seni öyle iyi anlıyorum kii benimde elimde o kadar iş varken gelen gidenden telefondan iş yapamaz hale geldim resmen kilitlendim şimdi oturdum nerden başlayacağımı hangi işi yarım bıraktığımı bile hatırlamıyorum desem
yaaaaaaaaaaaa olamaz yağmasın yağmur
canım ne oldu öğretmenle
senin kafan sadece oğlunda
işleri bir şekilde yaparsın
acaba bu çocuk neden böyle yapıyorr
bende nerde hata yapıyprum diye diye onu düşünüyorsun cnm
oğlun için sen çok üzerine düştükçe o kendinden hiç ödün vermeyecek seni öyle çok anlıyorum ki
ama lütfen sabırlı ollll geçecek bunlarrrr
ya dalga geçme yasmin yatamam ben meterolojıye bildiriyom durumuuuu
kıyamam sana takma bu kadar ama senin sıkıntın öğretmenden de kaynaklanıyor benceoğlanla ilgili devamlı şikayet birde oğlanı dr götürüyoruz biz dikkat dağınıklığı ve hiperaktivite için
ama dr araştırmalar ile görüşmeleri devam ediyor ekim kasım aylarında gittik aralık ayına gün verdi
öğretmenimiz bir rapor çıksın RAMa gidelim ortan kaynaştırma öğrencisi olsun istiyor oğlumu
diyorki sizden daha kötü çocukta var diyor bugün sınıf annesi olmam nedeniyle velilerden biri ile görüştüm öğretmenler günü hediyesi için o kadın kızının kötü olduğunu söyledi ve bizim öğretmenin kızına okuldan sonra ders verdiğini ilgilendiğini söyledi benim oğlum için neden bunu yapmıyor diye canım sıkıldı
OGLUNUN ram a gitmesi için ne sebep var sadece dikkat bozuklugumu yoksa ciddi anlamda zeka geriliğimi var anlamadım,bildiğim kadarıyla rama belli bir raporla gidiliyoroğlanla ilgili devamlı şikayet birde oğlanı dr götürüyoruz biz dikkat dağınıklığı ve hiperaktivite için
ama dr araştırmalar ile görüşmeleri devam ediyor ekim kasım aylarında gittik aralık ayına gün verdi
öğretmenimiz bir rapor çıksın RAMa gidelim ortan kaynaştırma öğrencisi olsun istiyor oğlumu
diyorki sizden daha kötü çocukta var diyor bugün sınıf annesi olmam nedeniyle velilerden biri ile görüştüm öğretmenler günü hediyesi için o kadın kızının kötü olduğunu söyledi ve bizim öğretmenin kızına okuldan sonra ders verdiğini ilgilendiğini söyledi benim oğlum için neden bunu yapmıyor diye canım sıkıldı
lütfen bu düşündüklerini oğluna yansıtma yksa çocuk da kafaya takabilir ve daha çıkılmaz bir durum haline gelebilir.yasemin satırlarından inan beni anladığını çok iyi anlıyorum
bu süreci sende yaşamış bir annesin
biliyorum geçecek ama oğlumun özel durumunun arkadaşları tarafından dalgaya alınması
öğretmenin davranışları beni üzüyor
lütfen bu düşündüklerini oğluna yansıtma yksa çocuk da kafaya takabilir ve daha çıkılmaz bir durum haline gelebilir.
seni anlamaya çalışıyorum zor durumun ki bizimle paylaştıkların eminim çok daha azıdır lütfen arkadaşım sen güçlü ve bilinçli bir annesin kendine bu kadar yüklenme. sen oğlun için gerek fiziki gerekse tıbbi bütün herşeyi yapıyorsun
konuşacağım uygun bir zamanda canımya dalga geçme yasmin ya
cidden sevmiyorum yağmuru
kıyamam sana takma bu kadar ama senin sıkıntın öğretmenden de kaynaklanıyor bence
çocuğun bu durumunda acaba diyorum onun da etkisi var mı
belki sen talep etmelisin oğluşunu çalıştırmasını
şimdi o veli ne anlattı sana bilmiyorum da belkide o söylemiştir oğlumu çalıştırın diye
sıkma canını ne olur sen oğlun için herşeyi yapıyorsun görüyoruz bunu
OGLUNUN ram a gitmesi için ne sebep var sadece dikkat bozuklugumu yoksa ciddi anlamda zeka geriliğimi var anlamadım,bildiğim kadarıyla rama belli bir raporla gidiliyor
görümcemin kızında var problem beyninde leke varmış.çocuk geç kavrıyor.bir problemi okurken başını unutuyor 3.sınıfa geçti hala heceliyor durumu çok vahim oldugu halde ona bile rapor vermedi doktor ram için.bende ısrarla gitmesi taraftarıyım.yazık okulda geri zekalı muamelesi yaoılıyormuş çocuga(ögrenciler tarafından)kendi gibi olanlarla egitim alsın dedim
eniştede diyorki herkes okumak zorunda değil liseyi bitirsin zar zor o yeter diyo çok üzülüyorum yavrum ya
hipekaktivite mi var sadece canım başka bir rahatsızlığı yok dimi doğuştan gelen filancanım RAM özel eğitim kurumlarına göndermesi için çocuğun otistik veya zihingel engelli olması gerekiyor ordaki çocuklar çok ağır oraya bu kadar ağır olmayan çocuk gönderilirse dahada geriliyorlar canım.
