Neden gerdinsin ki alla allaaaoldu ondan sonra da meyhaneye gideriz artıkın kız zaten gerginim sıkkınım incir reçelini napimmmmm
off desene sıkıntılı zamanlar neydi ya adı hatırlayamadım bir krem vardı çok rahatlatıyordu kullanıyor musunuz krem
canım sen bilirsin ama oğluma hiç bir zaman okulda aşı stresi yaşatmak istemedim bu yüzden bütün aşıları hastaneden kendi doktoru yaptı. çocuğun yerine koyup düşünsende kendini ben ilkokulda çok korkardım aşıdan hemde ne senaryolar dönerdi aman allahım...
evet evet bak farketmiş kuzuda gerginim akşam eşime de patladım yok yere zati adam daneye uğradığını şaşırdı...
yağmurcann ne zaman test yapıcan kızzzz öğlen arasında alıp yapsan çatlatmasan beniii
Ben baktımkızlar özele yazdım bir bakın lütfen
canımmmmm uğruyorum birtanemmmm
iyiyim şükürrr biraz manevi sıkıntılarım var
gececek inşallah.
Lan bana cvp ver gebertitimmm
hayır olmuyor canım aşı kartına yazıyorlar ve çocuk 2. bir defa olmuyor sen rahat olbi zararı yoksa yaptırayım canım ya
ama ilkoulda bidaha yapmazlar dimi sormadan filan
görsen duman rengi gibi griydi
ve sahile çıktım felaket bir yağmur başladı
ama palmiyeler deniz görüntü muhteşemdi yasmin
sağol canım rabbim biz anneleri öyle bir yaratmış ki
yorgunluk uykusuzluk bize hiç bir şey yapamaz
sorma zeliş üst dişler çıkıyor inşallah patlamıştır diyorum dün geceki eziyetin sonunda
canımmmmm uğruyorum birtanemmmm
iyiyim şükürrr biraz manevi sıkıntılarım var
gececek inşallah.
BU AY BİRAZ SIKINTILI bir korunma oldu anladın sen onun için endişeliyim
KIZLAR KREŞTEN HABER GELDİ KKK AŞISI OLSUNMU DİYE
BU KONU HAKKINDA NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ
İLK OKULDA OLMASI GEREKMİYOR MU
ERKEN DEĞİLMİ
AŞI TAKVİMİNE BAKICAM
DOKTORUYLA KONUŞTUM OLSUN DİYO
BAKTIM CANIMkızlar özele yazdım bir bakın lütfen
zeliş kullanıyoruz ama malesef çok da etkili değil ve canı çok acıyor kuzumunoldu ondan sonra da meyhaneye gideriz artıkın kız zaten gerginim sıkkınım incir reçelini napimmmmm
off desene sıkıntılı zamanlar neydi ya adı hatırlayamadım bir krem vardı çok rahatlatıyordu kullanıyor musunuz krem
canım sen bilirsin ama oğluma hiç bir zaman okulda aşı stresi yaşatmak istemedim bu yüzden bütün aşıları hastaneden kendi doktoru yaptı. çocuğun yerine koyup düşünsende kendini ben ilkokulda çok korkardım aşıdan hemde ne senaryolar dönerdi aman allahım...
evet evet bak farketmiş kuzuda gerginim akşam eşime de patladım yok yere zati adam daneye uğradığını şaşırdı...
yağmurcann ne zaman test yapıcan kızzzz öğlen arasında alıp yapsan çatlatmasan beniii
Konuşsana kızımm
o aşı mevzuuu bizde tam bir komedibence olsun canım ama iğneden korkan bir çocuksa sen daha sonrada yaptırabilirsin senin gözetiminde
KIZLAR KREŞTEN HABER GELDİ KKK AŞISI OLSUNMU DİYE
BU KONU HAKKINDA NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ
İLK OKULDA OLMASI GEREKMİYOR MU
ERKEN DEĞİLMİ
AŞI TAKVİMİNE BAKICAM
DOKTORUYLA KONUŞTUM OLSUN DİYO
KIYAMAM AFERİM ABİ BATUYA ELADA İĞNE KONUSUNDA DİGER ÇOCUKLAR GİBİ DEĞİLDİR KIZIM ZATEN HER KONUDA ÇOK OLGUNo aşı mevzuuu bizde tam bir komedi
batunun doğguğu gün kaan aşı oldu
bir gün önceden beklediğimiz için batu' yu öğretmeni biliyordu o gün doğuma gittiğimiz ve
koca kreş de çocuklardan ilk kaan olmuş bütün arkadaşlarına cesaret vermiş ve öğretmeni de ona hediye vermişti
kardeşin sana hediye göndermiş benim cesur abim diye
bak ya duygusala bağladım şimdi
Sen bana cvp yazma #uyuzdünürrrBİR KAÇ GÜN DAHA GEÇMESİNİ BEKLEYECEM TEST İÇİN ÖLE HAMİLŞLİK BELİRTİLERİ FİLANDA YOK YANİ
hayırlısı kuzummmm düzensizliğin varsa beklerBİR KAÇ GÜN DAHA GEÇMESİNİ BEKLEYECEM TEST İÇİN ÖLE HAMİLŞLİK BELİRTİLERİ FİLANDA YOK YANİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?