Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

canım cerrahpaşaya götürüyorum zaten onlardan daha iyi dr yok diyorum Türkiyede bu alanda
bilemiyorum vefacım inan kafam karmakarışık bu kadının oğluma ön yargısı var bunu biliyorum
canım tv manyağı oturur onda sıkıntı yok benimki derse gelince yapmak istemiyor veya anlamakta zorluk çekiyor

bu böle devam ederse sınıf değişikliğini düşünebilirsin canım ilk okulda ögretmen çok önemli çünkü...allah yardımcın olsun arkadaşım

allah annesine ve babasına güç versin o yavruya da şifa versin

ne diyorsun Yağmur yaaa şu dünyada anneler nelerle imtihan oluyor allahım korusun evladlarımızı
sağlıklı şükür o yönden sıkıntım yok

ne diyorsun Yağmur yaaa şu dünyada anneler nelerle imtihan oluyor allahım korusun evladlarımızı
sağlıklı şükür o yönden sıkıntım yok
sağlık harici herşey hallolabilir canım gerçekten.ama düşüncesi bile o kadar kötü ki rabbim kimseye rüyasında bile yaşatmasın evlat acısı

AMİN CANIM AMİN
SİZDEN TEK TEK DUA İSTİYORUM BU SÜREÇTE KIZLAR
ANNELERİN DUASI KABUL OLUR
ALLAH RAZI OLSUN HEPİNİZDEN

BENDE MASAMI TOPLAYIM GÖRÜŞÜRÜZ SONRA
HEPİNİZİ İYİ AKŞAMLAR

yarın görüşürüz bende kaçtım.diğer mesaimiz başlıyo

günaydınnn

çok çılgınım akşam 9 da yattımm

günaydın canımmm

nasılmış ben akşam aramak istemedim whatsap tan yazdımm
Görmüş yazdığını...
Ewde yatıyor..
Allahtan oğlana hamile olduğunu söylememiş.
Yoksa açıklaması daha zor olurdu.
Kayınvalidesi falanda bilmiyormuş hamile olduğunu...
Ama iyiyim dedi...
Çok selamı war size.

merhaba cnm

bence çok takma diyeceğim ama malesef olmuyor bende bunların aynısını yaşadım belki daha fazla

okulun 2ci gün öğretmen beni çağırdı sen çocuğuna neden adını yazmasını öğretmedin diye kadın beni bir fırçaladı anlatamam bende: ben öğretecektim de ne diye okula göndereyim dedim zaten bundan sonra zıtlaştık

bir ayın sonunda başka sınıfa aldırdım oğlanı ama hergün mü şikayet gelir bir çocukdan mlasef geliyordu

ama esnada sınıf ilerledi gidiyor benim oğlanda tık yok hemen özel öğrt tuttum 1 ay kadar öğretmenin öğrenme stilini oğlanla beraber bende izledim sonra özel öğrt bıraktım aynen o öğretmenin öğrettiği stilde bende oğluma öğretmeye başldım ve aralığım ilk haftası okumayı söktü tabi harfleri çok karıştıtıyordu ama ben sabırla azımle öğretmeye devam ettim

2.ci öğrt yok çocuğunuzu psikolağa götür yok ram sevk edelim vs vs hepsine götürdüm

1.dikkat dağınıklığı var
2.hiperaktive var
3.öğrenme güçlüğü var
4.aile terbisyesi almamış edepsiz bile dediler

dedilerde dediler

bazen raydan çıktığım zamanlarda oldu yeri geldi ceza verdim yeri geldi dövdüm yeri geldi kızdım yeri geldi küstüm ama ondan hiçbir zaman sevgimi gizlemedim ne yaparsan yap sen benim canımsın dedim

sınıfta
yerinde duramıyordu
yazılarını yazmıyordu
birgün mont unuyordu
birgün kalem kutusunu birgün defterini
ama mutlaka çantası hiç birzaman tam gelmiyordu

önce bu sorumluluğunu kazandaırmaya gittim

dersler yine aynıyıdı sınıftan birilerini ara o gün ne öğrendilerse onları tekrar ettirirdim ama 10 dk anca otururdu
ödevlerini zar zor yaptırırıdım 1 sınıfı böyle bitirdik

bir öğretmen git çocuğuna hap mı alacan ne yaapcaksın der mi evt der ama hiç bir zaman öğrt.dinlemedim hep ne yaparım ne edrim diye araştırdım araştırdıkça da yeni şeyler öğrendimmmm

üzülmeyi bırak lütfen çocuğun için ne yaparız onu düşünelim yemişim öğrtemenin

ha bu arada benim oğlanı

1 sınıfta 2 öğretmen değişitirdim

2 sınıfta başka okula aldırdım

2 sınfta 1 öğretmen oğlanı çok güzel oturttu o dönemde fazla sorun yaşamadık çünkü öğrt.çok iyi idi öyle öğretme sistemi vardı ki anlatamam (oğlan sınıfta yazmazdı ,bütün okul boşalırdı kadın benim oğlanı yazsın diye beklerdi sınıfta 15 gün böyle geçti ve bemim oğlan ondan sonra yazmaya başladı)

3 sınıfa geçince öğrt başka yere taini çıktı (eğer gittiği yerde 1 .ci sınıfları almasa o okula göndercektim)

3 sınıfta yine başka öğrt sorunlar başa döndük 3 sınıfın 2 dönemi de özel okul maceramız başladııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…