Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

benim hatırladığım pippi mi dizaltı uzun çorapları vardı? yeşildi galiba dedim ve internette arattım pippi uzun çoraptı adı hahahah aklımda kala kala çarapları kalmış
biri yesil , biri turuncu idi canim,
cok kuvvetli idi, ucan yatagi vardi, kocaman ayakkabilar giyerdi...aah pippi ,ne severdik seni tomi ile anika vardi arkadaslari

Söylerim canım konuşunca

Cumarteside konuşmuştuk cinsiyeti o zaman söyledi aslında yazmayı unutmuşum

erkekmiş çok sevinmiş zaten erkek istiyordu

makarnayı eğer balıklı yaparsam öyle yapıyorum üzerine ton balığı ve mısır koyuyorum bugün salataya koymak istiyorum mısır ve ton balığını makarnayı sade yaparım dedim ama tam terside olabilir yani :)

güzel oluyordur eminim..afiyet olsun canım
demek kelebek in de erkek.sağlıkla doğsun inşallah.o artık gelemiyor mu ..neden gelemiyor zeliş..işi bırakmışmıydı..o ara yoktum ben belkide

aleykümselam canımmm

yorma kendiniii çok fazlaaa

zelişim çok selam söyle benden de çok sevindim onun adına

güzel oluyordur eminim..afiyet olsun canım
demek kelebek in de erkek.sağlıkla doğsun inşallah.o artık gelemiyor mu ..neden gelemiyor zeliş..işi bırakmışmıydı..o ara yoktum ben belkide

evet canım işi bıraktı artık evde

komşu ziyaretlerine evde komşu ağırlamaya filan başlamıi baya baya ev hanımı modunda ama çok sıkılıyorum dedi

Sanırım evde neti yok canım

kelebek ile görüşürsen selam söyle zeliş
sağlıkla kucağında görsün paşasını inşallah

bu akşam yemek yapmam gerek yarına
ütüm var oğlanın dersini düşünmek bile istemiyorum

evet canım işi bıraktı artık evde

komşu ziyaretlerine evde komşu ağırlamaya filan başlamıi baya baya ev hanımı modunda ama çok sıkılıyorum dedi

Sanırım evde neti yok canım
keşke neti olsaymış.hamileyken gelişimi takip etmek için . başka hamilelerle bilgi alışverişi için lazım..hele ki tecrübesiz ilk çocuk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…