Ewet cnm aynen öyle..
Saygı çok önemli, daha yeni ewlisiniz..
Aranızdaki o saygıyı yitirmeyin..
Şimdi biraz daha rahatsın çok sewindim cnm..
Bebiş nasıl kız, cinsiyeti belli mi,
Oynamayada başlamıştır
günaydıınnnnnnn
hayırlısı diyelimmmmm
hava ne kadar sıkıcı dimi
Adet tarihin yaklaştıysa ondanda olabilir, belimede vuruyor diyosun..
Eğer adetin yeni bittiyse yada warsa daha adet tarihine üşütme olabilir ewet..
Sıcak tut ayaklarını
Günaydınnnn nabersinn kuzu
günaydın hayırlı sabahlar
günaydınn canımm hep beraber inşallahhh
günaydın güzelim nasıl durumlar canım
günaydınnn canım:)) valla benim tempo yüksek olmalı kalori harcamalıyımmm yeni pantolon almak için bir beden düşcem kararlıyım
evet son gelişmeler, öküz benimle konuşmak istedi ,ben hayır deyince ,arkdasımla görüstüler konuştu.,yani benim şuanda evimde kaldıgım ablam,aile dostumuz gibi. ona demiş ki:ben pompişkoyu çok seviyorum ,biliorsunuz biz aşık olarak evlendik,görücü usulu felan degil,ve evlenmek icin bir sürü zorluklardan gectik,o yüzden ben hayatımdaki herkesi herseyi bırakırım pompişkoyu asla . nasıl o sözleri söyledim bilemiorum .ama dogacak cocugumun üsütüne yemin ederim ki artık agzımdan en ufak bir hakaret çıkmıcak. o bana beddua edince ,ben sandım ki bana '' inşaallah gözlerimin önünde ölürsün '' deyince karsı sevgisi bitti,artık nefrete dönüştü duyguları. böyle hissedincede hırçınlaştım, pompişko mükemmel bir kız ,elinden gelmeyecek iş yok ,ben hepsinin farkındaydım aslında... felan fistannnn... işte kızlaarrr...
sonra arkdasım dedi ki ,kesin eşin yrn buraya gelir ,sende kendini toparladıgında evine gitmelisin dedi .böyle yani olaylar...
hemşireyim dünde söylemiştim canım çalışıyorum evliyim 33 yaşındayım 14 şubatta 3 yaşına girecek paşam var bir tane eskişehirdeyim havaalar çok soğuk
[sıze=3]ben dün okumadım cnm kaçmış gözümden demek kii
Allah bağışlasın
Bende istanbuldan, burda hava çok iyi[/sıze]
ne vuruyon oğlum yoğun lan burası
günaydın canlar çok yoğun yaaa
Hmm öyle mi..
Eskişehir için çok güzel bi şehir diyorlar..
Aferinnnoğlum ne vuruyon lan tohumu dökülcek tohumu tamam selam veririm patron kızma be ya
yok yaa hala belli değiilll, doktor da bir tahmin bile yapamıorr .2 hafta sonra gidicem ,o zmn kesin söylerim dedi.
ama annesii kız hissedior
Bendee iyiyimmm valla bugün bi enerjiyim akşama kadar böyle olmak umuduyla güne başladık bakalım..puffff hemde nasıl sıkıcı bunaltıcı
iyiyim canım sen nasılsın
ne zamandır görünmüyorsun ortalıkta
oyyy ne güzel bende sabahları bugün ne giysem diye düşüneceğim
zamanlarıma daha varrrrrrrrrrrrr
canım gelişmeler olumlu çok sevindim senin adına
ama kayınvalidenlerin kalmasına bir çözüm bulun
en önemli sorunlarınızdan biri de o malesef
günaydın kıslarrrr
nasılsınızzzzzzz
hemşireyim dünde söylemiştim canım çalışıyorum evliyim 33 yaşındayım 14 şubatta 3 yaşına girecek paşam var bir tane eskişehirdeyim havaalar çok soğuk
Günaydın
hatunlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
aynı yaştayızzzzzzzzzzzzzzzz
evet canım yaşlanıyoruz şubatta bir yaş daha gidiyo
günaydınnn canlarrr
Aferinnn
Napıonn başka anlat bakimm
Bendee iyiyimmm valla bugün bi enerjiyim akşama kadar böyle olmak umuduyla güne başladık bakalım..
Sende ne war ne yokk
günaydın kızlarr ,nasılsınızz
günaydın kızlar
sabah sabah tempolu başladık bakalım
günaydın canımcım nasılsınnnvefacan günaydıın
gunaydin kizlar
malesef is yerinde net kesildi dayanamadim telden yaziyorumm
pompiskoo canim senin adina cok sevindim lns herkes yaptigi yanlislari anlar ve cok gecmeden hersey yoluna girer
buraya daha soğuk gelmedi canım ama yakındır,eskişehirrr çok severim adalar porsuk...öğrenciyken haftasonu gezip alışverişe gittiğim şehir:))
gunaydin kizlar
pompiskoo canim senin adina cok sevindim lns herkes yaptigi yanlislari anlar ve cok gecmeden hersey yoluna girer
gunaydin kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?