Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

nikita dogur yavrum sen bi tane daha sizin ülkede olsam bende 5 tane yaparım valla
türkiyenin şartları bir çocugu zor kurtarıyor.
gurbettesiniz filan ama her yönden de şanslsınız bence

merhaba seninle tanışmadık ama
bence hatalı tarafında var 10 dk yada 1 saatlik yol değilki eşin gelemiyorsa sen gitmeliydin
ne olursa olsun 3.şahıslar için evliliğni yıpratma.arkadaşının ruhu duymaz şimdi kavganı.
akşam al gönlünü eşinin
çocugun varmı bu arada

nikita dogur yavrum sen bi tane daha sizin ülkede olsam bende 5 tane yaparım valla
türkiyenin şartları bir çocugu zor kurtarıyor.
gurbettesiniz filan ama her yönden de şanslsınız bence
ya yok kiz, sans deyip kendimizi avuturyoruz,
bence cokta sans degilya, neyse.
sansa bak , mecburen 30 saat calisacak olan anne, ve 5 cocuk, ki babada 40 saat calismak zorunda.
burda cokta sans yok be gulum.
ama sadece ve sadece bize ait , bizim kanimiz canimiz olmasi, ailemizin buyumesi acisindan cok guzel...yoksa cokta avrupa sansi demek istemiyorum.

Sen bayağı memnunsun bu durumdan, yada değilsin ben çözemedim seni

öle deme sizin orada devlet çocuk başına para ödüyor bu bile bişeydir.bizde bide para alıyo.yok doğum parası yok bilmem ne
amann suyu çıktı buranın herşey özelleşti.bi hava bedava valla

aynen annemle babamda bunu soyledi. neyse, bi sekilde alacagim gonlunu insallah. Hayir yok, onumuzdeki ay 1 senelik evliyiz.

Sen bayağı memnunsun bu durumdan, yada değilsin ben çözemedim seni
degilim tabiki, biraz deliye vururya bazi insanlar. ben onlardanim. kendimi yipratmamak icin cok uzulsemde belirli bi zamandan sonra 'amaaan bosver hersey olacagina varir' diyebiliyorum kendime.

Hmm akşam sesksi bir şeyler giy seni özledim de al gönlünü barii

öle deme sizin orada devlet çocuk başına para ödüyor bu bile bişeydir.bizde bide para alıyo.yok doğum parası yok bilmem ne
amann suyu çıktı buranın herşey özelleşti.bi hava bedava valla
aha bak eeyla da Hollandadan, o cocukparasi 3 ayda odeniyor , hic yoktan iyidr tabi, ama bacim sende yeme guzelim ulkeyi simdi, muhakkak iyi giden seyler vardir gulum ya, yoksa burdan niye kesin dönüs yapsinlar...baya giden var biliyonmu....ahh ahh.
ayrica, nerdesin sen??nasilsin?? napiosun dusman beldenin yaman guzeli

iyiyim yafru napim ben siyasi boyutu yüsünden sevmiyom bu ülkeyi e

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…