Benimki inanmıyormuş sewgililer gününe ya gitti gül gibi hediye bak görüyon mu
Etkili çözüm denebilir tek çözüm denebilir mecburi çözüm denebilir çözüm değil denebilir şimdilik gittiği yere kadar yaneeeeeeeee
ne demişler
Baktın olmuyor bakmayacaksınnn
benimde fikrim yok onun için sordum şekercimyaaa bende düşünüyorumm
fikir yok şimdilik ama fikirlere açığımm
Benimki inanmıyormuş sewgililer gününe ya gitti gül gibi hediye bak görüyon mu
hayırdır baby sıkıntı nedir??
Kız yoksa sevgilin sevgililer günü altında emek sömüren kapitalist ülkelerin tüketici zihniyetlerine sevgiyi materyalize eden düşünce sistemine mi karşıyoksa lenn küçücük peluş ayıcığa 20 lira verilir mi bir gül o kadar olur mu fuzuli masraf mı diyo
Sıkıntı yok diyelim yok olsun her zamanki şeyler eve az zaman ayırma bana hiç zaman ayırmama gibi aman alıştım boşver diyorumm
Kız yoksa sevgilin sevgililer günü altında emek sömüren kapitalist ülkelerin tüketici zihniyetlerine sevgiyi materyalize eden düşünce sistemine mi karşıyoksa lenn küçücük peluş ayıcığa 20 lira verilir mi bir gül o kadar olur mu fuzuli masraf mı diyo
benimde fikrim yok onun için sordum şekercim((
ben bugünleri öğretene kadar göbeğim çatladı ,,,aman istiyosan ben severim özel zamanlar hatırlanmayı diye başına kak,sonradan olmuyo çünkü canım,geçen bizimki soruyor ilk biz ne zaman tanışmıştık die bende 26 ocak dedim ,aman dur aman sormadım şimdi listeye sen onuda eklersin kaldıramam vallahi diyo:)))
Aahhahahaaha koptummmm kızımm türkçe konuşşşşşKız yoksa sevgilin sevgililer günü altında emek sömüren kapitalist ülkelerin tüketici zihniyetlerine sevgiyi materyalize eden düşünce sistemine mi karşıyoksa lenn küçücük peluş ayıcığa 20 lira verilir mi bir gül o kadar olur mu fuzuli masraf mı diyo
benimde fikrim yok onun için sordum şekercim((
ben bugünleri öğretene kadar göbeğim çatladı ,,,aman istiyosan ben severim özel zamanlar hatırlanmayı diye başına kak,sonradan olmuyo çünkü canım,geçen bizimki soruyor ilk biz ne zaman tanışmıştık die bende 26 ocak dedim ,aman dur aman sormadım şimdi listeye sen onuda eklersin kaldıramam vallahi diyo:)))
kızlar belki size saçma gelebilir ama
baktım geçen gün bizim bornozlar yıpranmışş
şöyle güzel siyahlı kırmızılı bir bornoz takımımı alsam diyorum :)
Ne konuşuyonuz bakim kızlar ben geldim
Ben bunu tutamam ki aklımdaaahahahahahah acaba böyle dese ne der
genel problemler diyorsun yani baby
Allah yardım etsin yaaa
zor babyy Allah bizim gibi hatunlara dayanma gücü versin inşş
Aahhahahaaha koptummmm kızımm türkçe konuşşşşş
Bu tamamen karşıı .. öyle bi gün yok diyii
Ya sewmiyorum ben dedi şimdi zorlamı sewdireyim dimi ama ..
doğum günümü unutmasın, ewlilik yıldönümü de önemli tabii..
gerisi önemli değill
hoşgeldn baby?
Sonuçlar nasıl var mı bir sıkıntı?
kızlar belki size saçma gelebilir ama
baktım geçen gün bizim bornozlar yıpranmışş
şöyle güzel siyahlı kırmızılı bir bornoz takımımı alsam diyorum :)
hoşgeldn baby?
sonuçlar nasıl var mı bir sıkıntı?
Süper fikir hatta süpriz yap giy bir tanesini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?