kayınpederden araklıyorrrr:)))
aynen öyle,,kıs çantasında paralar buruş buruş olr katlanmış aldığını sokmuş aldığını sokmuş yaneee
günaydın kızlar,
gününüz güzel olsun..
Ben dün çenemi tutamadım yaa kocama,saydımda saydımda :)..evin hanımı yokken eve gelmek ne demekmiş,bu saygısızlığı niye bana senelerdir yapıyorlar,sen niye buna göz yumuyorsun diye bir başladım gerisi geldi zaten :))..küsüz şimdi konuşmuyoruz..akşam ben eve geldikten sonra yine geldi görümcemler,kızı gördük birde seni görelim dedik dedi:26::26::26: Acaba diyorum eşimmi birşeyler söyledi ben öyle carlayınca
lili başınınnn ağrısını bana mı sattınnn çok ağrıyor((
lili başınınnn ağrısını bana mı sattınnn çok ağrıyor((
[sıze=3]baş ağrısı çok kötüdür, kıyarmıyım sana kız
Adet tarihime yakın zamanda olur bende o baş ağrısı..
Sonra mideme bile bulantı yapar.. Aynı migren gibi..
Bizim ailede baş ağrısı ırsi zaten, anenmde migren war..
Babamda yok ama çok sık başı ağırır..
Abimde öyle..
Karnımda bi şişlik var, adet olmak ve rahatlamak istiyorummm [/sıze]
adaçayı içsene rahatlarsın azz
yuh artıkkkkkkkk
versin torunlara gelinlere
napacak parayı altını mezara mı götürecek üçgünlük dünyada
3 yıl sonra emekli olacak,ozaman para biriktirmeyecekmişşşş torunlarına harcayacakmış bakalımmm sözdeee:))) şimdi hacılığa gitmek için biriktiriyor ama kçpederimde hiççç öle bi niyet yok ,,,ikisi zıt kutuplar,,biri allah allah diğeri y...llah ,y..llahh:))ay bazen gülüyorum hallerine,severim k.pederimi ama ben
günaydınn
illa yola gelmesi için dişimizi mi göstereceğizz yawwww
ağrı kesici göndereyim mii
kayınpederden araklıyorrrr:)))
aynen öyle,,kıs çantasında paralar buruş buruş olr katlanmış aldığını sokmuş aldığını sokmuş yaneee
Hmm adaçayı karındaki şişliğimi alıyor yoksa adet için iyi bi şeymii :44:
senin o söylediğini annemler için söylüyor kayınvalidem satsın arsaların birisini ödesin bütün borçlarını nereye götürcek diyooo,emekle yapıyor 30 yıl çalışmış kadın alınteri kolayt konulmuyor demiyorda lafla peynir gemisi yürütüyo işte aklınca,
3 yıl sonra emekli olacak,ozaman para biriktirmeyecekmişşşş torunlarına harcayacakmış bakalımmm sözdeee:))) şimdi hacılığa gitmek için biriktiriyor ama kçpederimde hiççç öle bi niyet yok ,,,ikisi zıt kutuplar,,biri allah allah diğeri y...llah ,y..llahh:))ay bazen gülüyorum hallerine,severim k.pederimi ama ben
İlaç firmasında çalışan benim,
Birazdan serum bağlatıcamm
Serumlarr benden kızlarrr bağlatması sizden..BENİM BİLDİĞİM KADARIYLA AMA İSTERSEN ARAŞTIRR BEN İÇERİMM TABİ GÜNDE 2 FİNCANI GEÇMİYECEK ŞEKİLDE
...hormonlari duzenleyici ve adet soktirucu ozelligi var ayrica bagirsak gazina ve şişkinliklere iyi geliyor
zaten kv hep kız tarafından beklerler kendi taraflarına gelince kemkümm
o zaman bağlattt
ne duruyonnnnnn
sorma bebeğim migren bendede var annemde de k.validemdede ,,,ayy bak ben sana bişey anlatayım güllll biraz;Baş ağrısı çok kötüdür, kıyarmıyım sana kız
Adet tarihime yakın zamanda olur bende o baş ağrısı..
Sonra mideme bile bulantı yapar.. Aynı migren gibi..
Bizim ailede baş ağrısı ırsi zaten, anenmde migren war..
Babamda yok ama çok sık başı ağırır..
Abimde öyle..
