sen yeee sana ne yesenn yaramaz fıstıkbütün menüden yerdim ben olsam
en az seninki kadarrrTABİİ TABİİİ DOĞRUDURR
Sen yersin vallah billah
benim hatırladığım pippi mi dizaltı uzun çorapları vardı? yeşildi galiba dedim ve internette arattım pippi uzun çoraptı adı hahahah aklımda kala kala çarapları kalmış
aleykümselam.
bizden de selam söyle..cinsiyet daha söylememişlerdir kelebeğe sanırsam.bu akşamki menü çok güzelmiş zeliş..afiyet olsun
makarnayı yapıyorsun ,üstüne ton balığını mı acıp atıyorsun..
Sen tuzlu ye tuzluuuukız o almasına alırda o kilolar bana yapışacak bak şimdi okuyunca bile bir tuhaf oldum midem fena şuan hiç canım çekmedi
tamam izlettiririm. :)aaaaa izletmelisin!!!
rica ediyorum bak! nikita teyzen istedi de , cocuk bi sasirsin ...sever bence ....
Sen tuzlu ye tuzluuuu
güzel oluyordur eminim..afiyet olsun canımSöylerim canım konuşunca
Cumarteside konuşmuştuk cinsiyeti o zaman söyledi aslında yazmayı unutmuşum
erkekmiş çok sevinmiş zaten erkek istiyordu
makarnayı eğer balıklı yaparsam öyle yapıyorum üzerine ton balığı ve mısır koyuyorum bugün salataya koymak istiyorum mısır ve ton balığını makarnayı sade yaparım dedim ama tam terside olabilir yani :)
Kızlarrr önceliklen Kelebek'in selamı var ikili testinin sonuçlarını aldı bugün şükür herşey yolunda....
Akşama yemeğim yok yarın için kabak yemeği yapacağım bu akşamdan
Bu akşamda makarna yaparım ton balıklı salata yapacağım biraz Ispanak vardı dünden yeter yaniii
süpersin zeliş..Şuan akşam hazırladığım saklama kabı kucağımda içide;
ceviz, incir, kuru üzüm, yaban mersini var yanında da açık çayımmm
zelişim çok selam söyle benden de çok sevindim onun adınaSöylerim canım konuşunca
Cumarteside konuşmuştuk cinsiyeti o zaman söyledi aslında yazmayı unutmuşum
erkekmiş çok sevinmiş zaten erkek istiyordu
makarnayı eğer balıklı yaparsam öyle yapıyorum üzerine ton balığı ve mısır koyuyorum bugün salataya koymak istiyorum mısır ve ton balığını makarnayı sade yaparım dedim ama tam terside olabilir yani :)
çekmesin canım oh..iyi ..o kremalardan bebeğine fayda yok.sen cevizini ye.kız o almasına alırda o kilolar bana yapışacak bak şimdi okuyunca bile bir tuhaf oldum midem fena şuan hiç canım çekmedi
güzel oluyordur eminim..afiyet olsun canım
demek kelebek in de erkek.sağlıkla doğsun inşallah.o artık gelemiyor mu ..neden gelemiyor zeliş..işi bırakmışmıydı..o ara yoktum ben belkide
afiyet olsun canım ama dikkat et fazla kaçırmaŞuan akşam hazırladığım saklama kabı kucağımda içide;
kız ne diyon..canını çektirmesen ya lili....gebertirim seniZelişşşşşşşşşşşşş
Canınn pasta çekiyor mu şöyle karamellii fıstıklı felann
söyle eşine alsın işi nee
Söylerim canım canım oda her konuştuğumuzda size selam söylüyor unutmazsam yazıyrum bende :)zelişim çok selam söyle benden de çok sevindim onun adına
çekmesin canım oh..iyi ..o kremalardan bebeğine fayda yok.sen cevizini ye.
kız ne diyon..canını çektirmesen ya lili....gebertirim seni
söylerim canım aleyküm selamkelebek ile görüşürsen selam söyle zeliş
sağlıkla kucağında görsün paşasını inşallah
keşke neti olsaymış.hamileyken gelişimi takip etmek için . başka hamilelerle bilgi alışverişi için lazım..hele ki tecrübesiz ilk çocuk.evet canım işi bıraktı artık evde
komşu ziyaretlerine evde komşu ağırlamaya filan başlamıi baya baya ev hanımı modunda ama çok sıkılıyorum dedi
Sanırım evde neti yok canım
IYYYYYYYYYYYYYYŞuan akşam hazırladığım saklama kabı kucağımda içide;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?