben kendini savunmasını söylüyorum dedi. ama tabii durduk yere vurmasını değil bundan da korkarım akıllı uslu kızımı yoldan çıkmaracaklar elbirliğiyle diye... hayırlısı ama bende bundan sonra kendini savun diyorum, sana vurmalarına müsade etme...

evet yeni bir hayat katılacak aramıza allahın izniyle tazeleneceğiz

benmi yok beya benimki ancak hayallerde kaldı
Allah arkadaşıma da nasip etsin inşallah..canım benim..kocana hap almaya başladım de..bundan sonra ben koruncam de. hem kistim varmış onu küçültürmüş de..hahhahaha..olmaaa mı???????

çocuk büyütmek ne kadar zor sen başına birşey gelmesin diye kendini parala başkası gelsin kuzunu üzsün

canım olsun tabiki kardeş olmalı bencede rabbim bize nasip etmedi inşallah gönlüne göre sağlıklı ve hayırlı bir evladın olsun inşallah

merhaba . hoş geldiniz . böyle böyle büyüycekler . kendini korumayı böyle böyle öğrenecek annesi. korkma.

Allah arkadaşıma da nasip etsin inşallah..canım benim..kocana hap almaya başladım de..bundan sonra ben koruncam de. hem kistim varmış onu küçültürmüş de..hahhahaha..olmaaa mı???????

allah seni ne etsin kızzz yemez benimki o istemezsem yapmam doğru değil zaten

hahahaaaa kız hiç güvenilir değil o zaman benimki erkek demişti sanırım ama bende çok inanmıyorum açıkçası...
ay inşallah gönlüne göre olur .
ben kızın olsun isterdim zeliş..cicili giydirirdin. sırdaşın olur büyüyünce.

VEFAM SEN BEN VE GENÇ FARKETTİ SANIRIM ZELİŞİN HAMİŞ HABERİNİ
aynen bazıları genç uyandı canımmm
Şu an şoktayım hamilelik haberi aldım da
ya şoka girersin öle sabah yazdı kızzz nerdesin sen nerdeee
vefaaa, iyidir gulum, sende iyisin???
bende iyiyim canımmm
Erkek diyor valla
erkek kız farketmez dicem amaaa insann gönlü kız istiyo var zaten paşalar bisdeee
Şimdi istediğin kadar yiyebilirsinn

bende mi hamile kalsammm aceppp

hahahaaa kal tabi vefacannn zaten istiyorsun

ahh ahhhhhh tam 4 kilo fazlayla hamile kaldım lilican bunun birde doğumdan sonrası var kuzuuu
aman 4 kilodan birşey olmaz zelişim sağlıklı beslen yeter

olmaz mı kız sende çok fenasın ahahahahaaaaaaaaaaaaaaaa

ayy ben bunu yeni gördüm ama haklısın ilk 3 ay kilo alınmaz ben şimdiden fazlalıklarla başladım bu sürece
canım dur daha 4 kilodan bir şey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…