Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

akşama kadar baktılar 2 saat için zorlanacaklarr
işlerin yap gitsinnn

bende hep senin giibi düşünürdüm önceeeee
düşünmeyeyim değil mi yasemincim
baksınlar 2 saat daha annem nasıl bakıyor
onlar kırk yılda bir bakıyorlar

offf vefa biliyorum da şimdi gelen giden olacak
evin hepten düzeni şaşacak eee işleri yapacak kimse de yok
ne kv gelir ne de görümceler anlatıyorum da gelelim yardım edelim ya da haftasonu gelir yardım ederiz diyen de yok napayım yapıyorum kendim
anacığım gelir ama o da çocuğuma bakıyor. haftasonu bakacakta benim ameliyat yüzünden

Allah tez zamanda şifanı versin kuzummm

bu kadar ince düşünnnmeee

çook iyi anlıyorum canım seni bir an önce gelip geeçr inşallah bu süreçte kendini çok yorma koştursun bişraz eşin senin nasıl yetiştiğini anlasın devret işleri ona geçicide olsa

aman takma

yap işlerini sonra gönder kocayı alsın çocukları sen niye gidiyonnnnnn

aman takma

haaahh al benden o kadar gitsin alsın sen niye gidiyosun

ağzına sağlık yasmin bakben bunu düşünmedim

kız hem temizlik yapacak hem çocuk alacak

eşin alsın sende ne kadar yapabilirsen hallet işlerini genic

Allah tez zamanda şifanı versin kuzummm

bu kadar ince düşünnnmeee
amin vefam

çook iyi anlıyorum canım seni bir an önce gelip geeçr inşallah bu süreçte kendini çok yorma koştursun bişraz eşin senin nasıl yetiştiğini anlasın devret işleri ona geçicide olsa
anlar mı dersin zeliş ben pek zannetmiyorum işlerine gelince anlıyorlar bizi biliyorsun

aman takma

kız çocuklarıma kıyamıyorum hele ufaklığa şimdi arabada gelirken ağlar durur kuzucum

Genç canım bence en doğrusunu düşünmüşsün

haaahh al benden o kadar gitsin alsın sen niye gidiyosun

ağzına sağlık yasmin bakben bunu düşünmedim

kız hem temizlik yapacak hem çocuk alacak

eşin alsın sende ne kadar yapabilirsen hallet işlerini genic
ben gitmeyeceğim kocam gidecek ya bende onunla gideceğim evde yemek işi ile uğraşmak istemiyorum hazır gideceğiz ya orada yiyelim o da aradan çıksın diye

amin vefam

anlar mı dersin zeliş ben pek zannetmiyorum işlerine gelince anlıyorlar bizi biliyorsun

kız çocuklarıma kıyamıyorum hele ufaklığa şimdi arabada gelirken ağlar durur kuzucum

geçen hafta ve önceki hafta malum nedenlerden dolayı evde hiç bir şey yapamadım biliyor musun her şeyi eşim yaptı ama her şeyi ama yapabildiği kadar yani

emin ol anlıyorlar kuzum ama ne kadar sürer o ayrı tabiiii

kızım sen zaten öyle zamanlarda yapma
ben yaşadım aynı şeyleri biliyorsun hatta doğum zamanı da
anneciğim geliyordu hergün 1,5 saatlik yoldan ve kadın hem benimle hem evle hem de çocukla ilgileniyordu.
ama şimdi gelmesini istemeyeceğim ve kocaya pas geçeceğim dediğin gibi bakalım nasıl oluyormuş anlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…