söylemez miyimmm yaa gece yatak odasında anlattım olanları.o dedi ki : biz evlenmişiz artık kız tarafı erkek tarafı yok bu işin ,ikimizde çalışıoruz allaha şükür,alırız biz dedi .
ya yinede sinirlendimm. bi de abi zaten bizden kat be kat zenginler yaa.
bi de annme demiş ki : geçen geldim ya 2 gün ya 3 gün kaldım gittim ,tam hatırlamıorum .annme dedim kii : anne deseydin ya '' yoo x hanım 2-3 gün degil 3 hafta diyeeee :)))'' der miyim hiççç ,bozuntuya verir miyim dio annem :)
[sıze=3]abowwww deme kızz öyle sewiyoruzz uleyynnn[/sıze]
[sıze=3]toptan kalkmış konu zaten, kesin mune iyice okuyacak her sayfayı tek tekk kiplicek konu dışına çıkanları..
Ay birde mune yeni tatilden geldi..
100'e yakın kipleme gelmiş ve mesaj gelmiş...
Işim çokkk diye yazmıştıı :26:[/sıze]
[sıze=3]ewett valla zordur, mesela benim eski kayınvalidem çok cahildi ya
Nerden geldi şimdi bu aklıma bilemedim :26:[/sıze]
benim şu canımı sıkan olayı kısaca anlatayım .pazartesi günü ben işe geldim ,annmle kardesimde evdelerdi ,kv gelmiş bize oturmuş sohbet etmişler.neyse aksam ben geldim ,hala oturuyorlar . Kv dedi ki oglumda gelsinde öyle eve geceyim ,bişey demedik. Panda saat7-7.30 gibi geldi oda 8 gibi gitti evine. Ama annmde bir durgunluk var hissediorum yani.neyse agzını aradım bişey yoook kızım dedi . Bende kardesimi bahane ederek, panda sen evde dinlen ,ben annmlerle avm ye gidiorum dedim .ok dedi .gittik ,kardesimi oyun parkına bıraktık.o sıra annmle konuştum . Kadınnla başbaşa kalır kalmaz hemen demiş ki kv :
- x hanım hazırlıklara başladınız mı,bayağı işiniz var sonuçta demiş.
-annemde : Yooo,hele bi cinsiyeti belli olsun da ,yaparız bişeyler demiş.
- kv : Bizim buranın adetlerine göre bebek görme olur,bebek görmede kapı süsünden çekmecelere yapılacak süslere kadar herşeyi kız tarafı karsılar.bebek görmede bebegin odası gezilir,cekmece içlerine kadar bakılır. O yüzden kız tarafı bebek odası takımını,tüm kıyafetlerini,bebek görme masraflarını , ana kucagını, altınını ,arabasını alır demiş.
- tabiii annm şok olmuş kadın ,benim ailemin durumunu bundan bi kaç gün önce yazmıstım ,vefa lil yagmur hatırlar. Neyse annemde demiş ki: Bizde bir beşik,bir altın bikaçta kıyafet alınır demiş. Hemen kv: Yooo yooo,ben rezil olurumm milleteeee,olmaaaaz demiş. Annemde : Rezil olmamak istiorsanız ,sizde diger arkdaslarınız gibi yapmak istiorsanız buyrun siz yapın o zmn demiş.
Kv susmuş ,bişiyler mırıldanmış felan ,sonra konu kapatılmış.
Ama ben biliorum ki kv nin huyunu annm gidene kadar konuyu kırk sefer açarrrr,kadının moralini bozar,dedigi olasıya kadar konuşur.
özlemişindir belkiiii
of of of bu milletin adetine edeyimmm
iyi ki bizimkşiler kıs anası olmuşşşş
her bişi yi kıss anası yapar
kv de böbürlenirler
hem ona neymiş senin bebeğinden (güya seni düşünüyor)
Anne tembihler
lafın altında kalmasınnnnnn
yaa kızlar sizde ilk çocukta anneleriniz ne yaptıııı ????
kaderrrr((
ayyy ne ayıppp yaaa,kız tarafı beşiğini alır hediyesini takar tamamda yuhhh yane herşeyyy kız tarafına mı düşer,,bide nasıl dile getirilir çok ayıp vallahiii,benim kayınvalidem çok kıyafet almadı oğlumu bir iki parça ,,annem hastane işinden puseti beşiği halısı takımları dolu aldı iki tanede çeyrek taktı,,,kayınvalidemde 16 gr bir bilezik taktı diye fotoğraf çektirmeye kalktı görgüsüz bana takarkeb,,,bende o resimleri yırttımmm attımmmm dengesizzz
ha aferinnn sanaaaaynen çokta tınnnn yaneeeee
İYİ Kİ ANALARIMIZ BİZİ DOĞURMUŞŞŞ
VEFA BİZDE KV OLCAZ KISSSSS:2::2::2:
evet farkındayımmm ben fena olurum gibi geliyor korkuyorum kendim denn
hımmm.... anladımmm tatlışlarrr ,kv nin dediği bi nebze dogru o zmn . ben şimdiden para biriktirmeye başlıyım bari :92:
Ewet ama odasına varana kadar annenlere yüklemesi çok yalnış.
Ve bizimkiler bunları kız tarafı yapar diye yapmadılar..
İçlerinden geldiği için aldılar..
evet farkındayımmm ben fena olurum gibi geliyor korkuyorum kendim denn
söylemek var söylemek varrrr, neyse kendi kızıyla aynı haftalık hamileyiz onlarıda görücezz kız anası olarakkk
hımmm.... Anladımmm tatlışlarrr ,kv nin dediği bi nebze dogru o zmn . Ben şimdiden para biriktirmeye başlıyım bari :92:
söylemek var söylemek varrrr, neyse kendi kızıyla aynı haftalık hamileyiz onlarıda görücezz kız anası olarakkk
kıss belkı bizim haberimiz bile olmayacak
koluna takıp biz evlendik diyecekler ortam onu götürüyorr
allah evlatlarımız doğru yoldan şaşırtmasınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?