o aşı mevzuuu bizde tam bir komedi
batunun doğguğu gün kaan aşı oldu
bir gün önceden beklediğimiz için batu' yu öğretmeni biliyordu o gün doğuma gittiğimiz ve
koca kreş de çocuklardan ilk kaan olmuş bütün arkadaşlarına cesaret vermiş ve öğretmeni de ona hediye vermişti
kardeşin sana hediye göndermiş benim cesur abim diye
bak ya duygusala bağladım şimdi
KIYAMAM AFERİM ABİ BATUYA ELADA İĞNE KONUSUNDA DİGER ÇOCUKLAR GİBİ DEĞİLDİR KIZIM ZATEN HER KONUDA ÇOK OLGUN
SİZE ANLATMADIM ELANIN AŞKI VAR(DUY LİLİ)
ADI ŞEVKİ VE BİRAZ RAHATSIZ Bİ ÇOCUK SANIRIM
KONUŞAMIYO
ELADA KİMSE ONLA İLGİLENMİYO DİYE KENDİNİ BUNA ADAMIŞ DURUMDA
VİCDAN YAPIYO YAVRUM YAZIK ANNE ÇOK SESSİZ KİMSE ONLA KONUŞMUYOR BEN DE YANLIZ KALMASIN DİYE HER DK ONUNLAYIM DİYO
İYİ O ZMAN SIKINTI OLMAZ VEFACAN UMARIM İLKOKULDA BŞİDHA OLMAZ TEK SIKINTIM Ohayırlısı kuzummmm düzensizliğin varsa bekler
bak ne buldum
KKK aşısı çocuklara iki doz verilmelidir. Birinci doz çocuk 12-15 aylıkken, ikinci doz ise bundan en az 28 gün sonra olmak üzere herhangi bir zamanda verilir. İkinci doz genellikle, 4-6 yaş arasında, çocuk yuvasına veya ilkokula başlanmadan önce uygulanmaktadır.
NE YAZDIN Kİ GÖRMEDİM YA LAAASen bana cvp yazma #uyuzdünürrr
kıyamam elama çok merhametli kuzumKIYAMAM AFERİM ABİ BATUYA ELADA İĞNE KONUSUNDA DİGER ÇOCUKLAR GİBİ DEĞİLDİR KIZIM ZATEN HER KONUDA ÇOK OLGUN
SİZE ANLATMADIM ELANIN AŞKI VAR(DUY LİLİ)
ADI ŞEVKİ VE BİRAZ RAHATSIZ Bİ ÇOCUK SANIRIM
KONUŞAMIYO
ELADA KİMSE ONLA İLGİLENMİYO DİYE KENDİNİ BUNA ADAMIŞ DURUMDA
VİCDAN YAPIYO YAVRUM YAZIK ANNE ÇOK SESSİZ KİMSE ONLA KONUŞMUYOR BEN DE YANLIZ KALMASIN DİYE HER DK ONUNLAYIM DİYO
HEMDE NASIL GENİC YAA ALLAHTAN MERHAMETLİ YAVRUMkıyamam elama çok merhametli kuzum
Ne gibi kötü lan rengimiii ?yazı tipin çok kötüüü
yerim onun ballarınıHEMDE NASIL GENİC YAA ALLAHTAN MERHAMETLİ YAVRUM
BU ÇOK ÖNEMLİ ÇÜNKÜ
yok kız yazı tipi el yazıısı gibi ya göz yoruyorNe gibi kötü lan rengimiii ?
Aşıyı sordunya bende cvp yazdım sana hiççççççççççççççççççççççç gören yokNE YAZDIN Kİ GÖRMEDİM YA LAAA
İyi belili bende okuyamıyorum zaten el yazsından oğlan yüzünden öğğ geliyor birde sen yazıyon buraya aklıma oğlanın dersleri geliyoooo
Aşıyı sordunya bende cvp yazdım sana hiççççççççççççççççççççççç gören yok
Ege'de Ela demiyiii artıkk
lili bende okuyamıyorum zaten el yazsından oğlan yüzünden öğğ geliyor birde sen yazıyon buraya aklıma oğlanın dersleri geliyoooo
çocuklar tam el yazısına alışıyorlar
arkasından hopp düz yazıya geçiriyorlar
daha nelere öğğğğğ diyecennnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?