- 21 Mayıs 2010
- 4.681
- 2.946
- 373
güzel..planlı gidiyorsun . :)ilk günler detosk içindi yani vücuttaki ödemi attık inşallah sakin sakin zayıflıcam :)
benim annem ve kardeşim evde. balık yapacaklar , yanında salaata..akşamaaa yemekler hazırmı hatunlarrrr
akşam yemeği kestim ben sadece salata saat 8 den sonra hiç birşey yemiyorum ama tabii kuzucuğuma ve kocacığıma yemeğim var aslında bu gün biraz üşengeç yemeğim var karalahana sarması ve çorba birde salata yaparım idare etsinler :)akşamaaa yemekler hazırmı hatunlarrrr
böyle sıkıntıları olmayan insanları severimkilo vermek isteyenler...kolay gelsin
herkesin derdi kendine ağır gelir ama beterin beteri olduğunu aklımızdan hiç çıkarmamalıyız. allah tez vakitte feraha kavuştursun inşallah... duanızı eksik etmeyin.HERKESTE AYRI Bİ DERTT
oyle bisey demedim bebegimmm, kendi kilomda degilim ama rahatim suan. takmiyorum okadar, cok belli olmuyor bende zaten. kendi kiloma inerim yakinda...böyle sıkıntıları olmayan insanları severim
evett ne ???????EWETTTT
bak ne güzel takmıyor arkadaşımız. ne m utlu sanaoyle bisey demedim bebegimmm, kendi kilomda degilim ama rahatim suan. takmiyorum okadar, cok belli olmuyor bende zaten. kendi kiloma inerim yakinda...
evet hazır.akşamaaa yemekler hazırmı hatunlarrrr
kız onun annesi yapıyor o hazır yemek yiyorevett ne ???????
çOK TŞK EDERİMM CNM BENİMMherkesin derdi kendine ağır gelir ama beterin beteri olduğunu aklımızdan hiç çıkarmamalıyız. allah tez vakitte feraha kavuştursun inşallah... duanızı eksik etmeyin.
Yemekler hazır yanii anneciğim sağolsunnevett ne ???????
evet hazır.
balkabağı çorbası, tavuk sote ve bulgur pilavı
kız onun annesi yapıyor o hazır yemek yiyor
asiri degil ,belki rahatsizlik verecek boyutta olsa belki takardim ama, suanda oyle okadar yormuyorum kendimi. cok buyuk bir fark yok zaten canim.. barisigim elhamdulillah.bak ne güzel takmıyor arkadaşımız. ne m utlu sana
Yemekler hazır yanii anneciğim sağolsunn
benim annem ve kardeşim evde. balık yapacaklar , yanında salaata..
sende ne var vefam
akşam yemeği kestim ben sadece salata saat 8 den sonra hiç birşey yemiyorum ama tabii kuzucuğuma ve kocacığıma yemeğim var aslında bu gün biraz üşengeç yemeğim var karalahana sarması ve çorba birde salata yaparım idare etsinler :)
vefaa, hicbi fikrim yok ...ne yapsak acaba aksama?
EWETTTT
evet hazır.
balkabağı çorbası, tavuk sote ve bulgur pilavı
kız onun annesi yapıyor o hazır yemek yiyor
Hepsiniiiibende de bi sürü yemek var çok şükür
tarhana çorba
patlıcan biber dolma
sarma
karnabahar beşamel soslu
fasulye ıslamıştım gidince kurufasulye pişireceğim
ama ben ne yerim bilmiyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?