Karnımda bi şişlik var, adet olmak ve rahatlamak istiyorummm
avmigran aldım canım sağolağrı kesici göndereyim mii
vayy bee ,paralar altınlarrrrrr, tam kirli çıkıymışşş
ayyy günaydın demeyi unutmuşuuuummmmmm:26:
günaydınlarrrrrr efenimmmmm
sorma bebeğim migren bendede var annemde de k.validemdede ,,,ayy bak ben sana bişey anlatayım güllll biraz;
eşimin ailesi beni istemeye gelecek eşim ailemle önceden tanıştı ama ailesi ilk geliyorlar, telde görüştüler annemler kıyamadı uzun yoldan geliyorlar iki iş olmasın geldiklerinde sözü takalım dediler,,i steme söz iki iş olmasın die,geldiler ama herkes ii görünüyor gergin,,ilk tanışılıyor,,annem kaygılı onlar kaygılı,sabah kahvaltı yapıldı ben kahveleri yaptım isteme oldu kuaför felan derken akşama sözümüz yapıldı,k.validem migreni tuttu biraz yatmak istedi siz eğlenin kızım dışarı gitmek isterseniz gidin aklınızı bende koymayın dedi,,o biraz toparlanınca biz gece eğlenmeye çıktık,,o gece halamda kaldık,,k.validemi babam iki kere acile götürmüş gece,bize dememişlerrr,sabaha karşıda annem migreni tutuyor hadeee babam onu götürmüş öğürmüşş kadınn,gece acil trafiği yaşanmış,ama iki tarafdada bi olay bi durum yok tamamen kendilerini sıkmaktannn:)))sabah aradılar beni annen hastalandı hastaneye kaldırdık gelin eve deyince ben k.validem sanıyorum görümcemde yanımda ağlıyor niye böle oldu diye ben onu teselli ediyorum eve geldim ki k.validem salonda oturup sırıtıp durur demesinmi bu sefer senin annen diye,,,hayda bu sefer ben ağla ağla beni götürün diye tam kapıya indim annemler geldi acilden,,şimdi diyorum migrenle arkadaş oldum sayenizde diye gülüyorlaer:))
avmigran aldım canım sağol
sorma bebeğim migren bendede var annemde de k.validemdede ,,,ayy bak ben sana bişey anlatayım güllll biraz;
eşimin ailesi beni istemeye gelecek eşim ailemle önceden tanıştı ama ailesi ilk geliyorlar, telde görüştüler annemler kıyamadı uzun yoldan geliyorlar iki iş olmasın geldiklerinde sözü takalım dediler,,i steme söz iki iş olmasın die,geldiler ama herkes ii görünüyor gergin,,ilk tanışılıyor,,annem kaygılı onlar kaygılı,sabah kahvaltı yapıldı ben kahveleri yaptım isteme oldu kuaför felan derken akşama sözümüz yapıldı,k.validem migreni tuttu biraz yatmak istedi siz eğlenin kızım dışarı gitmek isterseniz gidin aklınızı bende koymayın dedi,,o biraz toparlanınca biz gece eğlenmeye çıktık,,o gece halamda kaldık,,k.validemi babam iki kere acile götürmüş gece,bize dememişlerrr,sabaha karşıda annem migreni tutuyor hadeee babam onu götürmüş öğürmüşş kadınn,gece acil trafiği yaşanmış,ama iki tarafdada bi olay bi durum yok tamamen kendilerini sıkmaktannn:)))sabah aradılar beni annen hastalandı hastaneye kaldırdık gelin eve deyince ben k.validem sanıyorum görümcemde yanımda ağlıyor niye böle oldu diye ben onu teselli ediyorum eve geldim ki k.validem salonda oturup sırıtıp durur demesinmi bu sefer senin annen diye,,,hayda bu sefer ben ağla ağla beni götürün diye tam kapıya indim annemler geldi acilden,,şimdi diyorum migrenle arkadaş oldum sayenizde diye gülüyorlaer:))
avmigran aldım canım sağol
ayyy günaydın demeyi unutmuşuuuummmmmm:26:
Günaydınlarrrrrr efenimmmmm
Gerçekten macera yaşamışlar özellikle babannn
yazık babacığım anlatıyor hastanedeki güvenlik diyormuş abi yine mi sen geldin hayırdır diye,,oda hasta değişti bu sefer diyormuş:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?