Canım cidden iş yerinden izin al git yani ihmale gelmez kiifırsat bana bi gelse hastaneye atacam kendimi çıkmicammmm
kız önce senin kendine bakman lazım ki evdekilere de bir faydan dokunsunfırsat bana bi gelse hastaneye atacam kendimi çıkmicammmm
aferin sannaaaa canımmnasılsın tatlım kuzular nasıl
evet artık istedğim kilodayım dikkat etmem gerek 174 cm 75 kg
iyiyim canım çok şükür. küçük c.tesi felaket öksürdü durdu. malum c.tesi babanedeydi. akşam bir aldım çocuk boğulacak.
dedim eşime de. sizinkilerin ev çok soğuk bak üşüttü çocuk yine tam toparlıyoruz hop hastalanıyor çocuk yaza kadar zor bırakırım dedim. hiç cevap vermeditabii bende sinirlendim kendi kendime
büyük de küçük de iyiler evde işleri toparlamaya çalışıyorum. cumaya kadar ütü falan hallettmem lazım ki haftasonuna iş kalmasın
Canım cidden iş yerinden izin al git yani ihmale gelmez kii
kız önce senin kendine bakman lazım ki evdekilere de bir faydan dokunsun
Eski kafa bunlar işte..benim kyvdelerde yakmıyorlar yaa ben inanamıyorum o yaşa gelmişsin arkasından ağlayan bekleyen yok neden yakmazlar üşürler para gidecek diye aklı çıkıyor, ben onlara gidince üşüyorum. birde bizim eve gelince saunaya geldik demiyorlar mı sinir oluyorum. Ben soğukta oturup hasta oluyorsunuz diyormuyum yaa size ne benim evimin sıcaklığından bunalıyorsan bize gelirken ince giyin kat kat giyiniyorlar evleri gibi sanıyorlar
Takip edeceğim seni bak gebertirim gitmezsenbiraz zaman geçsin alıcan izin kızlarrr işler yoğun bu ara
kız önce senin kendine bakman lazım ki evdekilere de bir faydan dokunsun
benimkide yakmaz.allahtan gelip bende duruyo ela kreşe gidene kadar.ondan sonra evinde.zira çocuk daha çok hastalanır öle.bende anlamıyorum ordan kıs burdan kıs gelmişin 65-70yaşına ye iç keyfine bak be be kadın kısma zamanı geçmedi mi daha.benim kyvdelerde yakmıyorlar yaa ben inanamıyorum o yaşa gelmişsin arkasından ağlayan bekleyen yok neden yakmazlar üşürler para gidecek diye aklı çıkıyor, ben onlara gidince üşüyorum. birde bizim eve gelince saunaya geldik demiyorlar mı sinir oluyorum. Ben soğukta oturup hasta oluyorsunuz diyormuyum yaa size ne benim evimin sıcaklığından bunalıyorsan bize gelirken ince giyin kat kat giyiniyorlar evleri gibi sanıyorlar
benimkide yakmaz.allahtan gelip bende duruyo ela kreşe gidene kadar.ondan sonra evinde.zira çocuk daha çok hastalanır öle.bende anlamıyorum ordan kıs burdan kıs gelmişin 65-70yaşına ye iç keyfine bak be be kadın kısma zamanı geçmedi mi daha.
bilmiyorum canım ne düşünüyorlar ama çocuğun hasta olmasına acayip sinirleniyorumbenim kyvdelerde yakmıyorlar yaa ben inanamıyorum o yaşa gelmişsin arkasından ağlayan bekleyen yok neden yakmazlar üşürler para gidecek diye aklı çıkıyor, ben onlara gidince üşüyorum. birde bizim eve gelince saunaya geldik demiyorlar mı sinir oluyorum. Ben soğukta oturup hasta oluyorsunuz diyormuyum yaa size ne benim evimin sıcaklığından bunalıyorsan bize gelirken ince giyin kat kat giyiniyorlar evleri gibi sanıyorlar
vefa işler bitmez ama sen daha kötü olabilirsinbiraz zaman geçsin alıcan izin kızlarrr işler yoğun bu ara
ay cumartesi öğlen benim oğlanı almaya gittimEski kafa bunlar işte..
Yaşlısın yak kemiklerin ısınsın işte...
