sorma canım yaaahoşgeldin vefam nabersiniz oğluşun nasıl geçen ne yaptın kyvde de kalmak istiyordu
alayım canım sağolasın
Offffffffff
Yazdım yukardasorma canım yaaa
dün akşamda tam yatırırken ben babaannemde kalmak istiyorum
babam götürsün beni diyo
ben onu odasında tek yatırıyormuşum
babaannesi uyuyana kadar yanında yatıyormuş
tam yeni alıştırdım tek yatmaya derken resmen beni babaanneye karşı kullanıyor velet yaa
ağladı babası kıyamadı yattı uyuuttu
sabahta bırakırken babaanneye bana sardı gitme işe diye
buara dengemiz şaştı ya bakalım
ne olduuu
Yoğun ya çok sitresli burasıı
Yessshanımlar beni görebiliyormusunz acaba
Çok sewindiiiiiii şaşırdııııahh be güzelim iş hayatı işte herzaman güllük gülüstanlık olmuyor
oğluş tableti görünce ne dedi
Hmm bizim patron ve 2 müdür hep burda heppdün öğleden sonra da benim burası öyleydi patron geldi gitti sürpisss yaptı bizeee
günaydın zeynep su nasılsın arkadaşım alıştınmı iş yerine
lili hayırdır canım
Yok görüyoruzda yetişemiyoruz bazen şekerimmmbişey yazmayınca acaba görmüyormusunuz diye düşündüm canım
Yok görüyoruzda yetişemiyoruz bazen şekerimmm
Offffffffff
15 tatilde eşimin memleketine ve kızkardeşimin yanına gitmek istiyorum ama nasıl olcak bilemiyorum
anladım canım, normal doğum olaydı belki fulya teyzesi ile aynı gün doğacakta kuzum o sağlıkla gelsinde ne zaman isterse vaktinde gelsin kuzum
sorma canım yaaa
dün akşamda tam yatırırken ben babaannemde kalmak istiyorum
babam götürsün beni diyo
ben onu odasında tek yatırıyormuşum
babaannesi uyuyana kadar yanında yatıyormuş
tam yeni alıştırdım tek yatmaya derken resmen beni babaanneye karşı kullanıyor velet yaa
ağladı babası kıyamadı yattı uyuuttu
sabahta bırakırken babaanneye bana sardı gitme işe diye
buara dengemiz şaştı ya bakalım
ne olduuu
Çok sewindiiiiiii şaşırdıııı
Aha bi ben daha geldiiiianladım canım bende kendimi nedense dışlanıyo gibi hissediyorum böyle olunca
Kızzzzzzzzzzz hamileeeeeee ne yedin sabahnoldu kızzz yazcaktım ama gördüm yoğunluktanmış olsun iyidir yoğun olmak lilican zaman çabuk geçerr
amin canım inşallah
15 tatil için planlar yapılmışşş inşallah gelsin tatilde dinlensin çocuklar birazz
olur böyle zamanlar vefacan iki ev arasında kalıyor çocukta ne yapsın ama iki evd eonun neticede sen üzme kendini bunun için
hadi bakalım hayırlı olsun güzel güle kullansın ama sınır koy lili kesinlikle
Hmm bizim patron ve 2 müdür hep burda hepp
Kızzzzzzzzzzz hamileeeeeee ne yedin sabah
bizimde 2 patron 6 müdür sabit hep bıurdaaa
istanbuldan gelen %51 hisseli patronn
inşalllahh bunu bana kullanarak alışkanlık haline getirmezz canımmnoldu kızzz yazcaktım ama gördüm yoğunluktanmış olsun iyidir yoğun olmak lilican zaman çabuk geçerr
amin canım inşallah
15 tatil için planlar yapılmışşş inşallah gelsin tatilde dinlensin çocuklar birazz
olur böyle zamanlar vefacan iki ev arasında kalıyor çocukta ne yapsın ama iki evd eonun neticede sen üzme kendini bunun için
hadi bakalım hayırlı olsun güzel güle kullansın ama sınır koy lili kesinlikle
Sen hamile misin,2 dilim tam buğday ekmeği
5 zeytin
1domates
kibrit kutusu peynirr yedimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?