Devlet bu tarz çocukları normal çocuklar ile birlikte kaynaştırma öğrencisi olarak kabul ediyor ama bunlara özel bir eğitim programı uygulanıyor ve geriden geliyorlar.
Benim oğlum ağır bir vakıa değil dışardan gören bu çocukta birşey yok der ama dikkatini toplamamak ve hiperaktiviteden kaynaklanan öğrenme güçlüğü var bu gerçek
allah razı olsun canım teşekkür ederim yorumun için
canım RAM özel eğitim kurumlarına göndermesi için çocuğun otistik veya zihingel engelli olması gerekiyor ordaki çocuklar çok ağır oraya bu kadar ağır olmayan çocuk gönderilirse dahada geriliyorlar canım.
Devlet bu tarz çocukları normal çocuklar ile birlikte kaynaştırma öğrencisi olarak kabul ediyor ama bunlara özel bir eğitim programı uygulanıyor ve geriden geliyorlar.
Benim oğlum ağır bir vakıa değil dışardan gören bu çocukta birşey yok der ama dikkatini toplamamak ve hiperaktiviteden kaynaklanan öğrenme güçlüğü var bu gerçek
olur mu öyle şey paylaş rahatla canım biz neden buradayızallah razı olsun canım teşekkür ederim yorumun için
en kısa sürede konuşman gereklikonuşacağım uygun bir zamanda canım
şuan o kadar duygusala bağladım ki anlatamam
canım ben de yağmur gibi düşünüyorum senin oğlunla ilgili ta en başından bericanım RAM özel eğitim kurumlarına göndermesi için çocuğun otistik veya zihingel engelli olması gerekiyor ordaki çocuklar çok ağır oraya bu kadar ağır olmayan çocuk gönderilirse dahada geriliyorlar canım.
hipekaktivite mi var sadece canım başka bir rahatsızlığı yok dimi doğuştan gelen filan
ama şunu söleyebilirim sana görümcemin kızı şu an anlamıyor belki ama ilerde çok üzülücek
senin durumun varsa özele gönder derim.diger çocuklardan da çok etkilenir çünkü
ve lütfen sakın ama sakın yıpratma kendinikonuşacağım uygun bir zamanda canım
şuan o kadar duygusala bağladım ki anlatamam
konuştun mu bende arayayımKIZLARR ZELİŞİNN ÇOK SLMI VAR HEPİNİZEEEEE
allah kimseye vermesin çok zor hele bizim görümcenin kızınınkinin tedaviside yok bir kaç yıl geriden geliyor.göze,ciğerede sıçrayabilirmiş ilerdecanım benim öncelikle senin durumunda olan bi arkadaşım vardı
oda çocuğu ile bu konuda mücadele etti sabırlı ol canımm
başka doktorada götür fikir al doğuştan dışardan hiç bi farkı yanılsaması yoksa ne diye bu çocuk Rama girsin
kaynaştırma öğrencilerine gelince babam öğretmen ordan biliyorum yeterli eğitim verilmiyor çocuklara
öğretmenler bile önyargılı geçirmek için geçiriyorlar
çocuğun kaynaştırılmış programda bişey aldığı yok harcama arkadaşımmm oğlunu
mücadele ett 10 dk oturup tv izleyebiliyormu yerinden kalkmadan
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnallah kimseye vermesin çok zor hele bizim görümcenin kızınınkinin tedaviside yok bir kaç yıl geriden geliyor.göze,ciğerede sıçrayabilirmiş ilerde
altı ayda bir kontrole gidiyor.görsen 9 yaşında ama ela gibi konuşması bakışları ah yavrum ya aklıma geldi yine
allah beterinden saklasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?