Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

gec yatmadi ama, uyandi ....bide baktikki iceri girdi, biz buyugu kalkti iniyor sandik, baktikki ufak inmis. Gulduk tabi, oda simardi, tableti gordu aldi eline birakmadi, babasida zaten kalsin kalsin birazdan yatar diye yatirtmadi.
kaldi cocuk teeeeeeee 00.00lara kadar, buna bide corba icirdim biraz, anca yatti pasacik.

abisine kizlardan ilgide olunca...galiba etkisi oldu .

yok o kadar zayıf olmak değil niyetim 55 olsam yeterrr
eh ozaman çoğu gitmiş azı kalmış daha benim yolum uzun :) 10 kilo daha vermek istiyorum 65 olabilsem yeter ama zor hele bir 70 lerden aşağı ineyim de bakarım gerisine inşallah :) ay bende görürmüyüm ki idael kiloma 2.5 kaldığını

oğlanla ders yapmak çin işkencesi
birine beddua edeceksen benim oğlanla ders yapasın desen yeter

senin kuzular nasıl canım
Allah yardımcın olsun fulyam ya..zor gerçekten. ödevlerinin başında senin oturman şimdilik doğru ama sonra sonra oturmaman lazım..gerçi sen benden daha iyi bilirsin.

inşallah verirsin..niyet et yeterki..niye olmasın.

ayy canımm ya benim oğlan ödev delisi

inşallah bu hevesi hep gider

öğretmen cuma verdi,i ödevi 4 sayfayı o akşam yaptı hiç yarım bırakmıyor maşallah
ay inşallah böyle gider vefam.
benim büyük oğlan hiç ödevlerini yapmak istemezdi anaokulunda..
yandık diyordum ben..ilk okula başlayınca ..ama hiç öyle olmadı..ilk okulda ödevlerini kendisi yaptı hep.
küçük ne yapar bilmiyorum..inşallah abisine çeker de ..benim ders sıkıntım olmaz..

Allah yardımcın olsun fulyam ya..zor gerçekten. ödevlerinin başında senin oturman şimdilik doğru ama sonra sonra oturmaman lazım..gerçi sen benden daha iyi bilirsin.

canım yaa benim oğlanın hiç tek başına ödev yapacağına inancım yok
bende isterim kendi yapsın ama...

canım yaa benim oğlanın hiç tek başına ödev yapacağına inancım yok
bende isterim kendi yapsın ama...
yani bazı çocuklar zor çocuk oluyor.
ama sen öncelikle oğluşunu kendisinin yapabileceği fikrine alıştır.
bizim öğretmenimiz okullar açıldıktan bir kaç ay sonra kendileri yapması gerektiğini söylemişti..daha önce yazmıştım.
annenize sadece kontrol ettirmek amaçlı gösterin demişti.
sen de nasıl yapabilirsin ki fulyam.
yani sen çok başarılı bi çocuksun. öğretmenin kendin yapabileceğini söyledi..
hatta 1 kez böyle yaparsa fulyam..çok mutlu olduğunu belli et..sarıl öp..sen çok başarılısın , biliyordum kendin yapabileceğini falan de ..
inşallah başarırsınız.

inşallah kuzummmmmm bizimde hep böle devam ederrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…