Benim gibi unutkan birine mi soruyon bunu
Yağmura sor
sinirlerim oynadı sabah sabah bişiye konsantre olamıyorum kızlar,işlerle ne sizle ilgilenemiyorum[sıze=3]bende bulamadım ya bakıcaktımm ama yokk bulamadım :26:[/sıze]
[sıze=3]sess deneme 1 - 2 herkess dünyadaysa ses wersinnn tamamm[/sıze]
sinirlerim oynadı sabah sabah bişiye konsantre olamıyorum kızlar,işlerle ne sizle ilgilenemiyorum
insanlar ne çabuk harcıyor biriniii
annammmm ne ediyonnn kısss hiç haberiniz yok sabah beri ekşındııııkk bizzzzzalooooooooo bnde burdayımmmmmm
sinirlerim oynadı sabah sabah bişiye konsantre olamıyorum kızlar,işlerle ne sizle ilgilenemiyorum
öle tbii canım ama durduk yere sataşması canımı sıktı vallaya tatlımmm o kim kiii senin sinirlerini hoplatıorrrr , sapla samanı ayırt edemeyen biri için hele kiiii
Amaannnnnnn kankaaa boşver yaa ban yedimi o şahıs acabasinirlerim oynadı sabah sabah bişiye konsantre olamıyorum kızlar,işlerle ne sizle ilgilenemiyorum
Hecc konuşmuyonnn uleyynnnalooooooooo bnde burdayımmmmmm
Geldiiiiyağmur gokkkk((
Bu arada sonunda yıllık izne ayrılıyorum kızlar haftaya 5 gün yokummm:)
dinlenicem bakalım ama sizleride öslücem
canım umarım banlanmassınüzülme bak ona da saldırdılar ki ona saldıran daha da belaltı vurdu. Keşke derdimizi anlatırken başka şeyleri karıştırmasak.
Neyse ban sırası daha bana gelmedi anlaşılan :) yoksa 4 gün uçacağım.
aman yağmurrr
dengesizlerle laf dalaşına bile girilmezzzzz
kendini üzdüğüne değmezzzrrr
ısırcak köpek dişini göstermez
boşverrrrrrrrrrrr
Bu arada sonunda yıllık izne ayrılıyorum kızlar haftaya 5 gün yokummm:)
dinlenicem bakalım ama sizleride öslücem
aynen canım ben bana göre doğru yaptığımı düşünüyorum boşansaydım çok mu mutlu olcaklardı mrk ettimevet baby
sen o sayfayı kapattın artık
kimseye de açmak laf söylemek düşmezz
Üzülme bak ona da saldırdılar ki ona saldıran daha da belaltı vurdu. Keşke derdimizi anlatırken başka şeyleri karıştırmasak.
Neyse ban sırası daha bana gelmedi anlaşılan :) Yoksa 4 gün uçacağım.
off be kızlarrr yaaa 14 şubatta patron geliyormuş toplatı artı mesai var,,,yapılırmıu buuuu bize yaaa(((((((((
o şahıs ban yedimi ki..:44:
Ben kesin yicem, konu dışına çıktık hep onun yüzünden
tühhhhhhhhhhh yaaa vefaaaaa olmadı şimdiiii buuuoff be kızlarrr yaaa 14 şubatta patron geliyormuş toplatı artı mesai var,,,yapılırmıu buuuu bize yaaa(((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?