Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

iyiyim canım benimmm sen nasılsın paşa nasıl keyfi yerinde mi

evet ya doğru diyorsun ben bu işle bir ilgileneyim

biz ana oğul grip olduk burnumuz tıkalı canım fısfıs sıktık burnumuza öyle yattık rahat uyumak için

o da benimki ayakta geçiriyor canım. burnu tıkalı idi böyle atlatır gideriz inşallah

Ayyy kıyamam keşke bugünü kendinize tatil edip yatsaydınız ama olmuyor dimi canım yaaa

olmuyor canım yaa okulda yeni harf verecek öğretmeni bugün r harfini göndermemezlik yapamam
benimde 4 gün yıllık iznim kaldı zaten bu yıldan

GÜNAYDİİİİİN kızlarr
günaydın canımmm

BEN YAŞIMI KABULLENDİMMMMMMMMM
sorun bende kabullenemiyorummm

GÜNADYINNNNNNNNNNNNNN
günaydın fıstıkımmm
günaydın canımm
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydın şeker kızzz candyy
günaydınnn güzel annee
biz ana oğul grip olduk burnumuz tıkalı canım fısfıs sıktık burnumuza öyle yattık rahat uyumak için
geçmiş olsun fulyaacımm okaliptüs yağını öneririm çok ii geliyorr
günaydın kızlar nasılsınızzz

günaydın kısss koca buldunmuu

aaayy takvim yapmışsınız zeliş doğum tarihi ufaklık benimle aynı biliyormusun
06/07 senin ilk doğum normal miydi

hoşgeldin vefam nabersiniz oğluşun nasıl geçen ne yaptın kyvde de kalmak istiyordu

alayım canım sağolasın

İyi iyiii sabah mışıl mışıl uyuyordu

etmem mi canım hep aklımdasınız

canım benim sende benim aklımdasın

olmuyor canım yaa okulda yeni harf verecek öğretmeni bugün r harfini göndermemezlik yapamam
benimde 4 gün yıllık iznim kaldı zaten bu yıldan

Doğrusun canım gitmediği her gün kayıp aslında mümkün alduğunca gitmesinde fayda var yarın benim oğlan sabah gidemeyecek belki öğleden sonraya yetişir belki de hiç gitmez... yarıyıl tatilinde de izin kullanırsın canım iyi geliyor o zaman oğluşla güzel olur baş başa eğlenirsiniz...

Günaydınlarrrrrrrr fıstıkkk

aaayy takvim yapmışsınız zeliş doğum tarihi ufaklık benimle aynı biliyormusun
06/07 senin ilk doğum normal miydi

Hadi yaa doğum tarihini doktor verdi hesaplamada da öyle çıkıyor... Yok canım ben epidural ile doğum yapacaktım olmadı normal doğuma döndük sancı süresi çoook uzadı ve sezaryen oldu.. Muhtemelen bu seferde sezaryen olacak...

15 tatilde eşimin memleketine ve kızkardeşimin yanına gitmek istiyorum ama nasıl olcak bilemiyorum
anladım canım, normal doğum olaydı belki fulya teyzesi ile aynı gün doğacakta kuzum o sağlıkla gelsinde ne zaman isterse vaktinde gelsin kuzum

günaydın zeynep su nasılsın arkadaşım alıştınmı iş yerine

lili hayırdır canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…