Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

benim burda iş arkadaşı yanı hiç bayan yok ama

sizler varsınızzzzzz heyooooo

kızlar sevıyom sızı cooooooooooooooooook sevıyom...

sımdı gonulyazardan kalenın burcumuyam sarkısını actım kızımla karsılıklı oynuyoruz.....

tavsıye ederım super oluyo valla.....

işte büyükler anlamıyor bazen boemcim,ama her ne olursa olsun o senin annen,,sende üzülmüşsün bakkkk,hiçbirimiz4/4lük değilizzz
havayi Fişek attırımm mı kızzzzzzzzzzzzzzzzzzz:81::81::81::81::81::81::124::124::124::124::124:
ayyy süper olurrrrrrrrr

of kıyamam ben dogru durust tekıp edemıyorum....
bugun okul yarım gundu gulosu bırakacak yer yo lılı,hem calısıyom hem guloşu oyalıyom...
arada kaynadı herhalde...
hıc senı dıslarmıyız...
işte büyükler anlamıyor bazen boemcim,ama her ne olursa olsun o senin annen,,sende üzülmüşsün bakkkk,hiçbirimiz4/4lük değilizzz

ayyy süper olurrrrrrrrr

evet oyle de dert oluyo boyle de....
en ıyısı bırak dagınık kalsın...
yasemınnnnnnnnnnnnn
nasıl boyle ıyımı kıs....

kız niye görüsmüosunnn yaa ,arada çaya kahveye git tatlımm , boş beyinler demiş ya D:

sımdı gonulyazardan kalenın burcumuyam sarkısını actım kızımla karsılıklı oynuyoruz.....

döktür döktürrrr oh ohhh yandan yandannnnnnn

bizdeeeeee
gelmem

miiiiiiiiiiiiiii
gel kuzu gelll

aaa lilicim hiçimsenin öyle düşündüğünü sanmıyorum yavrum olumu öle bir şey tamamen tesadüf,,,ben seni çok seviyorum bebeğimmm

yine depresyona bağlamış birisi

yasemine havale ediyorum seni:)

cnmmmm

ben bu vefayı saf dışı bırakıyommm

aşk olsun yasemin götürcem kız seni:))

süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

yandan ortadan oh ohhhhh

Tamam cnm ben bi an öyle hissettimm

bizdeeeeee

gel kuzu gelll

aaa lilicim hiçimsenin öyle düşündüğünü sanmıyorum yavrum olumu öle bir şey tamamen tesadüf,,,ben seni çok seviyorum bebeğimmm
Pekii öyle diyorsan öyledirr canımm bende sewim senii, sizlerii
yine depresyona bağlamış birisi

yasemine havale ediyorum seni:)
Depresyon değill alındım ben bi an cidden

kız niye görüsmüosunnn yaa ,arada çaya kahveye git tatlımm , boş beyinler demiş ya D:

döktür döktürrrr oh ohhh yandan yandannnnnnn

ay pompişkommmm sorma sorma ,,,klasik bayan muahbbetleri,,,bizim çaycı abla yok beni ve diğer arkadaşımı kayırıryormuş yok gelen yiyecek içecekler bizim maslaara seriliyormuş falan fstık,görsen senden benden zenginlerdir,gözleri açç,,,öylede bir şey yokk art niyetliler ya saçma sapan kişiler

bak boem de bana cevap vermedi hala oynuyo ortalarda

trip mi atim yaniii :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…