al ben koydumda noldu sayfalarda kayboldu gitti:))))))
bi tek arkadaşlarım görüyo profildede
aman koymayın
çok da meraklıydım hıhhhh
yok bebeği,m bende elime yüzüme yapıştırırırm gider başka yerde görünür maazallah hiç resim koymadımmm:)
göster kendini babyyy
yokk göremedimmmmkız beni görmedinmi sennnnnnnnnnnnnn
günaydın canım,,,sakin ol bu iş ortamındakiler öldürecek bizi,özelde de aynı kamudada aynı demek,,,zavallılarrr neyin dedikodusunu yapıyormuş densizzzKızlar herkese günaydın dün çok yoğundum sabah 8:30 dan akşam 17:00 kadar ders anlattım
Birde sinirden çıldırdım hiç alakam olmayan konularla ilgili hiç konuşmadığım bir kişi benim hakkımda sürekli atıp tutuyormuş üstelik bunu 1.5 yıldır yapıyormuş bunu yeni öğreniyorum hemde idareden
delirdim resmen burası kamu kurumu öyle kavga çıkaramıyorsun muhattap olmak yüzünü görmek istemiyorum ama ortak yapılan işler var sinirden nerelerde ne sivilcelerim çıktı
yok yok göstermem,,:)))küsmeeeeee
face varmı seninn bakemmmm
sen zatiiiiiiiiiiiii
göster kendiniiiiiiiiiii bekliyozzzz
tribini yerim seninnnn bennnn
bak sen bakkk heleeee
günaydın baby
bende her işyerinde böyle nadide tiplerden bulunur
kasmaya gerek yok
sinirlensen ne olacak sankiii
ay bende sinirlendim ama şimdiii
[sıze=3]uleyynn 1 aydır dötümü yırtıyom bana bi face hesabını veremedin be[/sıze]
[sıze=3]ağlama kız benide ağlatacaksınnn[/sıze]
[sıze=3]ewettt çok çınladı, sağ kulağımdan sol kulağıma geçtii[/sıze]
var kızlar facem zaten haftaya yokum ordan görüşürüz ok.
Msj atarım hepinize ok
hiç yabancılık çekmez vede hiç unutmaz genic teyzem dedi mesela asla unutmazz sen bi de görsen tam zilli
takar takıştırır süslüdür facede bir sürü poz poz resimler oooo
zaten dansöz yada manken olacakmış
Babası şok
sana ne oluyorrrrrr
Bekliyozzzzzz
baba koştursun kızın peşinden gariiiiiiii
Ben sewdiceğimi özledimm
Bana o seksi geceliklerden alsana sewaptır kızz
Var kızlar facem zaten haftaya yokum ordan görüşürüz ok.
Msj atarım hepinize ok
bırakta uyusunnnnnn
ama anne söle akşam üzeri yatırmasın çocuğu (tabi dinlerse)
nisbet mi yapıyon ssennnnnnn
o zaman biraz daha yiyeyimmmmmmmmmmm
teş.canm
aman
yapan yapsınnnn
neden takarsınnnnnn
ben anlamıyorum dedikodu işini
en güzeli
allaha havale ettt
sende girme günahaaaaa
hiç yabancılık çekmez vede hiç unutmaz genic teyzem dedi mesela asla unutmazz sen bi de görsen tam zilli
takar takıştırır süslüdür facede bir sürü poz poz resimler oooo
zaten dansöz yada manken olacakmış
Babası şok
bak sen şuna yaaa ,,,ayıp kısss ayıppp:)))
ne geceliği kız sana pazen don alacam ben[sıze=3]ben sewdiceğimi özledimm [/sıze][sıze=3]
bana o seksi geceliklerden alsana sewaptır kızz[/sıze]
az önce annemle konuştum ablama gidiyormuş sürpriz yapacak,bugün kuzenlerim ablacığıma misafir ablam anlatıyor k.validem geldi dünden sağolsunn cevizli çörek,börek ,sarmalar yaptı diye,,,ahh ahhh bize rastlamaz böle kayınvalide,,,
aynen çikolata çarpıyorrr bunuuu:) bu aralar çikolatadan uzak tutmak lazım bunu
ne geceliği kız sana pazen don alacam ben
az önce annemle konuştum ablama gidiyormuş sürpriz yapacak,bugün kuzenlerim ablacığıma misafir ablam anlatıyor k.validem geldi dünden sağolsunn cevizli çörek,börek ,sarmalar yaptı diye,,,ahh ahhh bize rastlamaz böle kayınvalide,,,
kızlar geçmişi okuyordum da nerdee o yağmura laf atan pisliğin topiği hıncımı ondan çıkarsam bariii
uzun zamandır sinirlenmiyom ya o bakımdan :)
tamam canım oradan görüşelim özletme kendini
kız nedne nispet yapsın ela hastalandığında konuştuk ya geldi yağmurun yanına
sen kiminle konuşuyorsun diye sordu yağmurda söyledi bende konuşacağım dedi
konuştuk prensesle
Dur bakalım daha neler olur nelerrr
olsun kız çocuklarına çok yakışıyor seviyorum ben onların süsleri
ne geceliği kız sana pazen don alacam ben
aminnnn kuzummm,Ablam melek gibidir hakediyorrrr fazlasıylaaamaşallah diyelimmm :)
Benim kide
günleri olduğu zaman yaparlar
gel sende pasta börek götür derr
Benim kide
günleri olduğu zaman yaparlar
gel sende pasta börek götür derr
kızlar geçmişi okuyordum da nerdee o yağmura laf atan pisliğin topiği hıncımı ondan çıkarsam bariii
pişşşt sakin ollll bakimmm
ay liliyi tutalım derken bu da coştuu
genic yasmin el atın şu hatunaa
Bağaneee ayıpsa ayıpp istiyorummm uleynnnbak sen şuna yaaa ,,,ayıp kısss ayıppp:)))
Şu an kaşıkkk kaşıkkkk Nutella yemek istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmm:) bu aralar çikolatadan uzak tutmak lazım bunu
Ben her halimlenn seksi olurumm kii all alllne geceliği kız sana pazen don alacam ben
Cevizli çörek nasıl oluyormuşş merak ettimmaz önce annemle konuştum ablama gidiyormuş sürpriz yapacak,bugün kuzenlerim ablacığıma misafir ablam anlatıyor k.validem geldi dünden sağolsunn cevizli çörek,börek ,sarmalar yaptı diye,,,ahh ahhh bize rastlamaz böle kayınvalide,,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?