Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

adet daha bir hafta anca oldu biteliii

bakalım geçmezse bir kaç daha giderim doktoraaaa

adet daha bir hafta anca oldu biteliii

bakalım geçmezse bir kaç daha giderim doktoraaaa

Git tabii ihmal etme, ben gitmeye gitmeye bak simir testi yaptırdım sonunda iltihap çıktı..
Fitil verdi doktor, hergün yatmadan onu kullanıyorum cnm

Son durumlar ne tatlım
çok mrk ettik seniii
anlat hadii

günaydın kızlar günününz güzel geçsin inşallah
günaydınn canımm hep beraber inşallahhh
günaydın kızlarr ,nasılsınızz
günaydın güzelim nasıl durumlar canım
günaydın kızlar

sabah sabah tempolu başladık bakalım

günaydınnn canım:)) valla benim tempo yüksek olmalı kalori harcamalıyımmm yeni pantolon almak için bir beden düşcem kararlıyım

Günaydın, biz iyiyiz sen nasılsın..
Merak ettik senii.
Son durumlar ne, bi değişiklik war mı canım

günaydınnn

şükür biz iyiyiz sen nasılsınnnn

evet son gelişmeler, öküz benimle konuşmak istedi ,ben hayır deyince ,arkdasımla görüstüler konuştu.,yani benim şuanda evimde kaldıgım ablam,aile dostumuz gibi. ona demiş ki:ben pompişkoyu çok seviyorum ,biliorsunuz biz aşık olarak evlendik,görücü usulu felan degil,ve evlenmek icin bir sürü zorluklardan gectik,o yüzden ben hayatımdaki herkesi herseyi bırakırım pompişkoyu asla . nasıl o sözleri söyledim bilemiorum .ama dogacak cocugumun üsütüne yemin ederim ki artık agzımdan en ufak bir hakaret çıkmıcak. o bana beddua edince ,ben sandım ki bana '' inşaallah gözlerimin önünde ölürsün '' deyince karsı sevgisi bitti,artık nefrete dönüştü duyguları. böyle hissedincede hırçınlaştım, pompişko mükemmel bir kız ,elinden gelmeyecek iş yok ,ben hepsinin farkındaydım aslında... felan fistannnn... işte kızlaarrr...

sonra arkdasım dedi ki ,kesin eşin yrn buraya gelir ,sende kendini toparladıgında evine gitmelisin dedi .böyle yani olaylar...

arkadaşın doğru sölemiş evine dön
bak eşinde birdaha yapmayacaını sölemiş
burnu iyice sürtmüştür eminimkiii
dahada affetme süründür ama yanında yap
gelişmelr gerçketen olumlu oldugndan sevindim
o bir adım atmış sende kayıtsız kalma artık...

Seninde sabrın taştığı için öyle ağır konuşmuşsun ama bir daha öyle şeyler konuşma canım, inan karı koca birbirinize saygınız kalmaz..
Bak sen öyle konuşunca, oda hırslanıp senin canını yakmak için sana doğmamış çocuğunuzla ilgili neler söyledi..
Pişman olmuş belli, konuşmak istemiş ama sen istememişsin.. Buda ağırına gidebilirdi we o aile dostunuzla bile konuşmayabilirdi..
Daha fazla uzatma derim ben, ewet haklı olan sensin ama fazla naz aşık usandırır demişler

Son düzenleme:

hadi bakalım hayırlısı olsunnnnn

ama gelsin adam gibi seni kaldığın yerden alsıınnnnnnnnnnn

İyiyizz iyiyizz seni sormalıı kendini artık bi tanıt bizee [/SYasminnn ettin mi kahvaltııı

hemşireyim dünde söylemiştim canım çalışıyorum evliyim 33 yaşındayım 14 şubatta 3 yaşına girecek paşam var bir tane eskişehirdeyim havaalar çok soğuk

hemşireyim dünde söylemiştim canım çalışıyorum evliyim 33 yaşındayım 14 şubatta 3 yaşına girecek paşam var bir tane eskişehirdeyim havaalar çok soğuk

Ben dün okumadım cnm kaçmış gözümden demek kii
Allah bağışlasın
Bende istanbuldan, burda hava çok iyi

günaydın hayırlı sabahlar
günaydın canım nerelerdesin sennnn

ahh canım ahh,bence sende çok uzatnma derim eşinle otur konuşş duygularını ifade ett,kolay değil hamile hamile ağır sözler işittin ,eğer bunun ucu kaçarsa birbirinize saygı kalmazsa herşey daha kötüye gider,doğacak bebeğini düşün,,,ama hatasını hissettir mutlaka,gerçi anlamı gibi duruyor ya ama şu ailenin kalma mevzusunu mutlaka halledinnn

ne vuruyon oğlum yoğun lan burası

ÇOOK HAVA BUGÜN BERBAT BURADA VALLA KAPALI
İNSNIN İÇİ DE KAPANIYOR
YAZ GELSİN ARTIK YAAA

GÜNAYDIN

günaydın canlar çok yoğun yaaa

hadi bakalım hayırlısı olsunnnnn

ama gelsin adam gibi seni kaldığın yerden alsıınnnnnnnnnnn

doğru söylüorsunuz kızlar ,bende artık sizin gibi düsünüorum .

zaten istesemde şimdi canım cicimli olamam..

biraz daha sakinim artık, adam akıllı oturup konuşuruz .

doğru söylüorsunuz kızlar ,bende artık sizin gibi düsünüorum .

zaten istesemde şimdi canım cicimli olamam..

biraz daha sakinim artık, adam akıllı oturup konuşuruz .

Ewet cnm aynen öyle..
Saygı çok önemli, daha yeni ewlisiniz..
Aranızdaki o saygıyı yitirmeyin..
Şimdi biraz daha rahatsın çok sewindim cnm..
Bebiş nasıl kız, cinsiyeti belli mi,
Oynamayada başlamıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…