- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
bende de öyle canım yaaaaynen ikii koca bebekk
Ahahahahahaa ilgi göster ozaman sendeebu ara her oto b..k.. triplide kendileri ilgisizlikten bahane arıyo kendinee
kızlar ben öğlen pazara gittim evime perde )stor zebra), kızıma oyuncak ve çarşaf kendime de ayakkabı aldım :)
Heyy maaşallahhhhhhkızlar ben öğlen pazara gittim evime perde )stor zebra), kızıma oyuncak ve çarşaf kendime de ayakkabı aldım :)
Ahahahahahaa ilgi göster ozaman sendee
Asya Sena sevinecek benim mutfağımı rahat bırakacak inşallah oyuncak tabak çanak aldım kıra kıra fincan bırakmadı evde :) ama çarşaf kousunda şüpheliyim aynı çarşaftan 2 tane var biri yıkayıp öbürünü kullanıyorum başka çarşaf serdirmez.. inşallah çarşafıda severbende almak istiyorum yaaa stor perde almak offf
iyi günlerinde kullan canım aldıklarını Sena nasıl sevinecektir
ya ne sandın şekerim :) hızlı hatunum vesselam...Heyy maaşallahhhhhh
Nedenncıkkk canım istemiyoooo
Başka neyde hızlısınAsya Sena sevinecek benim mutfağımı rahat bırakacak inşallah oyuncak tabak çanak aldım kıra kıra fincan bırakmadı evde :) ama çarşaf kousunda şüpheliyim aynı çarşaftan 2 tane var biri yıkayıp öbürünü kullanıyorum başka çarşaf serdirmez.. inşallah çarşafıda sever
ya ne sandın şekerim :) hızlı hatunum vesselam...
oyy yasminim geçmiş olsunşu mübarek günde rabbim şifasını versin
afiyet olsun
bende okula gittim geldim oğlan hastalanmış kulağı ağrıyormuş öğrt.aradı
aldım oğlanı anneme bıraktım şimdi dinleniyorrrrr
bugun deneme sınıvadı vardı malasef giremiyecekkk
kız lil ölüyorum uykusuzluktanBen de kestirebilsem.
Başım çatlıyorr
öfff burası da şakır şakır valla sabahtan beri durmadıBENDE EVE GİTMEK İSTİYORUM BURDA ŞAKIR ŞAKIR YAĞMUR YAĞIYO EVDE BATTANİYE İÇİNDE BOŞ BOŞ TV İZLEMEK İSERDİM
ohhh güle güle kullanınkızlar ben öğlen pazara gittim evime perde )stor zebra), kızıma oyuncak ve çarşaf kendime de ayakkabı aldım :)
Nedenn
canım benim üzme kendini rabbim sana evladına sağlık sıhhat versin öncelikle.Asya Sena'nın bu hallerinin tadını çıkar ne günlerdi bizde geçtik o günleri keşke zamanı geriye alabilsem o günleri daha farklı yaşardım kuzumla, tekrar anne olmayı çok istedim bu duyguları yeniden yaşamak için ama malesef eşimin isteksizliği benim ortaya çıkan kadın rahatsızlığım bebek olayını bitirdi yaş ilerledi ama ikinci kez anne olmayı çok isterdim allah biliyor yaa eşim istese ahh ahh
vefaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa duygusala bağladın yine hahava kapalı benim ruh halim kapalı
annemi babamı kardeşlerimi özledim memleketimi havasını özledimmm
4aylık görmediğim yeğenimi özledim
hava kapalı benim ruh halim kapalı
annemi babamı kardeşlerimi özledim memleketimi havasını özledimmm
4aylık görmediğim yeğenimi özledim
yasminim ya al benden de o kadar gök yarılmış gibi yağmur yağıyor dışarıdaofffffffffffff genic şimdi evde olmak var yağmurlu günlerde evde olmak istiyomm bennnnnnnnnn
işeleri saldım bugunlerde haftaya yine yoğun bir hafta bekeleyecekkk
yasminim ya al benden de o kadar gök yarılmış gibi yağmur yağıyor dışarıda
canım benim üzme kendini rabbim sana evladına sağlık sıhhat versin öncelikle.
herşeyin bir zamanı vardır dur bakalım gün doğmadan neler doğar.
vefaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa duygusala bağladın yine ha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?