Hmm benimde 5 yaşında oğlum varÖzel bir şirkette insan kaynakları yapıyorum hoşbuldum.Kuzuma bir gün anneanne birgün babaanne dönüşümlü bakıyolar
Lann 1 saat sonra çıkıcan zaten ne konuşuyon daha te allam yaarkadaşım aradı yağmur sesi dinliyom kahve içecem der hadi sen de gel dedi
bende
zıkkımın kökünü iç dedim
gülüyor offffffffffffffff offffffffffffffffffffffffffff
gelde içmeeeeeeeeeeeeee
Sen neden altıntı yapmıyon allah için bi de bana artıkkNE GÜZEL GÖZÜN ARKADA KALMIYOR
Bİ DE BÖLE hava yapmazlar mı iyice cinlendiryolar yaarkadaşım aradı yağmur sesi dinliyom kahve içecem der hadi sen de gel dedi
bende
zıkkımın kökünü iç dedim
gülüyor offffffffffffffff offffffffffffffffffffffffffff
gelde içmeeeeeeeeeeeeee
Sen neden altıntı yapmıyon allah için bi de bana artıkk
ohh mis keşke benim de öle bir imkanım olsaydı burası vergi bölümü açık banka gibi yan yana masalarda 20 kişiye yakın artı bide bi dünya vatandaş gelip gidiyoHAKLISIN YAAA NEBİLEYİM İŞTE
Lann 1 saat sonra çıkıcan zaten ne konuşuyon daha te allam ya
Bİ DE BÖLE hava yapmazlar mı iyice cinlendiryolar ya
dün de görümcem diyo
yaa ayşe heryerden mahrum kalıyon sende dün şurdaydık bugün burdaydık
çık işten artık yeter diyo
bende akıl verme para ver diyecem olmayacak yani
aman yasmin boşver biz böle iyiyiz
kışın çalışıp yazın yiyoruz ohhhh
BEN PENCEREYİ AÇTIM YAĞMURA BAKIP ZAHİDEMİ DİNLİYORUM
Sen neden altıntı yapmıyon allah için bi de bana artıkk
ohh mis keşke benim de öle bir imkanım olsaydı burası vergi bölümü açık banka gibi yan yana masalarda 20 kişiye yakın artı bide bi dünya vatandaş gelip gidiyo
işine öle geliyordurrrrrrr
bugunle senle uğraşmak istiyor canımmmm
Ayy yazıkkkkbende odamda yalnızım kimsecikler yokkk
ama karşıdan dışarıyı izliyomm
sanayi de ne izleyebilrsemmmmmmmm
Kanmam bu laflaraaama iyi ki siz varsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
yıl dönümümüz yaklaşıyor 26 kasım da tam bir yıl olacak bu topiği açalı ilk seninle tanışmıştık yasminimama iyi ki siz varsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
ohh mis keşke benim de öle bir imkanım olsaydı burası vergi bölümü açık banka gibi yan yana masalarda 20 kişiye yakın artı bide bi dünya vatandaş gelip gidiyo
yıl dönümümüz yaklaşıyor 26 kasım da tam bir yıl olacak bu topiği açalı ilk seninle tanışmıştık yasminim
parti yapalım topikteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
yıl dönümümüz yaklaşıyor 26 kasım da tam bir yıl olacak bu topiği açalı ilk seninle tanışmıştık yasminim
parti yapalım topikteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?