Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

İyi yapmışsınız canım offf kavgayı kaçırdım yeminlen burdaki kavgalar bile o kadar sıkıcı çıkışta dövsem diyorumda öğrenciler var eşim var yoksa tam sopalık var ya

İyi yapmışsınız canım offf kavgayı kaçırdım yeminlen burdaki kavgalar bile o kadar sıkıcı çıkışta dövsem diyorumda öğrenciler var eşim var yoksa tam sopalık var ya

Sen okul dışında yapıcaksınn işini kızım..
Gel seninle biraz konuşalım diceksinn..
Sonra duvara bi dayıcan bunu yakasına yapışacan,
Senin waryaaaa................. deyippp hakkından gelecenn..
Çok ciddiyim, ben öyle yapardımm

seninki senden beklesin boşverr sen de yapma tatlım

ben yapamam demem >Allahh bilsinnn

kız seninki de iyiymiş en azından gel de götür diyor

hişşşş o konu kapandı sakın sataşma

kızlarrr kızllaaaar günaydııııınnnn

pompişşşkommmmm gunaydınnnnnnnnnn

Günaydınnnn kızzz bebiş napıyoo çikolata yede canlasınn yazıktırr

canım tatlı hiç birşey istemior ,biraz önce oturdum yeşil zeytin yedim ekşi ekşii

heyyyttt kim tutarr seniiii goçuuum benimmmm

Kızlar neymiş de onun bölümündeki kız öğrenciler hep benim odama geliyormuş ben onları bilerek getirip onun hakkında kötü şeyler söylüyormuş onun kuyusunu kazıyor muşum siz beni tanımıyorsunuz ama yemin ederim öyle bir şey yok kızları odama çağırmam onlar gelir çünkü gençler dert anlatırlar kiminin maddi durumu iyi değil kimi aileden muzdarip boşanmış baba sevgisi yok yanlış yapmasınlar diye akıl veriyorum mesela geçen gün kız arkadaşını erkek arkadaşı dövmüş kız gözü mor geldi korkudan ağzını açamıyor çocuğu hem disipline hem polise şikayet ettim kızında ailesini arayıp durumu yanlış anlamayacakları şekilde anlatıp düzelttim böyle anlatılmaz ayıp biliyorum ama böyle tonlarca şey var güya ben kendi reklamını yapan biriyim işte

canım tatlı hiç birşey istemior ,biraz önce oturdum yeşil zeytin yedim ekşi ekşii

Bende hep yeşil zeytin yerdimmm
Kade kasee hemde, ekşi şeyler isterdii cnm hep..
Düşün ben çikolata canavarı olmama rağmen, ağzıma sürmezdim Nutellayı

Ye tatlıyı çıkar hakkıyı, ye ekşiyi çıkar ayşeyi demişler ama ben ekşi yedim hakkı çıkardım nasıl iş anlamadım :26:

duvara yaslayıp kimden ötürü benden ötürü mü diyip tokatlayım mı?

yada deki ona : çıkışaaaa gelll oluuuumm çıkışa gel ,orda görüselimmmm, yiyo muuu haa

herkes feysine ekledi miiiiiiiiii birbiriniiiiiiiiii

benim neden haberim yok

yok bebeğim dur daha kimse kimseye bir şey vermedi

bende hep ekşi yedim

kız benim ilkinde tuttu ama bu defa nerede ekşi ben orada bunda tutmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…