Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

Canım biz senin bu kadar üzülmene kendini yıpratmana yeter diyoruz çok seviyor vazgeçemiyorsun hani sevmesen eşini burada ki herkes çoktan "elimi sallasam ellisi" şarkısına geçerdi ama sevgi çok önemli başka biriyle olsan başka sorunlar bulacaksın ama başkasını belki onun gibi sevmeyeceksin biz senin kendini harap etmene yeter diyoruz yavvvvv yine destansı bir yazı geliyorrr bak tüm sayfayı kaplayacak sizi çocukluğunuzdan başlayıp ergenlik bunalımlarından çıkarıp bunu kim kabul ettiydi aramıza diye sövdürecek şekilde 4 paragraflı giriş gelişme sonuçlu yazı yazdırma bana yaaaaaaa

hoşgeldin o zaman canım

ben mutlu 26 yaşındayım afyonkarahisarda yaşıyorum

kamuda çalışıyorum 2 yaşında 1 kızım var

memnun oldum bende 30 yaşındayım 10 yaşında kızım var ikincide birtürlü olmuyo buda bir ayrı dert konyalıyım bursada yaşıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum :))))))

evet aynen öyle erkekler bilmiyoki kadınlar herşeyden ikna olurlar ama bunu odunlar anlamıyo

evet liliii

herşeye 1-0 yenik başlıyorum bennn

Bende dün erkek arkadaşımla takıştım biraz..
Umursamaz cewaplar, napiyim üzüldüysen gibi laflar etti bana ukelaca bi tavırla..
Sonra bi mesaj döşedim ben buna..
Mesajdan 2 saat sonra baktım özür dilerim amacım seni üzmek değildi sen üzülme iş sitresinden böyle oldum 1 aydır hafta sonları işe gidiyorum yorgunum sen haklıydın falan..
Erkekler ewett odun oluyorlarr...

Myheart1, peki bu şekilde ne yapmayı düşünüyorsun

yanlız bizimki palamut odunu:)))))))))))))

mutlu bizim babyler aynı yaştaymış heee

öylemi canım

benim kızım 12 mart 2012 doğumlu seninki?

memnun oldum bende 30 yaşındayım 10 yaşında kızım var ikincide birtürlü olmuyo buda bir ayrı dert konyalıyım bursada yaşıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum :))))))

bende memnun oldum canım

inşallah hayırlısıyla rabbim versin ikinciyi canım

bilmyorum daha önce defalarca konuşmayı denedim

ama sonuç alamıyorum

eşim bana kötü mü davranıyor hayır

sadece ilgisiz

yani ben normalle sürecinde noraml olmaya çalışıyorum

elimden geldiğince

evde servis elemanı gibiyim

çay istermisin canım

meyve getireyim mi

yani evet tabikide bazı şeyleri yapmam lazım

ama beden de yorgun düşüyorum

çocuk iş ev işleri

hepsini halletmeye çalışıyorum

eee bu kadar yorgunluğaa

bir iltifat bi nezaket gelmeyince

şarteller yanıyor

ve yeter diormm

öylemi canım

benim kızım 12 mart 2012 doğumlu seninki?

bende memnun oldum canım

inşallah hayırlısıyla rabbim versin ikinciyi canım

sağol canım inşllh isteyen herkese nasip etsin rabbim size tavsiyem arayı uzatmadan ikinciyi yapın sonra ben gibi aramayın ikinciyi

:) he bu arada senin o yazının çıktısını alıp arada okusam mı kii

etkili olur mu aceppp :)

şaka falan emeğine sağlık babyyy

kaç yıllık evlisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…