Telefonlarıda bana kitlediler.
Sipariş ve ihale meilleride bendeeeeeeeee
danışş kuzummmmmkızlarrrrrrrrrrr şimdi size bir şey danışacağım niye size danışıyorum içim rahat değil çocukları bıraktığımdan yazıyorum
lennn bi insan yoğun olabilirdeee
aylarcamıııı yokkk artıkkk
pompişi bilmiyorum
fakat myhart gerçetken yopun geçen aradı beni saat 18,30 geliyordu kuzum işten yeni çıkıyorduuuuuuu
şimdi cuma ameliyat yüzünden dün akşam banyoları balkonları temizledim.
diyorum ki okul tatil çocuklar kv dede görümce de var diye iksinide oraya bıraktım
işten 4,5 çıkınca eve gidip evi süpüreyim ve toz alayım sonra koca ile giderim çocukları almaya kvdeye.
yarın da yine 4,5 da çıkar eve gider evi silerim diyorum sonra yine koca ile giderim çocukları almaya ne diyorsunuz yoksa hepsini yarına mı bıraksam
Aldığım maaşhımmm sen çok üstüne alma herşeyi yoğunum de canım ki nefes almaya vaktin kalmaz sonra
şimdi cuma ameliyat yüzünden dün akşam banyoları balkonları temizledim.
diyorum ki okul tatil çocuklar kv dede görümce de var diye iksinide oraya bıraktım
işten 4,5 çıkınca eve gidip evi süpüreyim ve toz alayım sonra koca ile giderim çocukları almaya kvdeye.
yarın da yine 4,5 da çıkar eve gider evi silerim diyorum sonra yine koca ile giderim çocukları almaya ne diyorsunuz yoksa hepsini yarına mı bıraksam
18:30 da işten yeni çıkınca çoook mu kötü oluyo yasminnnn
biz hergün 18 de çıkıp 20 de eve gidiyozzz
herkes sen mi :))))
Aldığım maaş
benim için çok geçççççççistanbul da yaşanyanlara allah sabır versinnnnnn
sen servisle
o 2 otobus bildiğim kadarıyla
birde çok yoğunum diyooor
ya sabahtan beri oradalar ya hani diyorum yük olmayayım vicdan yapıyorum bence daha çok iç sesim öyle diyortabiki git evin işini gör
sonra koca ile gidersin çocukları almaya
zaten topu topuna kaç saat duracakkk
cankuşum sol bileğimde şişlik vardı 2 senedir boyuda 4,5 cm olmuşkız bu tamamen sana bağlı yani eğer kendinde o enerjiyi buluyorsan yap bitir haftasonu rahat edersinnn
bu arada ne ameliyatı olacaksın genicccc
ya sabahtan beri oradalar ya hani diyorum yük olmayayım vicdan yapıyorum bence daha çok iç sesim öyle diyor
fazladan 2 saat kalacaklar yasmin
cankuşum sol bileğimde şişlik vardı 2 senedir boyuda 4,5 cm olmuş
sol elimi kullanamıyorum bazen çok ağrı yapıyor dr kesinlikle alınması gerekiyor dedi ondan olacağım.
bir de kızım ben normalde de yapıyorum ama şimdi çocuklar olmazsa daha hızlı yaparım diye öyle düşündüm
yoksa gece 1'den önce yatmıyorum ki
kız whatsapp da bile cevabı geç yazıyoryoğun olabilir ama haftada bir bile olsa en azından yarım saatçik uğrasa bir selam verse olabilir aslında yasmin neticede masa başında çalışan insanlarız ve hiç bir masa başı çalışanı iş saati kadar çalışmaz yani öyle değil mi?
ama gelmiyorsa da vardır bir bildiği ne diyelimmm
ya sabahtan beri oradalar ya hani diyorum yük olmayayım vicdan yapıyorum bence daha çok iç sesim öyle diyor
fazladan 2 saat kalacaklar yasmin
cankuşum sol bileğimde şişlik vardı 2 senedir boyuda 4,5 cm olmuş
sol elimi kullanamıyorum bazen çok ağrı yapıyor dr kesinlikle alınması gerekiyor dedi ondan olacağım.
bir de kızım ben normalde de yapıyorum ama şimdi çocuklar olmazsa daha hızlı yaparım diye öyle düşündüm
yoksa gece 1'den önce yatmıyorum ki
bi selemm ya bi selammm sabahtan pc yi açtığı anda yazabilirpompişi bilmiyorum
fakat myhart gerçetken yopun geçen aradı beni saat 18,30 geliyordu kuzum işten yeni çıkıyorduuuuuuu
yavrum sen niye evin işini dert ediyosunki 2 çocuklaşimdi cuma ameliyat yüzünden dün akşam banyoları balkonları temizledim.
18:30 da işten yeni çıkınca çoook mu kötü oluyo yasminnnn
biz hergün 18 de çıkıp 20 de eve gidiyozzz
herkes sen mi :))))
zam ayınız ne zaman fıstık yansıtırlar maaşına inşallah
senin eski yerinde kim var şimdi
yeni bir kız alındı.zam ayınız ne zaman fıstık yansıtırlar maaşına inşallah
senin eski yerinde kim var şimdi
ne biliyim zeliş kendi kendime sıkıntı yaptım sanırımöncelikle çoook geçmiş olsun kuzum
keşke bu operasyou hafta başına getirip bir kaç gün evde kalsaydın ya
bence bırak dursunlar tatlım sıkıntı yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?