oğlum 7 yaşında canım zaten o ve eşim çok istedi kardeş kardeş diye tutturdular, dayanamadım bende, yoksa ben cesaret edemiyordum çalıştığım için, şimdi ise bir kızımız olacak Allah nasip ederse bakalım..çalışarak çocuk büyütmek gerçekten zor...benim oğlumda 5 yaşını bitirdi bende siziin zamanlarınızda ikinciyi düşünüyorum
kız erkek nasıllar??
benimde kafam çok karışıkk
hoşgeldinnnanne adayımısın peki? çocuk düşünüyormusun?
Tahmin edebiliyorum. Daha yeni evliyim üstelik ev işlerine de uyum sağlamaya çalışıyorum bi yandangözünü korkutmak istemem ama çalışan anne olmak çok zor
hoşgeldinnn
ne markaymış peki biliyormusun?
tefalmiş ama en son çıkan modelleri değil canım
Yorumumun altında yazıyor 6 haftalik hamileyim.
Tahmin edebiliyorum. Daha yeni evliyim üstelik ev işlerine de uyum sağlamaya çalışıyorum bi yandan
düdüklü gibi ev aletleri riskli ve şansa bağlı birazda düşünüyorum canm ablamında kahve makinası patlamıştı karacadan almıştı Allah korusungünaydın canım. demek tefalmiş çokta övülen bir marka şaşırdım.
aramıza hoşgeliniz arkadaşlar
bende çalışan anneyim 8 yaşında bir oğlum var
selam canımselam herkese
canım düdüklüyü sen mi alıcaksınselam canım
selamaramıza hoşgeliniz arkadaşlar
bende çalışan anneyim 8 yaşında bir oğlum var
hoşbuldum canım, evet gelyor inşallah bakalım nasıl günler bizi bekliyor merak ediyorum çok :)hoşgeldiniz arkadaşım maşallah bebiş geliyor
selam canım
hoşbuldum canım, evet gelyor inşallah bakalım nasıl günler bizi bekliyor merak ediyorum çok :)
evet çok güzel bebişli günler bir oğlum var 7 yaşında, şimdi ikinci bebiş ve oğlum nasıl olucak işte merak ettiğim bu aslında canım, tedirgin ve karışığım biraz....tadını çıkar hamişliğinin bebişli günlerde güzel
nasılsın allah bağışlasın kuzularını kim bakıyor
evet ben almak istiyorumcanım düdüklüyü sen mi alıcaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?