hoş geldin canımmm ahhh aynı duyguları bende yaşıyorum o yüzden ikinci çocuk için korkuyorum yapmaya,,kim bakıyor kızınamerhaba arkadaşlar..
konu başlığını okudum geldim hemen..8 buçuk senelik evliyim 6 buçuk yaşında 1.sınıfa giden bir kızım var..10 senedirde iş hayatının içindeyim..evlendikten sonrada çalışmak zor gelmeye başlamıştı ama kızım dünyaya geldikten sonra yaşadıklarımın yanında hiç kalır..
zaten bir dağıldım toparlanamadım daha :)..tekrar herkese merhaba..
canım ya kıyamam hatıralar işte ,,,bende babaannem öldüğünde 3 katlı evimiz vardı ölür ölmez halam satılsın istedi dülşün bi katında biz oturuyorduk,günlerce ağladımmm satıldı diye bendeKızlar bizim yazlığımız wardı 17 senedir gittiğimiz..
Babam geçen sene satığığa çıkardı..
Çok müşteri çıktı..
Bundan 15 gün önce bi müşteri daha aradı yeri görmek istediler..
Babam kendi götürdü, gezdirdi ewe geçen hafta beğendiler ve fiyat vs her şeyde anlaştılar..
Bugün babam ewi alan müşterilerle birlikte, yazlığımızın bulunduğu yere tapu dairesine gittiler..
Ve hallettilerr.. Artık o yazlık, o ew bizim değill
Satılmasını en çok istemeyenlerden biride bendim ewde..
Çünkü benim orda hatıralarım war..
En önemlisi rahmetli dedemin (annemin babası) emeği ve hatırası war o ewde..
Sanki o yazlık satılınca rahmetli dedemi terk etmiş gibi hissettim kendimi ve hala öyle hissediyorum..
Oğlumun 2.adını bile rahmetli dedemin ismini koydum ve nüfus cüzdanına da öyle yazdırdım..
Yazlığı satmamızın nedenide, babamın borçları war..
Allah gecinden versin, bana bişi olsa öteki dünyaya faiz borcuyla gitmek istemiyorum diyor babam..
Kredi kartlarını kapatacak ve geri kalan parayıda abime vericekk..
Abim kirada oturuyor benim, bi ew sahibi olabilsin diye ona verdiği parayı peşinat yapabilsin diye, üstünede kredi çekilecek haliyle.. Artık orası abime kalmış bişey..
Ama ben çok üzülüyorum, keşke satılmasaydı...
İnsan kendini bi an boşlukta hissederya öyleyim sanki şu an
hoşgeldinn,,,kendini tanıtırmısınnnBirselam bile veren yok cok enteresan
selam kızlar çalışan anneyi gorunce daldım topikee:)
Kuzum başka yerdeydim o an görmemişim benn hoşgeldinn nasılsınn facebokktan da yazmıyon hecc
hoş geldin canımmm ahhh aynı duyguları bende yaşıyorum o yüzden ikinci çocuk için korkuyorum yapmaya,,kim bakıyor kızına
canım ya kıyamam hatıralar işte ,,,bende babaannem öldüğünde 3 katlı evimiz vardı ölür ölmez halam satılsın istedi dülşün bi katında biz oturuyorduk,günlerce ağladımmm satıldı diye bende
hoşgeldinn,,,kendini tanıtırmısınnn
kızzz lili tanımadığın yok valllahiii pek sosyallsin:))))
aynen canımSeninkide ayrı bi acıymış cnm manevi anlamda
Pek çok sewilirim ki benn
aynen canım
ahhh canımmm benim bilmezmiyim kiii balsın ballll
bende bilmiyorumki canım neden böyle dağıldım,beceriksiz çıktım biraz heralde :),yetişemiyorum hiçbirşeye..kızım 6,5 yaşında canım..genelde annem bakıyor,annemin bir işi olduğundada kayınvalidem bakıyor..
şimdi baby
kızın büyümüş senin
eline ayağına dolanacak yaşı geçmş belki okula başlamıştır o yüzden zorlanıyor olabilirsin
k.v - anne destek olduğuna göre biraz rahat olman lazım
ama problem eşin ile alakalı mı acaba?? bu kadar stresli bir durum neden ki????
ilkokula başladı bu sene hiç sorma,1.sınıf zor derlerdi doğruymuş..ödevler bitmiyor yaa..benim eşim çok iyidir sağolsun ama birşeyi kendiliğinden yapmaz böyle ille dürteceksin laf söyleyeceksin :):):)..yoksa cidden pırlanta gibidir hakkını yemiyeyim şimdi..
seni sevmeyen ölsünnnnnnn
myheartt
ben bu patronu napamm bi söle helle
yarın beyannamenin son günü
hazırlanmış herşey ba-bs de dahil
adam nerden bulup geldiyse 10 adet fat getirmişşşşşşş son günnnnü
sinir oluyorum geriye dönük iş yapmaktannn
hal der ki
yarın verin beyannameyiii
inşallah sistem çökerde
görürüm ben onuuuu
Sewim seniiii
nen bende dıyorum bana selam veren yok aaaaaa boyle zorlaa selam alırım[sıze=3]güneşimmmmmmmmmmmmmmmmm kuzummmm hoşgeldinnnnnn
Ne güzell süprizzz buuu[/sıze]
selam canım
hoş geldin canımmm ahhh aynı duyguları bende yaşıyorum o yüzden ikinci çocuk için korkuyorum yapmaya,,kim bakıyor kızına
canım ya kıyamam hatıralar işte ,,,bende babaannem öldüğünde 3 katlı evimiz vardı ölür ölmez halam satılsın istedi dülşün bi katında biz oturuyorduk,günlerce ağladımmm satıldı diye bende
hoşgeldinn,,,kendini tanıtırmısınnn
[sıze=3]kuzum başka yerdeydim o an görmemişim benn hoşgeldinn nasılsınn facebokktan da yazmıyon hecc[/sıze]
kız fıkralara bayıldım ,severim böyle güzel fıkraları,arada paylaşta havamız yerine gelsinnnn:119:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?