neeeyyyy ??? nee toch ! niye gii heheheh, naz yapion hemi?hahah evet esininde gonlu olmali tabi. aman onlari kandirmak genelde kolaydir (bi benimkini kandirmak zorrrr 4 gundur konusmuyoruz yine! Grrrr)
vefa 4 te çıkıyor dur daha yarım saati var.yaseminin gitme vakti geldiiiiiiiiiiiiiiiiii
canım benim normalde 6 da bitiyor ama süt iznim var 4,5 da çıkıyorumEVET AKŞAM OLUYOR
SİZ ERKEN Mİ ÇIKIYORSUNUZ YAA
biraz karisik, anlatmaya calisayim. yakin arkadasimin dugunu sebeb oldu, anlasmamiza gore o gelecekti (oldukca uzak bir sehirdeydi dugun), ben kina gunu, yani cuma sabahi gittim. Cuma gecesi o gelecekti, gece beni alacakti birlikte uyuyacak bir yer ayarlayacakti o. Cuma gecesi gelmedi. Cumartesi oglen 1de beni arayip, eve gel, pazar dugune birlikte gidelim dedi. Bende gelemeyecegimi, dugun gunu yani pazar gunu sabah 7de kuaforde randevuda yaninda bulunmam gerektigini soyledim. Kizdi bana, iki arabayda 250 km yol mu gidelim, gel eve, burda ayarla sacini basini dedi. Konu benim sacim degil yaninda bulunmam, gelemem dedim, gitmedim. Onun derdi illa yaninda olmam degil, kaynanamgil ile komsu oldugum icin, onlara karsi mahcup oldugunu dusunmesi. Benim sozumu dinleseydi hic sikinti olmayacakti, ama isleri nedeniylede (bu aralar cok yogun ve stresli) gelemedi ne cuma nede cumartesi. Pazar gunu gece 2de eve geldim, o gun bugundurde kizgin, ama cok. Annemle babam dugun aksami (onlarda vardi dugunde) bana cok kizdilar, esinin sozunu neden dinlemedin, ailesine karsi mahcup ediyosun kizim diye. Ama bende arada derede kalmistim napayim.Neden kavga ettiniz ki sebep ne aynı masaya oturmayacak kadar?
ablamm yaa, sutoglum var benim bilionmu, onun anasi kankamdir, o 3cüye hamile, beni doldurup duruyor , simdi bugunde en sevdigim isarkadasimda hamile oldugunu soyledi 4cüye , oda bana diyo yap yap ....bende yolluyum aslindaNİKİTA 3. CÜCÜMÜ İSTİYON SEN BRAVO SANA YAAA
nee joh, hij is echt booooooooooooooooooooosssssssssneeeyyyy ??? nee toch ! niye gii heheheh, naz yapion hemi?
e al gonlunu, elimden baska gelmedi de, anlayisini iste, git yanina sgatbiraz karisik, anlatmaya calisayim. yakin arkadasimin dugunu sebeb oldu, anlasmamiza gore o gelecekti (oldukca uzak bir sehirdeydi dugun), ben kina gunu, yani cuma sabahi gittim. Cuma gecesi o gelecekti, gece beni alacakti birlikte uyuyacak bir yer ayarlayacakti o. Cuma gecesi gelmedi. Cumartesi oglen 1de beni arayip, eve gel, pazar dugune birlikte gidelim dedi. Bende gelemeyecegimi, dugun gunu yani pazar gunu sabah 7de kuaforde randevuda yaninda bulunmam gerektigini soyledim. Kizdi bana, iki arabayda 250 km yol mu gidelim, gel eve, burda ayarla sacini basini dedi. Konu benim sacim degil yaninda bulunmam, gelemem dedim, gitmedim. Onun derdi illa yaninda olmam degil, kaynanamgil ile komsu oldugum icin, onlara karsi mahcup oldugunu dusunmesi. Benim sozumu dinleseydi hic sikinti olmayacakti, ama isleri nedeniylede (bu aralar cok yogun ve stresli) gelemedi ne cuma nede cumartesi. Pazar gunu gece 2de eve geldim, o gun bugundurde kizgin, ama cok. Annemle babam dugun aksami (onlarda vardi dugunde) bana cok kizdilar, esinin sozunu neden dinlemedin, ailesine karsi mahcup ediyosun kizim diye. Ama bende arada derede kalmistim napayim.
ne uzadi konu be hahah.
hmmmm anladım....biraz karisik, anlatmaya calisayim. yakin arkadasimin dugunu sebeb oldu, anlasmamiza gore o gelecekti (oldukca uzak bir sehirdeydi dugun), ben kina gunu, yani cuma sabahi gittim. Cuma gecesi o gelecekti, gece beni alacakti birlikte uyuyacak bir yer ayarlayacakti o. Cuma gecesi gelmedi. Cumartesi oglen 1de beni arayip, eve gel, pazar dugune birlikte gidelim dedi. Bende gelemeyecegimi, dugun gunu yani pazar gunu sabah 7de kuaforde randevuda yaninda bulunmam gerektigini soyledim. Kizdi bana, iki arabayda 250 km yol mu gidelim, gel eve, burda ayarla sacini basini dedi. Konu benim sacim degil yaninda bulunmam, gelemem dedim, gitmedim. Onun derdi illa yaninda olmam degil, kaynanamgil ile komsu oldugum icin, onlara karsi mahcup oldugunu dusunmesi. Benim sozumu dinleseydi hic sikinti olmayacakti, ama isleri nedeniylede (bu aralar cok yogun ve stresli) gelemedi ne cuma nede cumartesi. Pazar gunu gece 2de eve geldim, o gun bugundurde kizgin, ama cok. Annemle babam dugun aksami (onlarda vardi dugunde) bana cok kizdilar, esinin sozunu neden dinlemedin, ailesine karsi mahcup ediyosun kizim diye. Ama bende arada derede kalmistim napayim.
