işte işte o bennnyeni bir kız alındı.
Umarım yılbaşında zam olur.
yeni bir kız alındı.
Umarım yılbaşında zam olur.
düşünmeyeyim değil mi yasemincimakşama kadar baktılar 2 saat için zorlanacaklarr
işlerin yap gitsinnn
bende hep senin giibi düşünürdüm önceeeee
offf vefa biliyorum da şimdi gelen giden olacakbi selemm ya bi selammm sabahtan pc yi açtığı anda yazabilir
kızgınım onaaa öldümü kaldımı bilmiyorusss
yavrum sen niye evin işini dert ediyosunki 2 çocukla
yapabildiğin kadar arkadaşım
ameliyattan sonrada kocan dönsün bi süre dikkat et kendinee
konuş zelişşşşş
ne biliyim zeliş kendi kendime sıkıntı yaptım sanırım
hani kadını yormasınlar falan dedimdi. amannn bu kadar da ince düşünmemek lazım sanırım.
teşekkür ederim tatlım haftasonu olayımda dinleneyim dedim. zaten 20 gün bileklik takacağım elimi hareket ettirmem lazım. cuma gecesi hastanede kalabilirim yüksek ihtimal. öfff pöfffff nasıl gerginim anlatamam
ne biliyim zeliş kendi kendime sıkıntı yaptım sanırım
hani kadını yormasınlar falan dedimdi. amannn bu kadar da ince düşünmemek lazım sanırım.
teşekkür ederim tatlım haftasonu olayımda dinleneyim dedim. zaten 20 gün bileklik takacağım elimi hareket ettirmem lazım. cuma gecesi hastanede kalabilirim yüksek ihtimal. öfff pöfffff nasıl gerginim anlatamam
düşünmeyeyim değil mi yasemincim
baksınlar 2 saat daha annem nasıl bakıyor
onlar kırk yılda bir bakıyorlar
offf vefa biliyorum da şimdi gelen giden olacak
evin hepten düzeni şaşacak eee işleri yapacak kimse de yok
ne kv gelir ne de görümceler anlatıyorum da gelelim yardım edelim ya da haftasonu gelir yardım ederiz diyen de yok napayım yapıyorum kendim
anacığım gelir ama o da çocuğuma bakıyor. haftasonu bakacakta benim ameliyat yüzünden
Benim maaşımdan 100 tl düşük sanırım.yılda 1 defa zam alıyorsunuz değil mi biz mesela 5 şubatta zamlı maaş alıyoruz sizinde öyle mi
o kızı nasıl başlattılar maaş olarak bliyormusun
koşturmacayız yine fulyacım..iyiyiz şükür ki
senin oğlan yoruyor mu yine seni
Benim maaşımdan 100 tl düşük sanırım.
Yılda 1 defa ewet.
aman takma
yap işlerini sonra gönder kocayı alsın çocukları sen niye gidiyonnnnnn
amin vefamAllah tez zamanda şifanı versin kuzummm
bu kadar ince düşünnnmeee
anlar mı dersin zeliş ben pek zannetmiyorum işlerine gelince anlıyorlar bizi biliyorsunçook iyi anlıyorum canım seni bir an önce gelip geeçr inşallah bu süreçte kendini çok yorma koştursun bişraz eşin senin nasıl yetiştiğini anlasın devret işleri ona geçicide olsa
kız çocuklarıma kıyamıyorum hele ufaklığa şimdi arabada gelirken ağlar durur kuzucumaman takma
yap işlerini sonra gönder kocayı alsın çocukları sen niye gidiyonnnnnn
Genç canım bence en doğrusunu düşünmüşsün
dudaklarım da yara çıktı hepp çok cnm yanıyoanladım canım fark verirler sana emin ol bu kadar yoğun çalışıyorsun birde
ben gitmeyeceğim kocam gidecek ya bende onunla gideceğim evde yemek işi ile uğraşmak istemiyorum hazır gideceğiz ya orada yiyelim o da aradan çıksın diyehaaahh al benden o kadar gitsin alsın sen niye gidiyosun
ağzına sağlık yasmin bakben bunu düşünmedim
kız hem temizlik yapacak hem çocuk alacak
eşin alsın sende ne kadar yapabilirsen hallet işlerini genic
sgk giriş tarihin önemli onu baz alarak bak internettenya kızlarr biz kaç iş günü ile emekli olabilirizzzzzzzzzzzzz
amin vefam
anlar mı dersin zeliş ben pek zannetmiyorum işlerine gelince anlıyorlar bizi biliyorsun
kız çocuklarıma kıyamıyorum hele ufaklığa şimdi arabada gelirken ağlar durur kuzucum
ya kızlarr biz kaç iş günü ile emekli olabilirizzzzzzzzzzzzz
dudaklarım da yara çıktı hepp çok cnm yanıyo
kızım sen zaten öyle zamanlarda yapmageçen hafta ve önceki hafta malum nedenlerden dolayı evde hiç bir şey yapamadım biliyor musun her şeyi eşim yaptı ama her şeyi ama yapabildiği kadar yani
emin ol anlıyorlar kuzum ama ne kadar sürer o ayrı tabiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?