heee gıcık oldu banaGıcık olmuşş sana ahahaha
GÜNAYDIN KIZLARR
iYİ HAFTALAR HEPİMİZE
BUGÜN BENİM OĞLUM ÖĞLEDEN ÖNCE OKULDA ŞİİR OKUYACAK İNŞALLAH İZİN ALIP İZLEYEBİLİRİM
belim
dizkapağımmm
boyun düzleşmem
ayağımdaki topuk kayması hepsi acı veriyor bana
kızlar dün misafirlerim vardı hepsi benim evdeki tartıya çıktılar ve sonuç bizim tartı 2 kilo fazla tartıyormuş
yani ben 75 kgymuşum
kıyamam sana ihmal etme git doktora canım
benim önceki de çerçevesizdi.
şimdi bir tane de çerçeveli aldım canım hangisini isterse onu kullanıyorum
yalnız akşam araba kullanırken de çok rahat oluyor karşıdan gelen araçların
ışıklarını kırıyor
tabii parti şart
iyiyim canım çok şükür. küçük c.tesi felaket öksürdü durdu. malum c.tesi babanedeydi. akşam bir aldım çocuk boğulacak.
dedim eşime de. sizinkilerin ev çok soğuk bak üşüttü çocuk yine tam toparlıyoruz hop hastalanıyor çocuk yaza kadar zor bırakırım dedim. hiç cevap vermeditabii bende sinirlendim kendi kendime
büyük de küçük de iyiler evde işleri toparlamaya çalışıyorum. cumaya kadar ütü falan hallettmem lazım ki haftasonuna iş kalmasın
benim kyvdelerde yakmıyorlar yaa ben inanamıyorum o yaşa gelmişsin arkasından ağlayan bekleyen yok neden yakmazlar üşürler para gidecek diye aklı çıkıyor, ben onlara gidince üşüyorum. birde bizim eve gelince saunaya geldik demiyorlar mı sinir oluyorum. Ben soğukta oturup hasta oluyorsunuz diyormuyum yaa size ne benim evimin sıcaklığından bunalıyorsan bize gelirken ince giyin kat kat giyiniyorlar evleri gibi sanıyorlar
GÜNAYDIN KIZLARR
iYİ HAFTALAR HEPİMİZE
BUGÜN BENİM OĞLUM ÖĞLEDEN ÖNCE OKULDA ŞİİR OKUYACAK İNŞALLAH İZİN ALIP İZLEYEBİLİRİM
aslında çok yüksek değil derecesi ama bende öyle hissediyorum çıkarıncaoyyyy canım ya geçmiş olsun sana, ve ihmal etme artık lütfen... Hayat devam ettikçe bizim telaşlarımız bitmeyecek çünkü...
bak sen yaaa süpermiş
Asla gözlüksüz kullanamıyorum bende kör gibi oluyorum....
Öncelikle geçmiş olsun cnaım benim, bu hastalıklarla gelecek yaz heralde bu sene yine birde havalar birden soğuduğunda daha çabuk hastalanıyorlar...
Bende haftasonuna fazla bişey bırakmamaya çalışıyorum mesela bu haftasonu temizlik yoktu evde. yemek ütü vs. hallettim bir kaç satte kalan zaman bizimdi... Çok güzel geçti haftasonum...
bizimkilerde aynısından....
Canım gidebilirsen mutlaka git çok özel zamanlar bunlar...
ZELİŞİM HOŞGELDİN TATLIM NABER DAHA İYİSİN İNŞALLAH
Hoşbulduk canım iyiyim şükür sen nasılsın oğluş nasıl
Ne olduuu
vefaaaaaaaaaaaaaaaaa hadi çatlatma ne oldu ?
Ne olduuu
vefaaaaaaaaaaaaaaaaa hadi çatlatma ne oldu ?
Alla alla kafası dalgındır belki başka şeye morali bozuktur.burda bi arkadaşım var arkadaştan öte dostum diyebilirim
zaten tek samimi olduğum kişi o
bana bu işede vesile olan biri
hersabah yanıma gelir laflardık
bu saate kadar en az 3 defa gelirdi
aradım yerini işe gelmedin sandım hayırdır gelmiyosun dedim bi durummu var dedim yok dedi
işlerim çok yoğun kalkamadım dedi
az öncede 2 defa evrak elinde önümden geçti
yüzüme bile bakmadı
Alla alla kafası dalgındır belki başka şeye morali bozuktur.
Baktın yarında böyle ise sana karşı açıkca sorarsın,
Hayırdır bir durum mu vaR benimle ilgili diye...
Bu arada aranızdaki bağı kıskandım
BENDE İYİYİM ŞÜKÜR OĞLUŞTA
KISMEN OKUMAYI SÖKTÜ BİNLERCE ŞÜKÜR ONA MEMNUN OLDUM HAFTA SONU
burda bi arkadaşım var arkadaştan öte dostum diyebilirim
aradım yerini işe gelmedin sandım hayırdır gelmiyosun dedim bi durummu var dedim yok dedi
yüzüme bile bakmadı
bir köy okuluna yardımda bulunduk daireden arkadaşlar ile kırtasiye defter gibi şanlıurfada bir köy öğretmenine, şimdi kargo geldi 104 TL tutmuş e yuhhh diyorum yani içine koyduğumuz eşyalar o kadar tutmaz yaa yazık vallahi cinlerim çıktı tepeme
oyy vefam kıyamam sana üzülme canım vardır elbette bir açıklamasıburda bi arkadaşım var arkadaştan öte dostum diyebilirim
yüzüme bile bakmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?