Gördümm, Allah öyle erkekten uzak etsin la bizii :26:lililililili yarrrr benim paylaştığımı gördün mü
ahahahahaha, annmlerin gitmesini bekliordurrr sanırımmmm
vay anasınıııı .... ''böyle sözleri benim kocamda der !! diyenin alnından öperimmmm ! aynı durum benimkinde olsa cvp olarak : mum bitmesin ya diye deerdi .
ahahahahaha, annmlerin gitmesini bekliordurrr sanırımmmm
vay anasınıııı .... ''böyle sözleri benim kocamda der !! diyenin alnından öperimmmm ! aynı durum benimkinde olsa cvp olarak : mum bitmesin ya diye deerdi .
Yasoooo çok sinir bozucu durum ama şu babanın unutması var ya resmen koptumkendini hangine yakın hissediyorsan dal bi konuya
canım bak ben anlatcamm
oğlan 5 yaşında kreşe başladı
servise vermedim baba getirsin götürsün ilgilensindiye
gidip geliyorlar iyi ben pek okula falan gitiyorum sade gösterilerde ama öğretmenle diyolag halindeyiz ödev verirler(öğrt babanın eline ver diye tembihledim) özellikle baba ya verirdi
bizim baba yaptırıncaya kadar çocuğa birbitrlerine girerlerdiii
1 yıl sonunda öğretmen babayı ve efe çok iyi tanıdı
öğrenmenin dediği bana
sen ne yaparsan yap efe için babaın genlerini almış hali ile çok rahat bir çocuukk buna inandım artıkk
1 ci sınıf başladı
baba ilgileniyor
benim oğlan tenefüse çıktığı zaman derse girmeyi unutuyor oyuna dalıyor 5-6 arkadaş
öğrt o öğrencini velilerini çağırdıı burda duracaksınız çocçuğunuzu ders gireceğini hatırlatacaksınız dedi
baba okulda bekler çocuğu derse katacak ya
öğrt beni ara niye gelmediniz diye ha baba yı arar ulaşamazz
babamız orda yakında velilerin oturduğu cafe var kadınların bulunduğu yerde beyimiz orda sohbete dalmışşş unutuvermiş çocuğu falan myheart sen naparsınnnnnnn
cevap da
1 değil 2 değill hiç pes etmedimmm
ta ki 2 sınıfın 2 dönemine kadarrr
ondan sonra ben çocuğu aldım kendi himayeme
baba galesiz
çocuk galesizz
sen naparsınnn
olabilir :)
azıcık ucundan olsun :)
bırakın myheartı bana dönün azıcık :))
kocam haftaya ve ondan sonraki haftaya göreve gidiyor
arada 1-2 gün eve gelip gidecek tekrar(
bu hamiş halimle yedim naneyi yaa(
kimimiz kimsemiz de yok
ikinci gidişinde görümcem gelecek de haftaya yalnız kalıcam ne yapacağım ben yaaa üffff(((
beni yanlış anlama canım kötü bişey demedim ben
böyle sinirlilik alınganlık yada ters hareketler erkeği soğutuyo demek istedim...
annenler kvdenler nerdee ki???
kızz dün eşim olmasa tmm delirirdimm
afadersin kusmuk temizlemekten nefret ederim hali ile bende çıkarırım
o temizledi bende arkasından çamaşır suyu ile sildim halıyı yerleri falan
eeeee şimdiye kadar gelmediyse
şimden sonra bekleme
emin ol veriyorrrrr
ama bugun hiç sabrım yokk
patlamaya hazır bomba gibiyimmm
uzaktalar burda değiller ..
baştan beri yalnızız biz
ben 7 ay tek başıma baktım ikizlerime
sonra bakımevine verdim ..sadece onlar var gerçi bi de bi tane daha bebek ,3 bebeler..
çocukları ondan bakımevine verdim yoksa eve kadın tutar başına da birini koyardım
geçen çok sorun olmadı göreve gittiğinde ama bu sefer hem gripliyim hem hamile
çok daha zor olacak(
ÇITIRLAR ben yemeğe kaçıyorum sonra yine dersim var bugün akşam 9.20 kadar ders var uleynnnnnnnnnnnnnnnnnn
ÇITIRLAR ben yemeğe kaçıyorum sonra yine dersim var bugün akşam 9.20 kadar ders var uleynnnnnnnnnnnnnnnnnn
kıııııızzzzz adam hergün arıyor ,güzelimli msjlar atıor ,mailler atıorrr ,yurtdısından geldigi gece bile çöpüü dökmeye gidiorr, birazcıkta pozitif tarafından bakmaya çalışşşşşş
ay serinimo tam 6 yıldır evliyiz çok şükür bu cümlelerin hiç birini duymadım duysam boğarım herhal adamı:)))
yasoooo çok sinir bozucu durum ama şu babanın unutması var ya resmen koptum
Dediğin gibi bazen ne yapsan olur bazen ne yapsan olmaz
babasına bak oğlunu gör hesabı
valla bende gülüp geçiyom artıkkkkkk
aynennnnn
kendini hangine yakın hissediyorsan dal bi konuya
canım bak ben anlatcamm
oğlan 5 yaşında kreşe başladı
servise vermedim baba getirsin götürsün ilgilensindiye
gidip geliyorlar iyi ben pek okula falan gitiyorum sade gösterilerde ama öğretmenle diyolag halindeyiz ödev verirler(öğrt babanın eline ver diye tembihledim) özellikle baba ya verirdi
bizim baba yaptırıncaya kadar çocuğa birbitrlerine girerlerdiii
1 yıl sonunda öğretmen babayı ve efe çok iyi tanıdı
öğrenmenin dediği bana
sen ne yaparsan yap efe için babaın genlerini almış hali ile çok rahat bir çocuukk buna inandım artıkk
1 ci sınıf başladı
baba ilgileniyor
benim oğlan tenefüse çıktığı zaman derse girmeyi unutuyor oyuna dalıyor 5-6 arkadaş
öğrt o öğrencini velilerini çağırdıı burda duracaksınız çocçuğunuzu ders gireceğini hatırlatacaksınız dedi
baba okulda bekler çocuğu derse katacak ya
öğrt beni ara niye gelmediniz diye ha baba yı arar ulaşamazz
babamız orda yakında velilerin oturduğu cafe var kadınların bulunduğu yerde beyimiz orda sohbete dalmışşş unutuvermiş çocuğu falan myheart sen naparsınnnnnnn
cevap da
1 değil 2 değill hiç pes etmedimmm
ta ki 2 sınıfın 2 dönemine kadarrr
ondan sonra ben çocuğu aldım kendi himayeme
baba galesiz
çocuk galesizz
sen naparsınnn
kızlaaarrrr Ablamın bebekcikkk cinsiyeti belli olduu oğlan geliyor oğlannn:)))))))))))
kızlaaarrrr Ablamın bebekcikkk cinsiyeti belli olduu oğlan geliyor oğlannn:)))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?