- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
valla çalışmaya çalışıyorumamin insllah canimm, borcum vardi, yarin bitiyor Allah izin verirse, yuhuuuu
napan canim??
güzel sevindim zeliş için.nickini bilsem bakacam ne zaman siteye girmiş özelden mesaj atacam
zeliş ile konuştum sesi iyi geliyordu iyiymiş bu gün kuaföre gideçekmiş yarın iş başı yapıyormuş kızlar
wayy, masallah cabuk toparlamis , helal olsun, bendende slm soyle bidaakine ablam....nickini bilsem bakacam ne zaman siteye girmiş özelden mesaj atacam
zeliş ile konuştum sesi iyi geliyordu iyiymiş bu gün kuaföre gideçekmiş yarın iş başı yapıyormuş kızlar
tsk.ederim canim ..iyiyim bende, calisiyorum ...valla çalışmaya çalışıyorum
bir iş var onun için kafamı toplamam lazım
sen nasılsın ?
güzel sevindim zeliş için.
dün aramıştım eşiyle yemekte olduğu için açamamış mesajlaşmıştık
ne 3. mütsk.ederim canim ..iyiyim bende, calisiyorum ...
bir arkadasim hamile oldugunu soyledi demin, henuz burdakiler bilmiyorlar (isarkadasim) , 4cüye hamile ....bendede iyice yer olmaya basladi 3cü bebek.... ama bilemiyorum iste.
bende yoruluyorum canim yaa, inan canimi okuyorlar bazen.ne 3. mü
ben ikisinin hakkından zor geliyorum ve tebrik ediyorum düşüncen için seni
ya bende sana yazacaktım sen çok yaşa emi.genic an itibariyle yağmur başladı
yaaaaaaaaaaaaa
ben pazara uğraycaktım yattı pazar işi
poffffffffffffffffffff
bende yoruluyorum canim yaa, inan canimi okuyorlar bazen.
ama sonucta bizimler, sevgi daha agir basiyor, hani benim aklima gelmiyor degilll, acaba bi tane daha olsa..ne guzel olur diye. Fakat yorgun anlarimdada ''yok,iki yeter'' diyorum
ahh eeyla...bi cesaret etsemmm, na de vakantie insallah . umarim benimkide olumlu dusunur heehehehNikitaaa 3 muyap tabi! Digerlerinin yasi neydi? Hepsi birden buyur gider hem, kalabalik aileden gelen biri olarak kalabalik aileyi cok seviyorum. Bukadar calismayla nasil yaparim bilmiyorum, ama bende isterim 3 hatta 4 cocuk hihi..
casnım rabbim gönlüne göre versinbende yoruluyorum canim yaa, inan canimi okuyorlar bazen.
ama sonucta bizimler, sevgi daha agir basiyor, hani benim aklima gelmiyor degilll, acaba bi tane daha olsa..ne guzel olur diye. Fakat yorgun anlarimdada ''yok,iki yeter'' diyorum
ya bende sana yazacaktım sen çok yaşa emi.
evet sorma bende uğrayacaktım artık manava uğrarım diyorum
eywallah yaseminn,bravooooo sizeeeeeeeeeee
insallah, hepimizin geniccimmmcasnım rabbim gönlüne göre versin
oghhh, yagmurda güzel olur....romantikce yagiyorsaben birde yüreyerek geldimmmmm
yağmur yağacanı bile bileeeeeeeeeeeee
hahah evet esininde gonlu olmali tabi. aman onlari kandirmak genelde kolaydir (bi benimkini kandirmak zorrrr 4 gundur konusmuyoruz yine! Grrrr)ahh eeyla...bi cesaret etsemmm, na de vakantie insallah . umarim benimkide olumlu dusunur heeheheh
oghhh, yagmurda güzel olur....romantikce yagiyorsa
napion yasemin? ne var ne yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?