ne uzadi konu be hahah.
okudum lieverd, ama sen git yanina bence, cok uzamis , germ gönül koymus, ben seni anliyorum arkadasinin yaninda bulunmak istemissinnee joh, hij is echt booooooooooooooooooooossssssssslees berichtje hierboven maar ff.
kocam fazla inatci. Isleride gercekten, gercekten cok sikintili bu ara. Sirf o yuzden biraz empati gostermem gerekirdi aslinda. Soyledim, ne diller doktum o dugun gunu ne mesajlar attim aciklamalar yaptim ama i ih.e al gonlunu, elimden baska gelmedi de, anlayisini iste, git yanina sgat
ablamm yaa, sutoglum var benim bilionmu, onun anasi kankamdir, o 3cüye hamile, beni doldurup duruyor , simdi bugunde en sevdigim isarkadasimda hamile oldugunu soyledi 4cüye , oda bana diyo yap yap ....bende yolluyum aslinda
Onem veriyorda, 3 gun evde olmamam biraz zoruna gitti.hmmmm anladım....
Maveniyata önem vermiyor demek ki eşiniz.
Yakınınızın önemli gününde yanında olmak istemeniz saçma değil bana göre..
Hmmmmmmmmmm eee napcan şimcikkOnem veriyorda, 3 gun evde olmamam biraz zoruna gitti.
aaawwh, komt goed ...sen yinede sevecegi seyleri yapta, eni sonunda inadini kir, nereye kadar dimi?kocam fazla inatci. Isleride gercekten, gercekten cok sikintili bu ara. Sirf o yuzden biraz empati gostermem gerekirdi aslinda. Soyledim, ne diller doktum o dugun gunu ne mesajlar attim aciklamalar yaptim ama i ih.
Ben biraz asi bi esim, kocamda o yuzden biraz zorlaniyor, ben yola gelinceye kadarda aklin sira bana boyle eziyetler ediyor.
ne gücú tatlimmm, suanda dusunmuyorumda, aklima yer olunca dusunecegim canimm benimm,NE DEYİM KENDİNDE O GÜCÜ GÖRÜYORSAN EŞİNDE DESTEKLİYORSA UMARIM BEKLETMEDEN GELİR KUZUN
biraz karisik, anlatmaya calisayim. yakin arkadasimin dugunu sebeb oldu, anlasmamiza gore o gelecekti (oldukca uzak bir sehirdeydi dugun), ben kina gunu, yani cuma sabahi gittim. Cuma gecesi o gelecekti, gece beni alacakti birlikte uyuyacak bir yer ayarlayacakti o. Cuma gecesi gelmedi. Cumartesi oglen 1de beni arayip, eve gel, pazar dugune birlikte gidelim dedi. Bende gelemeyecegimi, dugun gunu yani pazar gunu sabah 7de kuaforde randevuda yaninda bulunmam gerektigini soyledim. Kizdi bana, iki arabayda 250 km yol mu gidelim, gel eve, burda ayarla sacini basini dedi. Konu benim sacim degil yaninda bulunmam, gelemem dedim, gitmedim. Onun derdi illa yaninda olmam degil, kaynanamgil ile komsu oldugum icin, onlara karsi mahcup oldugunu dusunmesi. Benim sozumu dinleseydi hic sikinti olmayacakti, ama isleri nedeniylede (bu aralar cok yogun ve stresli) gelemedi ne cuma nede cumartesi. Pazar gunu gece 2de eve geldim, o gun bugundurde kizgin, ama cok. Annemle babam dugun aksami (onlarda vardi dugunde) bana cok kizdilar, esinin sozunu neden dinlemedin, ailesine karsi mahcup ediyosun kizim diye. Ama bende arada derede kalmistim napayim.
ne uzadi konu be hahah.
napayim. mesajima cvp yazmadi, yazmiicakta tabiki. Eve gidicem, oturup dunku yesil fasulyemi yiicem, kalkip belki bi spora gidicem, yada kaynanaya ugriicam falan. yani sessiz bi aksam daha beni bekliyo. Tek olumlu yani ne biliyomusunuz, hemen uykum geliyo! Muhabbet yokya evdeHmmmmmmmmmm eee napcan şimcikk
cabaliyorum canim. insallahASLINDA ÖNEMLİ BİRŞEY DEĞİL KONU SEN ONUN GÖNLÜNÜ AL
sadist!!!!napayim. mesajima cvp yazmadi, yazmiicakta tabiki. Eve gidicem, oturup dunku yesil fasulyemi yiicem, kalkip belki bi spora gidicem, yada kaynanaya ugriicam falan. yani sessiz bi aksam daha beni bekliyo. Tek olumlu yani ne biliyomusunuz, hemen uykum geliyo! Muhabbet yokya evdesaat 10da yataga gittim bu hafta her gun, nasil dinlenerek uyaniyorum bilemezsiniz
he bide bu sabah cok erken saatte asagida ayakkabi sesi duydum, uyandirdim onu, kuru sikisini aldi indi asagiya hirsiz aramaya. bisey yokmus tabi, bana kizarak cikti yukari hayal mi kuruyosun diye. hahahaa nasil eglendim sabah uykusundan ettim diye uff sadist ruhluyum sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?