Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

Benimki inanmıyormuş sewgililer gününe ya gitti gül gibi hediye bak görüyon mu

Kız yoksa sevgilin sevgililer günü altında emek sömüren kapitalist ülkelerin tüketici zihniyetlerine sevgiyi materyalize eden düşünce sistemine mi karşı yoksa lenn küçücük peluş ayıcığa 20 lira verilir mi bir gül o kadar olur mu fuzuli masraf mı diyo

kızlar belki size saçma gelebilir ama

baktım geçen gün bizim bornozlar yıpranmışş

şöyle güzel siyahlı kırmızılı bir bornoz takımımı alsam diyorum :)

yaaa bende düşünüyorumm

fikir yok şimdilik ama fikirlere açığımm
benimde fikrim yok onun için sordum şekercim((
Benimki inanmıyormuş sewgililer gününe ya gitti gül gibi hediye bak görüyon mu

ben bugünleri öğretene kadar göbeğim çatladı ,,,aman istiyosan ben severim özel zamanlar hatırlanmayı diye başına kak,sonradan olmuyo çünkü canım,geçen bizimki soruyor ilk biz ne zaman tanışmıştık die bende 26 ocak dedim ,aman dur aman sormadım şimdi listeye sen onuda eklersin kaldıramam vallahi diyo:)))

ahahahahahah acaba böyle dese ne der

ayyyy sennn çok komiksinnnn kahkahayı bastım vallahhh çok yaşaaa

Vefacan bu konuda çok haklı babyy ilk nasıl başlarsa ilk zamanlar bizim kızlar hava yapıyordu ben hatırlatamam o hatırlasın ben söyledikten sonra ne önemi var falan diye "ben de o zaman çok beklersiniz sidikliler" dedim çünkü erkek düz mantık yani gerek yok dersen gerek yokmuş der ben çiçekelri severim diyeceksin önemli günlere değer veririm diyeceksin nasıl plan yapalım diyeceksin kafasına kafasına bir süre sonra zaten otomatik hafızaya alıp yapıyorlar yani öküz möküz tamam da bir doğum günümü özel günü falan unutsun g.tten pıçağuuu yer yaniii

Aahhahahaaha koptummmm kızımm türkçe konuşşşşş
Bu tamamen karşıı .. öyle bi gün yok diyii

Ya sewmiyorum ben dedi şimdi zorlamı sewdireyim dimi ama ..
doğum günümü unutmasın, ewlilik yıldönümü de önemli tabii..
gerisi önemli değill

lili ben bu adamı iyice sevmemeye başladım heee

az değer bilsin yaaa daha sevgilisiniz sizz

benim eşim bile hatırlar be yaaa

hoşgeldn baby?

Sonuçlar nasıl var mı bir sıkıntı?

off ne zormuş şu ultrasona idrar sıkışık gitmek öldüm su içmekten valla olmdı epey sıkışıklık neyse 1 saat kadar içtim devamlı oldu
sonrada kasıklardan baktı mal bi doktordu zaten yok bişi rahimde urolojiye gitmen lazım dedi.
Eyiii dedimmm
cuma günü hormanların sonucunu alacam bakalım
inş onlardada bişi çıkmaz:26::26:

kızlar belki size saçma gelebilir ama

baktım geçen gün bizim bornozlar yıpranmışş

şöyle güzel siyahlı kırmızılı bir bornoz takımımı alsam diyorum :)

hem hediye hem de lazım olan birşey olabilir tabiii

hoşgeldn baby?

sonuçlar nasıl var mı bir sıkıntı?

bende yazacaktım ama sen yazınca evet yağmur sonuçlar nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…