gönderme cnm okulaaaaaaaa
kuzum toparlaısın kendinin
günaydınnn
naptın görüştün mü eşinle
günaydın pampa
naberrrrr
gönderme cnm okulaaaaaaaa
kuzum toparlaısın kendinin
günaydınnn
naptın görüştün mü eşinle
günaydın pampa
naberrrrr
geçmiş olsun canım 4 saat aralıklarla ateş düşürücüsünü verseydin ben alarm kurup gece de veririm.aman aman ateş kötü ihmale gelmez[sıze=3]paşam hala hasta ateşli, gece sıtma tuttu hep
Bu hafta göndermicem okula dinlensin iyice..[/sıze]
[sıze=3]kimm dalga geçiyo be
Cidden yağmur yok istanbulda..[/sıze]
anadolu canım
Ben alarm kurmam kuzum, genellikle hasta olduğu zaman 1 saat arayla kendiliğimden uyanırım..geçmiş olsun canım 4 saat aralıklarla ateş düşürücüsünü verseydin ben alarm kurup gece de veririm.aman aman ateş kötü ihmale gelmez
Günaydın bugün sbah sabah herkes benden bahsetmiş
Ankaradada bugün yagmur varrr:2::2:
Günaydın bugün sbah sabah herkes benden bahsetmiş
Ankaradada bugün yagmur varrr:2::2:
pampa ha:)))ayyy komiksin yaseminn ,,,başım ağrıyorrr sanırım liliden geçti dün akşam çıkarken oda kafasını kaldıramıyormuş ya masadan ha ondan oldum bende(
sen nasılsın diyecem ama formundasın formundasınn
Yok cnm göndermicem, dün öğretmenini kendi aradı söyledi yawrum dudak bükerek hemde..
Aralarında gizli bi aşk olabilir, duygusal anlar yaşadı çocuğum öğretmeniyle konuşunda, kıskandım kii ben
saol canikommmm[sıze=3]ben alarm kurmam kuzum, genellikle hasta olduğu zaman 1 saat arayla kendiliğimden uyanırım..
Veriyorum calpol ve dolven 4 saat dönüşümlü veriyorum[/sıze]
[sıze=3]yağmur duası yaptıkk sen gelesin işte kankaa[/sıze]
Ne bilem, dün öğretmeniylen konuşunca dudaklarını titretince dedim ne oluyii la burdaa benden habersizzgünaydınnn
desen her yağışlı
ama liliy orda yokmuş biii
iyi be nasıl olama
sabah yağmur şıpır şıpır yağar
yataktan kalkasım hiç gelmediii
ama gelmek zorundayımmm
dur kısss bu ne erkendennnnn
Benimde çay içiyorum sıcak sıcak..saol canikommmm
valla berbat bir hava var dışarda yaaa
kapalı gri bir renkkk
hiç bişi ypasım yok bugün
vayy anammm vayyyy altına ne olmuşşş böle yaaaa 86 ya düşmüşş iki gün önce 95 lerdeydiii,akşam k.validemm soruyorrr 113 gr altını vardı bankada,104 lerdeyken yaptırmıştı şimdi diyorrr bozdrsakmı biraz hiç çıkmıyor alıp satsakmı diyo ben o sorumluluğu alamam dedimm kaç gr altının dedim 150 gr diye kekelediii sanki istedimmm deli mi ne banane
Ahahaha borç isticen sandı herhalde
Euro yapsın, fırladı maaşallahı war bu ara
aman ne isteyeceğim borç felan, neyi var neyi yok saklıdır söylemez,birgün kıyafet dolabına oğlumun kıyafetlerini koymuş karman çorman,,bende sinir olurummm ölee olmasına,,oğlumunkileri ayırıyordumki dolapta bi çanta içini açtım baktım bir sürü altınnn hatta hiç görmediğim tarzda tuğra şeklinde altınlarr ben şokkk tabiiii
aman ne isteyeceğim borç felan, neyi var neyi yok saklıdır söylemez,birgün kıyafet dolabına oğlumun kıyafetlerini koymuş karman çorman,,bende sinir olurummm ölee olmasına,,oğlumunkileri ayırıyordumki dolapta bi çanta içini açtım baktım bir sürü altınnn hatta hiç görmediğim tarzda tuğra şeklinde altınlarr ben şokkk tabiiii
kayınpederden araklıyorrrr:)))Neyyy valaha mıı
Nerden geliyor bu değirmenin suyu peki:26:
desene kv kirli çıkı
kayınpederden araklıyorrrr:)))
aynen öyle,,kıs çantasında paralar buruş buruş olr katlanmış aldığını sokmuş aldığını sokmuş yaneee
iyi yapmışsın en azından farkına varmıştır bişileringünaydın kızlar,
gününüz güzel olsun..
Ben dün çenemi tutamadım yaa kocama,saydımda saydımda :)..evin hanımı yokken eve gelmek ne demekmiş,bu saygısızlığı niye bana senelerdir yapıyorlar,sen niye buna göz yumuyorsun diye bir başladım gerisi geldi zaten :))..küsüz şimdi konuşmuyoruz..akşam ben eve geldikten sonra yine geldi görümcemler,kızı gördük birde seni görelim dedik dedi:26::26::26: Acaba diyorum eşimmi birşeyler söyledi ben öyle carlayınca
günaydın kızlar,
gününüz güzel olsun..
ben dün çenemi tutamadım yaa kocama,saydımda saydımda :)..evin hanımı yokken eve gelmek ne demekmiş,bu saygısızlığı niye bana senelerdir yapıyorlar,sen niye buna göz yumuyorsun diye bir başladım gerisi geldi zaten :))..küsüz şimdi konuşmuyoruz..akşam ben eve geldikten sonra yine geldi görümcemler,kızı gördük birde seni görelim dedik dedi:26::26::26: acaba diyorum eşimmi birşeyler söyledi ben öyle carlayınca
günaydın kızlar,
gününüz güzel olsun..
ben dün çenemi tutamadım yaa kocama,saydımda saydımda :)..evin hanımı yokken eve gelmek ne demekmiş,bu saygısızlığı niye bana senelerdir yapıyorlar,sen niye buna göz yumuyorsun diye bir başladım gerisi geldi zaten :))..küsüz şimdi konuşmuyoruz..akşam ben eve geldikten sonra yine geldi görümcemler,kızı gördük birde seni görelim dedik dedi:26::26::26: acaba diyorum eşimmi birşeyler söyledi ben öyle carlayınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?