Takip edeceğim seni bak gebertirim gitmezsen
bende korkuyorum bazennnn böle olursam diyeedemek hepsinde var bu huy bizdemi öyle olacağız diye düşünmeden kendimi alamıyorum Yağmur
Gıcık olmuşş sana ahahaha
ay cumartesi öğlen benim oğlanı almaya gittim
babaannesinin çantasını açmış cüzdanındaki paraları döküyor
dedim oğlum ne yapıyorsun
anne düzeltip katlıyorum diyo
kadın bükmüş bükmüş koymuş cüzdana paraları
oğlanı görünce bi kalkışı var yerinden maratonda sanki
oğlum bitti artık birikmez, düşünmek istemiyorum zaten diyo (manavı kayınpeder kapattı ya)
bende dedim babaannenin musluğu kapandı oğlum dedimm
hiç sorma dedii
bende bakalım topladıklarını yiyebilcenmi anne dedimmm
bi bakışı vardııı
Tamam Ögretmenimm
Ben yakarım sobayı demiyor yanii hala öyle mii pesss !!bilmiyorum canım ne düşünüyorlar ama çocuğun hasta olmasına acayip sinirleniyorum
hayır bir de bana haftaya getirde ben bakiyim annen dinlensin dedi. dedim yok senin evin çok soğuk ben bile üşüyorum ee havalarda soğudu. annem hiç olmazsa soba yakıyor evi de sıcacık çocuk da hastalanmasın dedim. birşey olmaz ben bakarım ona diyor. dedim bakarsın da ev soğuk çocuk sürekli yerlerde her yer açık üşütüyor çocuk anne dedim. bana kızdı biraz biliyorum ama napiyim
vefa işler bitmez ama sen daha kötü olabilirsin
ay cumartesi öğlen benim oğlanı almaya gittim
babaannesinin çantasını açmış cüzdanındaki paraları döküyor
dedim oğlum ne yapıyorsun
anne düzeltip katlıyorum diyo
kadın bükmüş bükmüş koymuş cüzdana paraları
oğlanı görünce bi kalkışı var yerinden maratonda sanki
oğlum bitti artık birikmez, düşünmek istemiyorum zaten diyo (manavı kayınpeder kapattı ya)
bende dedim babaannenin musluğu kapandı oğlum dedimm
hiç sorma dedii
bende bakalım topladıklarını yiyebilcenmi anne dedimmm
bi bakışı vardııı
Tamam Ögretmenimm
bilmiyorum canım ne düşünüyorlar ama çocuğun hasta olmasına acayip sinirleniyorum
hayır bir de bana haftaya getirde ben bakiyim annen dinlensin dedi. dedim yok senin evin çok soğuk ben bile üşüyorum ee havalarda soğudu. annem hiç olmazsa soba yakıyor evi de sıcacık çocuk da hastalanmasın dedim. birşey olmaz ben bakarım ona diyor. dedim bakarsın da ev soğuk çocuk sürekli yerlerde her yer açık üşütüyor çocuk anne dedim. bana kızdı biraz biliyorum ama napiyim
vefa işler bitmez ama sen daha kötü olabilirsin
dermi demezzzzzzzzzzz kız aman boşver neyse geçti gitti. bıraktım anacığıma ben kuzucuğumuBen yakarım sobayı demiyor yanii hala öyle mii pesss !!
kız annem de hem klima var hem de soba kuruyor neden ? sırf çocuk için hastalanmasın diye.
BU ANTALYANIN HAVASINA BELLİ OLMAZ Kİİ
NASIL DURURLAR SOĞUKTA BİLMEM
ANNEM BİLE CTESİ SOĞUKTAN SONRA Bİ BAKTIM Kİ SOBAYI KURMUŞLARRRRR
GERÇİ ONLAR HERSEN KURARLARRRR
oooyyoyyy canım git tabii izle kuzucuğu gurur duyGÜNAYDIN KIZLARR
iYİ HAFTALAR HEPİMİZE
BUGÜN BENİM OĞLUM ÖĞLEDEN ÖNCE OKULDA ŞİİR OKUYACAK İNŞALLAH İZİN ALIP İZLEYEBİLİRİM
GÜNAYDIN KIZLARR
iYİ HAFTALAR HEPİMİZE
BUGÜN BENİM OĞLUM ÖĞLEDEN ÖNCE OKULDA ŞİİR OKUYACAK İNŞALLAH İZİN ALIP İZLEYEBİLİRİM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?