Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

kayınpederden araklıyorrrr:)))

aynen öyle,,kıs çantasında paralar buruş buruş olr katlanmış aldığını sokmuş aldığını sokmuş yaneee

yuh artıkkkkkkkk

versin torunlara gelinlere

napacak parayı altını mezara mı götürecek üçgünlük dünyada

günaydınn

illa yola gelmesi için dişimizi mi göstereceğizz yawwww

lili başınınnn ağrısını bana mı sattınnn çok ağrıyor((

Baş ağrısı çok kötüdür, kıyarmıyım sana kız
Adet tarihime yakın zamanda olur bende o baş ağrısı..
Sonra mideme bile bulantı yapar.. Aynı migren gibi..
Bizim ailede baş ağrısı ırsi zaten, anenmde migren war..
Babamda yok ama çok sık başı ağırır..
Abimde öyle..
Karnımda bi şişlik var, adet olmak ve rahatlamak istiyorummm

adaçayı içsene rahatlarsın azz

senin o söylediğini annemler için söylüyor kayınvalidem satsın arsaların birisini ödesin bütün borçlarını nereye götürcek diyooo,emekle yapıyor 30 yıl çalışmış kadın alınteri kolayt konulmuyor demiyorda lafla peynir gemisi yürütüyo işte aklınca,
3 yıl sonra emekli olacak,ozaman para biriktirmeyecekmişşşş torunlarına harcayacakmış bakalımmm sözdeee:))) şimdi hacılığa gitmek için biriktiriyor ama kçpederimde hiççç öle bi niyet yok ,,,ikisi zıt kutuplar,,biri allah allah diğeri y...llah ,y..llahh:))ay bazen gülüyorum hallerine,severim k.pederimi ama ben

Hmm adaçayı karındaki şişliğimi alıyor yoksa adet için iyi bi şeymii :44:

BENİM BİLDİĞİM KADARIYLA AMA İSTERSEN ARAŞTIRR BEN İÇERİMM TABİ GÜNDE 2 FİNCANI GEÇMİYECEK ŞEKİLDE

...hormonlari duzenleyici ve adet soktirucu ozelligi var ayrica bagirsak gazina ve şişkinliklere iyi geliyor

zaten kv hep kız tarafından beklerler kendi taraflarına gelince kemkümm

İlaç firmasında çalışan benim,
Birazdan serum bağlatıcamm

o zaman bağlattt

ne duruyonnnnnn

Serumlarr benden kızlarrr bağlatması sizden..
Ben aldım sewgili kayınvalideciğime bağlattırıcamm..

Tamam balım sağol, mutfağa bi bakayım bitki çaylarından olucaktı..
İnşalllah wardır da içerim bi fincan te böylee

sorma bebeğim migren bendede var annemde de k.validemdede ,,,ayy bak ben sana bişey anlatayım güllll biraz;

eşimin ailesi beni istemeye gelecek eşim ailemle önceden tanıştı ama ailesi ilk geliyorlar, telde görüştüler annemler kıyamadı uzun yoldan geliyorlar iki iş olmasın geldiklerinde sözü takalım dediler,,i steme söz iki iş olmasın die,geldiler ama herkes ii görünüyor gergin,,ilk tanışılıyor,,annem kaygılı onlar kaygılı,sabah kahvaltı yapıldı ben kahveleri yaptım isteme oldu kuaför felan derken akşama sözümüz yapıldı,k.validem migreni tuttu biraz yatmak istedi siz eğlenin kızım dışarı gitmek isterseniz gidin aklınızı bende koymayın dedi,,o biraz toparlanınca biz gece eğlenmeye çıktık,,o gece halamda kaldık,,k.validemi babam iki kere acile götürmüş gece,bize dememişlerrr,sabaha karşıda annem migreni tutuyor hadeee babam onu götürmüş öğürmüşş kadınn,gece acil trafiği yaşanmış,ama iki tarafdada bi olay bi durum yok tamamen kendilerini sıkmaktannn:)))sabah aradılar beni annen hastalandı hastaneye kaldırdık gelin eve deyince ben k.validem sanıyorum görümcemde yanımda ağlıyor niye böle oldu diye ben onu teselli ediyorum eve geldim ki k.validem salonda oturup sırıtıp durur demesinmi bu sefer senin annen diye,,,hayda bu sefer ben ağla ağla beni götürün diye tam kapıya indim annemler geldi acilden,,şimdi diyorum migrenle arkadaş oldum sayenizde diye gülüyorlaer:))
ağrı kesici göndereyim mii
avmigran aldım canım sağol

Gerçekten macera yaşamışlar özellikle babannn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…