Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

eylül güzelim hoşgeldin naber

makbule niye gelmiyor arkadaşlar merak ettirdi beni

nickini bilsem bakacam ne zaman siteye girmiş özelden mesaj atacam

zeliş ile konuştum sesi iyi geliyordu iyiymiş bu gün kuaföre gideçekmiş yarın iş başı yapıyormuş kızlar

amin insllah canimm, borcum vardi, yarin bitiyor Allah izin verirse, yuhuuuu
napan canim??
valla çalışmaya çalışıyorum
bir iş var onun için kafamı toplamam lazım
sen nasılsın ?

nickini bilsem bakacam ne zaman siteye girmiş özelden mesaj atacam

zeliş ile konuştum sesi iyi geliyordu iyiymiş bu gün kuaföre gideçekmiş yarın iş başı yapıyormuş kızlar
güzel sevindim zeliş için.
dün aramıştım eşiyle yemekte olduğu için açamamış mesajlaşmıştık

tsk.ederim canim ..iyiyim bende, calisiyorum ...
bir arkadasim hamile oldugunu soyledi demin, henuz burdakiler bilmiyorlar (isarkadasim) , 4cüye hamile ....bendede iyice yer olmaya basladi 3cü bebek.... ama bilemiyorum iste.

tsk.ederim canim ..iyiyim bende, calisiyorum ...
bir arkadasim hamile oldugunu soyledi demin, henuz burdakiler bilmiyorlar (isarkadasim) , 4cüye hamile ....bendede iyice yer olmaya basladi 3cü bebek.... ama bilemiyorum iste.
ne 3. mü
ben ikisinin hakkından zor geliyorum ve tebrik ediyorum düşüncen için seni

genic an itibariyle yağmur başladı

yaaaaaaaaaaaaa

ben pazara uğraycaktım yattı pazar işi
poffffffffffffffffffff

Nikitaaa 3 mu yap tabi! Digerlerinin yasi neydi? Hepsi birden buyur gider hem, kalabalik aileden gelen biri olarak kalabalik aileyi cok seviyorum. Bukadar calismayla nasil yaparim bilmiyorum, ama bende isterim 3 hatta 4 cocuk hihi..

ne 3. mü
ben ikisinin hakkından zor geliyorum ve tebrik ediyorum düşüncen için seni
bende yoruluyorum canim yaa, inan canimi okuyorlar bazen.
ama sonucta bizimler, sevgi daha agir basiyor, hani benim aklima gelmiyor degilll, acaba bi tane daha olsa..ne guzel olur diye. Fakat yorgun anlarimdada ''yok,iki yeter'' diyorum

ama sonucta bizimler, sevgi daha agir basiyor, hani benim aklima gelmiyor degilll, acaba bi tane daha olsa..ne guzel olur diye. Fakat yorgun anlarimdada ''yok,iki yeter'' diyorum

bravooooo sizeeeeeeeeeee

Nikitaaa 3 mu yap tabi! Digerlerinin yasi neydi? Hepsi birden buyur gider hem, kalabalik aileden gelen biri olarak kalabalik aileyi cok seviyorum. Bukadar calismayla nasil yaparim bilmiyorum, ama bende isterim 3 hatta 4 cocuk hihi..
ahh eeyla...bi cesaret etsemmm, na de vakantie insallah . umarim benimkide olumlu dusunur heeheheh

casnım rabbim gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…