o zamannn patronun insiyatifine kalmış canım,bende martta girmiştim 2,yılıma gireceğim haziranda bana zam vermişlerdi :))
yasemin yeni yılda geldi bize maaşa zam
işe son olmasın babyy :)
[sıze=3]kızlar ben bu şirkete işe gireli 9 ay oldu, bende zamdan yararlanır mıyım sizce :26:[/sıze]
sende çıkış yap napacan otursun baksın incelesin dursun
alır yağmur başladı burada
bu arada işle alakalı benim de sinirlerim zıpadııı
dask ı (deprem sigortası) aradım evin yılı doluyor deprem sigortası ödememiz ne kadar olur diye hesaplatmak için,anammm eşimin üzerine 2 poliçe varmış onunda ödemesi varmış ist şişlide mesken olarak geçiyormuşşş kafamdan kaynar sular döküldü,kadınla ii iddialaştım bankanızla görüşün dedi,şubeyi aradım kredi veren işlemimizi yapan bey banka dışındalarmış,bana dönecekler,sinirle bekliyorummm
şimdi ben bu türkü takmış durumdayımm
cepte tel favorilere ekledim
bozuk plak gibi dinliyommmmmm
ayy aklım çıktııı kızzzz bide benim kocanın İstanbullarda benden habersiz evimi varki yaaaaa aklıma kötü kötü şeyler geldi tövbe tövbe yaaaaa
6 ayda bir zam yokmuş canım burda, seneden seneyeymişşş :26:
Benim şu patrona söylede bana zam yapsın hadi yağmur bi koşuda git söyle bekliyorum benKuzularrr naparsınız bakim
keyifler yerindemiiii
kızzz çok alemsiniz
yok kız dur belki iş için falandır aklına kötü şeyler getirme
işin bir aslını astarını öğren sakin ol önce
hımmm bakalım senin patronlar/müdürler ne diyecek top onlarda
Puahahhaha biz bu kadınlara vallahi yazıkk hep bizim yüreğimizz böyle hop ediyoo
yemin olsunnn paralarım onu,,,ışığını söndürürüm,aradım dedimki dalgasına koçum senin İstanbul şişlideki evde kim kalıyor diye,afaalladııı şaşırdı şişli istanbulmu diyo hala ya:)))benim soruyu tersden soruyo zaman kazanıyor aklınca,,,yermiyim bennnn ayıkla pirincin taşını dedimmm,sabır çekiyorrr bana neyle suçladığının farkındamısın diyooo
inş olur canım benimmmmmHmm anladımm..
Burda bi kıza sordum şirkette..
Seneden seneye zam oluyor dedi..
Ama sende bu zamdan yararlanır mısın bilmiyorum dedi..
Abimde dün akşam kesin yararlanırsın dedi olur mu öyle şey dedii..
İnşallah olur ya bu ara çok sıkıntıdayım maddi açıdan
cıkkKuzularrr naparsınız bakim
keyifler yerindemiiii
isim benzerliği olması imkansız tc ile bakıyorlar,ama var bi karışıklık bakalım kimin hatasıçok tınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
patrona kalmışşşşşş
bende okadar çok sayfa açarım kiii
uğraşamam
oturmayıversinnnn
boşve bitmez elin işi sıkıntıısı
takma kafana
isim benzerliğidir
veya
police
konut karışıklığı olmuşturrr
sinirlenmeye deymezzz
Kuzularrr naparsınız bakim
keyifler yerindemiiii
Hmm anladımm..
Burda bi kıza sordum şirkette..
Seneden seneye zam oluyor dedi..
Ama sende bu zamdan yararlanır mısın bilmiyorum dedi..
Abimde dün akşam kesin yararlanırsın dedi olur mu öyle şey dedii..
İnşallah olur ya bu ara çok sıkıntıdayım maddi açıdan
yemin olsunnn paralarım onu,,,ışığını söndürürüm,aradım dedimki dalgasına koçum senin İstanbul şişlideki evde kim kalıyor diye,afaalladııı şaşırdı şişli istanbulmu diyo hala ya:)))benim soruyu tersden soruyo zaman kazanıyor aklınca,,,yermiyim bennnn ayıkla pirincin taşını dedimmm,sabır çekiyorrr bana neyle suçladığının farkındamısın diyooo
Bendee aynı şekildeee yasminnnnnn hımm hımmm yarrr
heeeee bende istiyorum o zamdan ama maalesef 42 lira gelecekmiş asgari ücrete neyse bizede oymuş g.vatlar ne var sanki ölürler dimiiiii[sıze=3]benim şu patrona söylede bana zam yapsın hadi yağmur bi koşuda git söyle bekliyorum ben[/sıze]
[sıze=3]benim şu patrona söylede bana zam yapsın hadi yağmur bi koşuda git söyle bekliyorum ben[/sıze]
yemin olsunnn paralarım onu,,,ışığını söndürürüm,aradım dedimki dalgasına koçum senin istanbul şişlideki evde kim kalıyor diye,afaalladııı şaşırdı şişli istanbulmu diyo hala ya:)))benim soruyu tersden soruyo zaman kazanıyor aklınca,,,yermiyim bennnn ayıkla pirincin taşını dedimmm,sabır çekiyorrr bana neyle suçladığının farkındamısın diyooo
[sıze=3]bu akşam için eski kayınpederimm geleceğini söylemişti yanıma bakalım ne olucakkk merak içerisindeyimmm[/sıze]
inş olur canım benimmmmm
cıkk
isim benzerliği olması imkansız tc ile bakıyorlar,ama var bi karışıklık bakalım kimin hatası
Yüree beee kim tutarrr seniiiiiii yawrumm benimmmmmheeeee bende istiyorum o zamdan ama maalesef 42 lira gelecekmiş asgari ücrete neyse bizede oymuş g.vatlar ne var sanki ölürler dimiiiii
aahhh bi kadroya geçsem varya ebesini şaapacam daaaa
Kız bizim burda patronun karşısına istediğin zaman çıkamıyosun..deliiii yaaaaa
bizim patronda konuşmadan zamn falan yapmaz .
tutmayınn vefayıııııı çeklinnn
gelsin bakalımm neymiş dertleri
vardır karışıklıkk
takmaaaa
kurbanda ne kesiyorsunuz
-karı kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?