off ne zormuş şu ultrasona idrar sıkışık gitmek öldüm su içmekten valla olmdı epey sıkışıklık neyse 1 saat kadar içtim devamlı oldu
sonrada kasıklardan baktı mal bi doktordu zaten yok bişi rahimde urolojiye gitmen lazım dedi.
Eyiii dedimmm
cuma günü hormanların sonucunu alacam bakalım
inş onlardada bişi çıkmaz:26::26:
Ben bunu tutamam ki aklımdaa
Hoşgeldin naptın kız anlat hele
lili ben bu adamı iyice sevmemeye başladım heee
az değer bilsin yaaa daha sevgilisiniz sizz
benim eşim bile hatırlar be yaaa
off ne zormuş şu ultrasona idrar sıkışık gitmek öldüm su içmekten valla olmdı epey sıkışıklık neyse 1 saat kadar içtim devamlı oldu
sonrada kasıklardan baktı mal bi doktordu zaten yok bişi rahimde urolojiye gitmen lazım dedi.
Eyiii dedimmm
ikinci canım benim ilki erkek bu da erkek eee koca da var
etti mi sana evde 3 erkek baba koç burcu
çocuklar yengeç ve balık amaninnnn evdeki
duygusallığa bak
anne de yay tam olmuşuz değil mi
kızlarrr 14 şubat yaklaşıyor varmı planlarrrrr
yaaa bende düşünüyorumm
fikir yok şimdilik ama fikirlere açığımm
aynennn tamm olmuşsunuzz, yay burcu çok anaçtır iidir yaa, sen hepsini toparlarsın :)
yooooooooooooooooo.........
ivet bindiii ...
lili ben bu adamı iyice sevmemeye başladım heee
az değer bilsin yaaa daha sevgilisiniz sizz
benim eşim bile hatırlar be yaaa
Kızım niden öyle diyin, yılbaşında iş yerime hediye yolladı..
Bahtaniye yaptırmış özel Oğlumla benim ismim yazdırmış.
Valla takmıyorum sewgililer gününü ben..
Hediye almak vermek güzel bişi ama problem değil yani..
Dediğim gibi doğum günü ve ewlilik yıldönümü daha önemli benim için..
ha şöyle arkadaşım hakverin bana ,,,beyine komut vermeden çalışmıyor adamların hafıza napalım bizde böyle yapıyoruz:))Vefacan bu konuda çok haklı babyy ilk nasıl başlarsa ilk zamanlar bizim kızlar hava yapıyordu ben hatırlatamam o hatırlasın ben söyledikten sonra ne önemi var falan diye "ben de o zaman çok beklersiniz sidikliler" dedim çünkü erkek düz mantık yani gerek yok dersen gerek yokmuş der ben çiçekelri severim diyeceksin önemli günlere değer veririm diyeceksin nasıl plan yapalım diyeceksin kafasına kafasına bir süre sonra zaten otomatik hafızaya alıp yapıyorlar yani öküz möküz tamam da bir doğum günümü özel günü falan unutsun g.tten pıçağuuu yer yaniii
Eyiii dedimmm
kızlar belki size saçma gelebilir ama
baktım geçen gün bizim bornozlar yıpranmışş
şöyle güzel siyahlı kırmızılı bir bornoz takımımı alsam diyorum :)
niye saçma olsun hayatımmmm adam seni tebrik eder gecesine işte:))))
Kızlar neredeyse her alışveriş sitesine üyeyim hepsinde sepete 4-5 şey atarım sonra almadan başka bir siteye ordan da sepeti doldur böyle gün biter işte psikolojik doyum böyle birşey olmalı
Kızlar neredeyse her alışveriş sitesine üyeyim hepsinde sepete 4-5 şey atarım sonra almadan başka bir siteye ordan da sepeti doldur böyle gün biter işte psikolojik doyum böyle birşey olmalı
süpermiş valla gözünü doyuruyon öncekızlar neredeyse her alışveriş sitesine üyeyim hepsinde sepete 4-5 şey atarım sonra almadan başka bir siteye ordan da sepeti doldur böyle gün biter işte psikolojik doyum böyle birşey olmalı
14 şubat galiba konu
her sene yapardı kendi çapında bişiler
bende ufak tefek bir hediye alırıdım işte
bak geçmiş zaman gibi konuştum kendisinden
görmeden bişey almak beni strese sokuyor o yüzden hiç bulaşmıyorum ben gayet ilkelce mağazalara gidip beğendiğim parçaları koluma takıp kabinde kan ter oluncaya kadar deniyorum sonra %90 almıyorum
o da ayrı bir fantazi olsa gerek:)
süpermiş valla gözünü doyuruyon önce
Sewgilii myheart1 alınmadım bebeğim açıklama yaptım sewim seniiisevgili liliii
sadece sevgililer günü durumuna bakıp değerlendirmedimmm
genel olarrak değerlendiriyorum baby
alınma hemenn aaaaaaaaaaaaaaaaa
Yaa bende de o başladıı biliyo musun...Kızlar neredeyse her alışveriş sitesine üyeyim hepsinde sepete 4-5 şey atarım sonra almadan başka bir siteye ordan da sepeti doldur böyle gün biter işte psikolojik doyum böyle birşey olmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?