Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

benim kyvdelerde yakmıyorlar yaa ben inanamıyorum o yaşa gelmişsin arkasından ağlayan bekleyen yok neden yakmazlar üşürler para gidecek diye aklı çıkıyor, ben onlara gidince üşüyorum. birde bizim eve gelince saunaya geldik demiyorlar mı sinir oluyorum. Ben soğukta oturup hasta oluyorsunuz diyormuyum yaa size ne benim evimin sıcaklığından bunalıyorsan bize gelirken ince giyin kat kat giyiniyorlar evleri gibi sanıyorlar

Eski kafa bunlar işte..
Yaşlısın yak kemiklerin ısınsın işte...

benimkide yakmaz.allahtan gelip bende duruyo ela kreşe gidene kadar.ondan sonra evinde.zira çocuk daha çok hastalanır öle.bende anlamıyorum ordan kıs burdan kıs gelmişin 65-70yaşına ye iç keyfine bak be be kadın kısma zamanı geçmedi mi daha.

demek hepsinde var bu huy bizdemi öyle olacağız diye düşünmeden kendimi alamıyorum Yağmur

bilmiyorum canım ne düşünüyorlar ama çocuğun hasta olmasına acayip sinirleniyorum
hayır bir de bana haftaya getirde ben bakiyim annen dinlensin dedi. dedim yok senin evin çok soğuk ben bile üşüyorum ee havalarda soğudu. annem hiç olmazsa soba yakıyor evi de sıcacık çocuk da hastalanmasın dedim. birşey olmaz ben bakarım ona diyor. dedim bakarsın da ev soğuk çocuk sürekli yerlerde her yer açık üşütüyor çocuk anne dedim. bana kızdı biraz biliyorum ama napiyim

biraz zaman geçsin alıcan izin kızlarrr işler yoğun bu ara
vefa işler bitmez ama sen daha kötü olabilirsin

Eski kafa bunlar işte..
Yaşlısın yak kemiklerin ısınsın işte...
ay cumartesi öğlen benim oğlanı almaya gittim
babaannesinin çantasını açmış cüzdanındaki paraları döküyor

dedim oğlum ne yapıyorsun

anne düzeltip katlıyorum diyo

kadın bükmüş bükmüş koymuş cüzdana paraları

oğlanı görünce bi kalkışı var yerinden maratonda sanki

oğlum bitti artık birikmez, düşünmek istemiyorum zaten diyo (manavı kayınpeder kapattı ya)

bende dedim babaannenin musluğu kapandı oğlum dedimm

hiç sorma dedii

bende bakalım topladıklarını yiyebilcenmi anne dedimmm

bi bakışı vardııı

Takip edeceğim seni bak gebertirim gitmezsen

Tamam Ögretmenimm

Gıcık olmuşş sana ahahaha

Ben yakarım sobayı demiyor yanii hala öyle mii pesss !!

BU ANTALYANIN HAVASINA BELLİ OLMAZ Kİİ

NASIL DURURLAR SOĞUKTA BİLMEM

ANNEM BİLE CTESİ SOĞUKTAN SONRA Bİ BAKTIM Kİ SOBAYI KURMUŞLARRRRR

GERÇİ ONLAR HERSEN KURARLARRRR

GÜNAYDIN KIZLARR
iYİ HAFTALAR HEPİMİZE
BUGÜN BENİM OĞLUM ÖĞLEDEN ÖNCE OKULDA ŞİİR OKUYACAK İNŞALLAH İZİN ALIP İZLEYEBİLİRİM

Ben yakarım sobayı demiyor yanii hala öyle mii pesss !!
dermi demezzzzzzzzzzz kız aman boşver neyse geçti gitti. bıraktım anacığıma ben kuzucuğumu

BU ANTALYANIN HAVASINA BELLİ OLMAZ Kİİ

NASIL DURURLAR SOĞUKTA BİLMEM

ANNEM BİLE CTESİ SOĞUKTAN SONRA Bİ BAKTIM Kİ SOBAYI KURMUŞLARRRRR

GERÇİ ONLAR HERSEN KURARLARRRR
kız annem de hem klima var hem de soba kuruyor neden ? sırf çocuk için hastalanmasın diye.

GÜNAYDIN KIZLARR
iYİ HAFTALAR HEPİMİZE
BUGÜN BENİM OĞLUM ÖĞLEDEN ÖNCE OKULDA ŞİİR OKUYACAK İNŞALLAH İZİN ALIP İZLEYEBİLİRİM
oooyyoyyy canım git tabii izle kuzucuğu gurur duy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…