tabikisi arkadaşımmmm
senin boy kilo yaş kaççç hedeff kilon ne canımm
benim boy 166, kilo 78 di :) şimdi yani 6 gün sonunda 75.800 HAHAHAHAHA
e maşallah hedef ne 50 mi?bende 1.62 boy 62 kiloyum şuan 57,5 a kadar düşmüştümm canımm
yok o kadar zayıf olmak değil niyetim 55 olsam yeterrre maşallah hedef ne 50 mi?
eh ozaman çoğu gitmiş azı kalmış daha benim yolum uzun :) 10 kilo daha vermek istiyorum 65 olabilsem yeter ama zor hele bir 70 lerden aşağı ineyim de bakarım gerisine inşallah :) ay bende görürmüyüm ki idael kiloma 2.5 kaldığınıyok o kadar zayıf olmak değil niyetim 55 olsam yeterrr
Allah yardımcın olsun fulyam ya..zor gerçekten. ödevlerinin başında senin oturman şimdilik doğru ama sonra sonra oturmaman lazım..gerçi sen benden daha iyi bilirsin.oğlanla ders yapmak çin işkencesi
birine beddua edeceksen benim oğlanla ders yapasın desen yeter
senin kuzular nasıl canım
inşallah verirsin..niyet et yeterki..niye olmasın.eh ozaman çoğu gitmiş azı kalmış daha benim yolum uzun :) 10 kilo daha vermek istiyorum 65 olabilsem yeter ama zor hele bir 70 lerden aşağı ineyim de bakarım gerisine inşallah :) ay bende görürmüyüm ki idael kiloma 2.5 kaldığını
ay inşallah böyle gider vefam.ayy canımm ya benim oğlan ödev delisi
inşallah bu hevesi hep gider
öğretmen cuma verdi,i ödevi 4 sayfayı o akşam yaptı hiç yarım bırakmıyor maşallah
üzülme canım..verecektir ama demi.
Allah yardımcın olsun fulyam ya..zor gerçekten. ödevlerinin başında senin oturman şimdilik doğru ama sonra sonra oturmaman lazım..gerçi sen benden daha iyi bilirsin.
allh niyetimi hayra yorsun inşallah başladım 6 gün oldu zaten inşallah devamı de gelir sizlerle paylaşırım :)inşallah verirsin..niyet et yeterki..niye olmasın.
aminnn canım yaseminim hepimizin inşallahsen ne kadar iyisinnnnnnnnnnnnnnnn
rabbim gönlüne göre versinnnnnnnn
kuzucummm sen nasılsın herşey yolundamı ?ellerine sağlık gönlü güzel arkadaşım benim
yani bazı çocuklar zor çocuk oluyor.canım yaa benim oğlanın hiç tek başına ödev yapacağına inancım yok
bende isterim kendi yapsın ama...
zaten güzel vermişsin 6 günde..çok hızlı verme istersen.allh niyetimi hayra yorsun inşallah başladım 6 gün oldu zaten inşallah devamı de gelir sizlerle paylaşırım :)
ilk günler detosk içindi yani vücuttaki ödemi attık inşallah sakin sakin zayıflıcam :)zaten güzel vermişsin 6 günde..çok hızlı verme istersen.
ay inşallah böyle gider vefam.
benim büyük oğlan hiç ödevlerini yapmak istemezdi anaokulunda..
yandık diyordum ben..ilk okula başlayınca ..ama hiç öyle olmadı..ilk okulda ödevlerini kendisi yaptı hep.
küçük ne yapar bilmiyorum..inşallah abisine çeker de ..benim ders sıkıntım olmaz..
İNŞALLAHH BEKLİYORUMMüzülme canım..verecektir ama demi.
HERKESTE AYRI Bİ DERTT
üzülme artıkkk
bu kışda biz ödemelerden çöktük
eşime işyeri raporundan dolayı maaşından kesmiş
araba arıza çıkartmış para istiyor
birsürü ırt zırt çıkıyo vallahiii bıktım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?